Жестокост: Баща и син хвърлиха съсед в 5-метров кладенец

След дългогодишни скандали се стигнало до жестокото убийство
19 авг 2019 16:00,
20
Жестокост: Баща и син хвърлиха съсед в 5-метров кладенец
Снимка: Pixabay

В Търговище са задържани баща и син, удавили в кладенец свой съсед. Убийството на 54-годишния мъж от търговищкото село Давидово е станало на 20 юли. Той е бил пуснат жив в 5-метров кладенец в обитавания от него имот, съобщи на извънреден брифинг говорителят на Окръжната прокуратура в Търговище прокурор Васил Ангелов, цитиран от БТА.

Още по темата

Малко дете и баща му загинаха при падане в кладенец

Трупът на мъжа е намерен на 23 юли, след сигнал за изчезването му. Тежкото криминално престъпление е било изключително добре замаскирано, за да изглежда като нещастен случай. Установени са извършителите - баща и син на 74 и 42 години. Синът е криминално проявен - известен е на полицията с кражби и посегателства върху личността. Повдигнатаи са им обвинения по чл. 115 от Наказателния кодекс. И двамата са задържани на 16 август за срок до 72 часа. Предстои да бъде внесено искане за постоянна мярка "задържане под стража", каза още Ангелов.

Убийството е извършено през деня. Между тримата имало дългогодишни междусъседски конфликти, до голяма степен провокирани от жертвата, който също е криминално проявен. В злополучния ден между тях не е имало скандал. Бащата и синът не са планирали убийството на самотно живеещия мъж. Решението им е инцидентно, възползвали са се от тежкото алкохолно опиянение на съседа си.

Няма свидетели на престъплението. Двамата задържани съдействат на разследващите. По-възрастният е направил самопризнания, след като преди това неколкократно са променяли версиите си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
4
 
! Отговори
Az преди 4 години
До 15, татото,Как да четат, те името не могат да си напишат днешните избиратели
9
0
 
3
 
! Отговори
пецата преди 4 години
До 1ви, защото хората си починаха след отпуски и сега им е паднал стреса и схемата е че трябва винаги да се насажда страх и стрес
8
1
 
7
 
! Отговори
Тато из Правец преди 4 години
Абе що се правите ,че българинът е оскотял при демокрацията !!!Прочетете разказите на Елин Пелин и ще видите как се трепат с колове за един синор.
7
1
 
2
 
! Отговори
... преди 4 години
Добре де, нали не се разпространява от човек на човек, а чрез малариен комар, за какво има истерично заглавие не е ясно...
6
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Беднотията и простотията затриха народа. Такова оскотяване и през турско не е било.
5
4
 
3
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Епа щом ги е ядосал...
4
18
 
9
 
! Отговори
1 преди 4 години
До АнонименТо защото при комунистите е по-хубаво убиват без съд и присъда.
3
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Без правосъдие, тези *** на воля ще тормозят хората. В БГ няма правосъдие, това е истината. Не може с множество висящи дела да се разхождат свободно по улиците.
2
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами имали са проблеми ... решили са си ги.Айде продължавайте напреде ...
1
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вампириада, Вампирия. Народа оскотя тотално. Това е патологично.До това води изпростяването на едно общество.