Стойчо Керев стреля с въпроси в новия албум на Павел и Венци Венц

Дуото представи своя нов албум Upgrade
29 ное 2019 16:28, Александър Попов
9
Стойчо Керев стреля с въпроси в новия албум на Павел и Венци Венц
Снимка: Вирджиния рекърдс

Философски размисли на Стойчо Керев за смисъла да развиваме ума си извън дисплея на мобилните си джаджи откриват втория албум на Павел и Венци Венц Upgrade.

Журналистът от школата на "Всяка неделя" е близък приятел с хип-хоп дуото и в диска като разделителна линия между 18-те песни има общо 4 негови включвания, едно от които е диалог с Венци за предателството на най-близките хора.

Керев изненада близо 600 души на промоцията на албума в столичен клуб. След монолога му на фона на футуристична мултимедия ала "Матрицата", обградена в плътна димна завеса излезе Михаела Маринова. Мощният й глас е гвоздей в заглавното парче Upgrade.

Любо Киров се присъедини към момчетата за "Не бих могъл" – парче, което отлежава две години в харддиска на Павел, преди да бъде изстреляно като сингъл и да се превърне в едно от най-излъчваните в бг ефира. Второто женско присъствие за вечерта бе Дара, с която Павел и Венци отвориха "Хотел 5 звезди".

Братята Пламен и Иво Добреви, които са обичаен гост на творческите музикалн сесии на рапърите в Троянския балкан, превзеха сцената за цели три парчета. Една от тях - "Ще те изям, бе!", бързо бе прекръстена от феновете на "Сладураната", като закачка с фраза от припева.

Специалната за Павел и Венци вечер трябваше да бъде споделена и от Алма, малката дъщеря на музикалния им продуцент Станислава Армутлиева, която през изминалата година се утвърди като новото чудо в бг попа и само с два сингъла зад гърба си проби на територии като Русия, Германия, Испания, Италия, Турция и Полша. С Алма Павел и Венци записват актуалния с сингъл „Адрес“, но вместо живо изпълнение публиката видя премиерно стилното видео към песента, защото певицата бе избрала да наблегне над уроците в Англия в този момент. 

След края на шоуто феновете извиха опашка за снимки с Павел и Венци, които не отказаха прегръдка и селфи на никой. Премиерата на Upgrade бе уважена от Мария Илиева, младите звезди на "Вирджиния рекърдс" Йоана, Ева Пармакова и 4 Magic, рок легендата Стенли, Искрата, Тита и финалисти от последния сезон на "Гласът на България".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: Павел и Венци Венц
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
35
 
! Отговори
мнение преди 4 години
ст. керев нито е журналист нито е рапър нищо не става от него
6
0
 
43
 
! Отговори
мнение преди 4 години
керев може да гърми само с *** и той гледа лесната слава
5
0
 
68
 
! Отговори
крали марко преди 4 години
още една пръдня на пазара
4
1
 
134
 
! Отговори
Лъжливи учители. преди 4 години
Харесвам гостите, които кани Стойчо, но самия Стойчо е толкова далеч от тях. Доколкото Павел и Венци- това май са единствените гости, с които Керев е на едно ниво. Дървени философи. Не мога да повярвам, че въобще имат наглостта да говорят за възвишени неща и да се правят на духовни учители, при положение, че главните теми в "творчеството им" са: "дай ми първия милион" и "искам я само по татуси" "пет жени в мезонета ми" и т.н.Не може да говориш срещу това, което правиш. Лицемерно е. Неосъзнато е
3
2
 
149
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стойчо Керев и философски размисли - че това е оксиморон... Всеки, който го познава, ще го потвърди...
2
2
 
122
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ето ги нотите "хип-хоп" "звезди"имате много "красиви" бради...
1
3
 
144
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
2-ри спам (новина) днес относно тези 2 бездарни протеженца.