Щерката на Глория продължи в "Гласът на България"

Камелия и Поли Генова избраха своите финалисти
22 май 2017 13:00, Александър Попов
10
Щерката на Глория продължи в "Гласът на България"
Кадър: bTV

Вече са ясни имената на всички участници, които ще пеят в концертите на живо в "Гласът на България" след вчерашните отсявки в отборите на Камелия и Поли Генова.

Камелия предпочете да вземе със себе си Елена Фрейман, Паулина Горанов и Кристина Кабадиева, а Поли Генова избра Деа Майсторска, Сара Сюзет и Симона Загорова. Дъщерята на Глория взе последното вакантно място, след като в нейната група най-силно се представи Сара.

В три поредни недели – на 28 май, 4 и 11 юни те ще се изправят срещу отборите на Графа в състав Ивайло Филипов, Кристиян Грънчаров и Яна Сабанова и този на Иван Лечев, който води към концертите на живо Радко, Mia D и дуета Димитър и Христо.

По време на живите концерти 12-те финалисти ще се борят за зрителския вот, като на всеки концерт участникът, събрал най-малко смс-и от феновете във всеки отбор ще напуска сцената на "Гласът на България" завинаги.

Носителят на титлата, придружена с премия от 50 000 лева, ще бъде определен на 11 юни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
4
 
! Отговори
Тези 12? преди 6 години
Гледам шоуто и се радвам, че има толкова талантливи млади хора. Но Графа, Поли Генова и Камелия ме дразнят с изкуственото си, превзето маниерничене. Иван Лечев е пич и се държи коректно спрямо отбора си. Евала! Останалите нагласяват нещата за конкретни протежета, може и пари да са играли от мама и тати. Щерката на Глория е много талантлива, нямах предвид нея
8
2
 
7
 
! Отговори
Нино преди 6 години
Тая селска ***, с дебело лице и орлов нос е адски селска и нелицеприятна. А пеенето и държанието е супер надуто и кръчмарско, досущ като това на майки, която не си спомням от кое село беше. Смешки!
7
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая нема ли да кърми на сцената
6
1
 
9
 
! Отговори
не в час преди 6 години
Какво стана с онова момче с чистия глас? Съсипаха ли го?В журито няма нито един кадърен да обучава.
5
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гласът на България трябва да бъде спечелен от българи !чужденките пеят добре,Но това е гласът на България ! Още съм бясна,че ни навряха оня кристян противния ,дето плямпа рускапляска да ни представлява на евровизия .(поли и графа са в далаверата за оплюване на бълг.певци)Имаме Красиви и много Талантливи певци !
4
8
 
8
 
! Отговори
Митко Щерьов преди 6 години
Млада,красива и талантлива ! Що да не продължи ?
3
9
 
5
 
! Отговори
Страничен Наблюдател преди 6 години
Мацката е супер сладка, красива и готина ....Освен това не пя лошо.Хубавите жени трябва да се подкрепят, поощряват и ...
2
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мили родни картинки! Талантите се предават по наследство - гарантирано в БГ! Или, ти на мене - аз на тебе. Тва музика, футбол, актьорство - всички са несменяеми таланти до девето коляно. Все едни и същи муцуни, имена и похвати. Що сме натакъв хал?
1
4
 
26
 
! Отговори
Snorky преди 6 години
Пак наши и ваши...Гняc!