Първият българин в топ 100: Гришо и екипът му не постъпиха коректно

Орлин Станойчев: Федерер няма да откаже турнир в Базел ден преди старта
Обновена: 3 фев 2018 22:14 | 3 фев 2018 21:52, Красимир Ангелов
275
Първият българин в топ 100: Гришо и екипът му не постъпиха коректно
Снимка: Булфото

Григор Димитров и екипът му постъпиха некоректно към България, смята Орлин Станойчев -  първият българин, достигнал топ 100 на световната ранглиста при мъжете.

Още по темата
Не се прави така само ден преди турнира. И те го знаят. Ако наистина не можеш да играеш, откажи се седмица по-рано, за да дадеш възможност на организаторите да поканят други добри играчи, не само Стан, изрази мнение най-успешният български тенисист преди ерата на Григор Димитров пред "24 часа".

"Отношението на Григор към България е различно. В последните години той много се промени като човек. Подминава и не поздравява хора, които са му помагали. А човек не бива да забравя откъде е тръгнал. Никой не прави така", отсече бившият ни капитан за купа "Дейвис".

"Жалко за децата и феновете, които имат възможност да го гледат веднъж в годината. Пак казвам, екипът му не е искрен с хората. Роджър Федерер никога няма да се откаже от турнира в Базел ден преди началото. Всички, които играят тенис, са наясно какво става", посочи бившият тенисист.

Станойчев определи Стан Вавринка като страхотен играч и изрази оптимизъм, че догодина отново ще има турнир от най-високо ниво в София.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


275
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
195
0
 
3
 
! Отговори
Rosen преди 6 години
надменнодст
194
3
 
2
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
един приятел пита дали нема да го обвиниш и в сексуален тормоз
193
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не гледам тенис и не се интересувам.Онемях, когато разбрах, че цяла България е станала фенка на този спорт.
192
3
 
8
 
! Отговори
До Върни парите! преди 6 години
Тоя "Льольо" е направил за Българския тенис много повече отколкото си мислиш... Имам предвид, че че България е станала по-популярна заради него, а заради това с което е допринесъл за децата. Да, Григор е добро рекламно лице... един тенис урок беше показан по всички медии, но това беше. И то само заради рекламата. "Льольото" направи доста повече!
191
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Думата, която не се чете по-долу е и,диот
190
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой е този Орлин Станойчев? Освен, че е поредният ***, който готов на всичко за 3 секунди медийно внимание, включително и да наплюе един от малкото наистина успели българи.
189
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 207 - Точно така! Блгодарение на Григор Димитров в България има ATP турнир. Орлин Станойчев сигурно смята, че на АТП турнирите играят роботи? Това са хора, във всеки един момент могат да възникнат обстоятелства, които да ги накарат да се откажат. А може би Орлин Станойчев типично по български иска Григор още в началото на турнира да отпадне?
188
8
 
13
 
! Отговори
Върни парите! преди 6 години
Сега поставете тоя... льольо е най-меката дума в случая до един добър лекар, тесен специалист от която и да е държавна болница. КОЙ Е ДОПРИНЕСЪЛ ПОВЕЧЕ ЗА БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО?! КОЙ Е ПО-ПОЛЕЗЕН ЗА ОБЩЕСТВОТО НИ ОТ ДВАМАТА?И това без да отваряме дума, че този... меджи-бой плаща данъците си в Монако. АМА ТОЙ БИЛ ГРАЖДАНИН НА МОНАКО БЕ!?И кога последно е играл за България?
187
5
 
11
 
! Отговори
Върни парите! преди 6 години
"На всички е ясно,че на топ играчите се плаща допълнително.Турнира печели от тях.Ама нашите тарикати разчитаха на родолюбивата карта, Топ 4 в света, да дойде на най-смешния турнир от календара на ATP и да се раздаде за без пари..."Не, НИКОЙ НЕ ОЧАКВА ТОВА! На хасковския меджи-бой са му превели 380К евро! Преди ЧНГ още. И на миналото издание беше така. И това са пари само, за да участва и не са обвързани с класиране. Чист кеш. И на тях не плаща данъци в България, защото е ... българин. :)
186
11
 
7
 
! Отговори
Тодор преди 6 години
Некоректен е коментара на Станойчев!Първо ,организаторите знаеха една седмица преди отказа на Григор за проблема му!Второ,направили са контакти не само със Вавринка,но само той е приел поканата!Трето,Григор през тази седмица не е стоял със скръстени ръце,а е правил процедури,трнировки и т.н.Четвърто,не можем да правим сравненение с когото и да било,защото случаят е различен.А ако Григор те е подминал теб,Орлине,сигурно е имало защо!ие
185
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
едно време така с "Пепето" Попангелов, тоя "Пакпадналов" дето ви записа в историята на ФИС и се чу, че и в България има ски курорти и докара милиони туристи от цял свят, когато Щатите се бореха да да откарат световната купа в Колорадо! така и сега некви ливадари си приписват успехите на Гришо на тяхна сметка!
184
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До G Unit - от Тенеси е Тенис Сандгрен!!!!!!!!
183
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
колко сте нещастни и нагли! турнира в София не създаде Гришо, а точно обратното, Той доведе надпреварата на АТП в българската столица! требе да му вдигнете паметник пред залата, а не да го плюете! тая година ви е последна! нещо много се взехте на сериозно!
182
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До DidoИмаме и друг представител ? Супер !!!
181
2
 
7
 
! Отговори
G Unit преди 6 години
До DidoДидко, за теб и всички, които не знаят как се пише думата тенисист> Играта е ТенисТенесист най-вероятно е някой от Тенеси, но със сигурност не е Григор!
180
5
 
14
 
! Отговори
Dido преди 6 години
Хубавото сега, че като го няма Григор на турнира, ще се обърне повече внимание на другите български представители!Така,поне ще видите на какво ниво са тези които са ни в отбора за купа Дейвис и ще разберете,че няма смисъл Григор да е в този отбор!Трагедията е пълна! .... а единия ни представител на турнира вече отпаднал ....
179
10
 
17
 
! Отговори
Т. преди 6 години
Ако съм професионален спортист на 28 и имам перспектива да играя още 7-8 години, ще подбирам най-добрите и доходоносни турнири, просто защото кариерата ми е твърде кратка за да не го правя. А ако имам съмнения за травма и треньорът ми каже, че трябва да си пазя силите и да се готвя за по-сериозен турнир и да пропусна АТП250 в София 1, ще го направя.
178
16
 
10
 
! Отговори
месара преди 6 години
абе къв е тоя "световно известен" орлин та почнал мнение да дава, "голем родолюбец, та даже загрижен" за децата, само дето не живее в България! *** дето стигнал до топ 100,и после......
177
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 196Григор на никого не е обещавал да бъде спасител. Не зная кой и защо има такива очаквания към него. Той едва говори на български готови заучени наизуст фрази, а някой тук го идеализира и издигна на пиедестал, сякаш е Месия.Откъде дойде истерията "Гришо"? Човекът не играе за България, нито за българите.И това дразнещо- "Мачкай, Гришо!", "Давай, Гришо!". Тенисът е интелигентен спорт и такива възгласи като при гладиаторски борби, не са удачни.
176
5
 
11
 
! Отговори
До 194 преди 6 години
а Стан Варинка, да не мислиш, че дошъл за без пари, само да яде шопска салата и да плющи софийски кифли?!? На всички е ясно,че на топ играчите се плаща допълнително.Турнира печели от тях.Ама нашите тарикати разчитаха на родолюбивата карта, Топ 4 в света, да дойде на най-смешния турнир от календара на ATP и да се раздаде за без пари и 250 точки щото бил Българин!Типично по нашенски,айде да ми го направиш за без пари,нали сме роднини.Ама треньора,самолетните билети и сиренето са с пари!!!