Симона – простреляната красавица в Слънчев бряг

Младата дама е дъщеря на полицейски шеф от Дряново
Обновена: 4 юни 2018 07:44 | 4 юни 2018 07:40,
202
Симона – простреляната красавица в Слънчев бряг
Простреляната в главата Симона. Снимка: Facebook

Трети ден простреляната в главата, при кървавата вендета в Слънчев бряг, млада жена се бори за живота си.

22-годишната Симона Тодорова е с тежка черепно-мозъчна травма и с опасност за живота. Вчера ѝ бе извършена спешна операция и към момента е настанена в отделението по реанимация.

Красавицата едва оцеля при убийството на хазартния бос Коста Николов, известен още като Миджурина. Мъжът паркирал скъпия си “Мерцедес” пред хотел "Бахами" в комплекса. Той шофирал сам, а на седалката до него била Симона, крупие в едно от казината му. Двамата имали връзка отскоро.

Още по темата

Преди това обаче фаталната млада дама изживяла страстен роман със стрелеца Михаил Станчев. Запознали се в зимен курорт, където работели преди това, а от май месец любовният триъгълник с предприемача станал факт.

Симона преживяла страстна любов с 37-годишния мъж, с когото се скарала и го заменила с бизнесмена. Затова Михаил Станчев се превърнал в екзекутор на съперника си и ранил тежко красавицата, коментират разследващи пред "Труд".

Симона е от Дряново. Баща й е шеф на полицията в родния й град и се казва Тони Тодоров. Преди два месеца се преместила в Слънчев бряг и започнала да работи в едно от казината на Миджурина.

По-младият Михаил Станчев обаче хлътнал до уши по нея, а когато го изоставила направо откачил, разказват техни колеги.

Станчев е извършил убийството със законно притежаван "Макаров". Той бил задържан от полицаите, след като се опитал да напусне страната през ГКПП "Лесово" с лек автомобил "Опел".

Арестуваният за зверството е родом от Ямбол, но от години живее в Бургас. Работел на няколко места, бил е шофьор на бивш шеф на общинския съвет в Несебър.

"Убийството е извършено съвсем хладнокръвно, с особена жестокост за пострадалите, в непосредствена близост, без предупреждение. Извършителят е работил в Слънчев бряг, притежава законно оръжие, давано му във връзка с негова работа - първо като управител и като лице, което работи с парични средства в различни фирми", коментира главсекът на МВР Младен Маринов.

Според разследващите няма съмнение, че мотивът за жестокото убийство е личен, любовен.

Окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев сподели, че предстои на задържания Михаил Станков да бъде повдигнато обвинение за квалифицирано убийство и опит за убийство, за което се предвиждат от 15 до 20 г затвор, до животен затвор или доживот без право на замяна.

Полицията все още издирва свидетели на екзекуцията и хора, които могат да дадат сведения за връзката и взаимоотношенията между стрелеца, жертвата и простреляната Симона.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
това ни е държавата. ченгета, мутри, всички със законни патлаци
139
3
 
1
 
! Отговори
Горан преди 5 години
Е, че таз празноглава кукла, как е изпаднала в кома, като мозък в главата, така или иначе, няма...
138
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Понеже много акъллл. Играйте в казина, ш, ибайте се с шефа. Като му омръзнете ще ви изхвърли на б, оклука б, едни, г, оли и б, оси. Ще се молите за су, х хляб и г, ащи на *** си.И нищо няма да остане от ваща красива особа! Опикана с въшки и дрипи. Ще ви докара до просия пред църквата света неделя да си изкарате на същия. Той ви го каза:"ключа е у вас".
137
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 119Каза им го "ключа е у вас". Искаш шефа, но само с шефа и живееш с него, дори завинаги.Подобни не търпят фриволно поведение на селска не задоволена ***. И с двама, трима.. прочие. Доверие и вярност. В противен случай те ползват временно и на улицата с кофти съдба.
136
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тренер, по какво си тренер? По грамотност ли?
135
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази и да оживее,ще има съдбата на М.Шумахер .
134
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пишат за простреляна красавица а после нищо не пише какво е станало с нея. Само за жабата пише че е в кома ...
133
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Безработицата сред Мафията води често до патологичен ексхибиционизъм, който може да прерасне в състояние на амок с колатерални загуби от локално значение и временен незабележим спад на алкохолна консумация, както и слабо понижаване на налягането в прилежащата тръба на тоалетната чиния !
132
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На никой не му пука ...
131
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази е красавица единствено в царството на жабите.
130
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Симона простреляната силиконова красТавица.Нищо и нема.
129
5
 
61
 
! Отговори
V преди 5 години
Заради това силиконче ли са се трепали бе, няма ли други жени? Ненормален човек!
128
9
 
9
 
! Отговори
??? преди 5 години
Що да е дрът за нея бизнесмена?**********************************************А кой казва че е дърт бизнесмена??? Май тия дето карат на десна или лева ръка....
127
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Що да е дрът за нея бизнесмена? А Волен не е дрът, така ли!!?
126
2
 
19
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
Нещо оставки на главния прокурор или на трола които се води министрър на правосъдието? Затворници бягат през главния портал на затвора. Всяка седмица убийства. Ние станахме по зле от Сирия бе. Там поне война се води и го очакваш. Ама в нашата красива държавица през ден някои го гръмнат - я заради любовни осмоъгълници, я защото е на грешно място, но никога заради пари, наркотици или далавери! Винаги е виновен някои дето никои не го е чувал и никога не са замесени дрога, рекет, пари или власт!
125
1
 
53
 
! Отговори
Математик.... преди 5 години
Във всеки любовен триъгълник , единия ъгъл ,задължително е тъ*п.....
124
1
 
21
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
Пуснете заловения в "подозрителен" Опел човечец. Росен е виновен за това убийство! Абе в МВР от толкова гледане на турски сериали тотално са олигофренясали. Хайде бе, Първо на Нова година убийство от ревност с 8 трупа дето го замотаха и засипаха с пепел набързо.После след има няма 2 седмици до един ски курорт намериха мъж и жена застреляни в кола: уж пак от ревнивец ама нещо не го намериха. Нещо не е както трябва в тая държава.Всяка седмица кеф ти НАП-джия, кеф ти семейства кеф ти мутри убити
123
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
какво прави това момиче с тези съмнителни типове...като се забърква с тях вероятността да й се случи нещо никак не е изключена....но.....има си хора за всичко...явно е предпочела този начин на живот...
122
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За съжаление, този тип жени наводниха страната, а в София на три се пада една такава. Изключително комерсиални и безжалостни, за пари минават като валяк през мъжете и не им дреме за чувства. Сега, разбирам - случва се 22 годишна да се влюби в 55 годишен, обаче поне да изглежда добре, да има излъчване и чар. Тук просто нямам думи, докъде отиват нещата в своя разпад.
121
0
 
12
 
! Отговори
haha преди 5 години
До бивш студента сега имам огромен корем, но пък карам хубава кола и живея в прекрасен мезонет в София.*************************************************************************Ами разхубавил си се макар и на 32. Имаш време до 65 да станеш още по-убав. Пу да те не фанат уроки.