Предричат лека победа за Кобрата над бивш затворник

Райдъл Букър бе сред големите имена преди да се озове зад решетките
25 окт 2019 11:38, Красимир Ангелов
10
Предричат лека победа за Кобрата над бивш затворник
Снимка: Булфото

Кубрат Пулев ще бие лесно Райдъл Букър на 9 ноември. Такова е мнението на водещия експерт на авторитетното германско издание Вохеn1 - Джони Орбан, цитиран от "Меридиан мач".

Американецът Букър беше сред големите имена в тежката категория на професионалния бокс, но това беше преди да се озове в затвора за 12 години за разпространение на наркотици.

След завръщането си на ринга през 2018 г. той има добър баланс и само една загуба, но не би трябвало да представлява проблем за Кобрата.

"Много се чака завръщането на Кубрат Пулев след инцидента с целувката. Негов опонент е връстникът му Райдъл Букър, който на практика се боксира отново само от година и половина, след като преди това прекара 12 години зад решетките.

В мача си срещу Пулев американецът е категоричен аутсайдер. Изглежда, че ще може да изпълни единствено функцията да държи под напрежение българина и да му се опъне, докато той получи възможността да се бие за втори път за световната титла", анализира Орбан.

Мачът е след малко повече от две седмици, а интересът към него е доста голям. Това ще е втора битка за българската звезда на професионалния бокс на територията на Калифорния. Първата беше през март срещу Богдан Дину и се увенча с драматичен успех, а след нея последваха и проблемите с целувката по устата на Джени Суши и спирането на лиценза на Кобрата в САЩ за няколко месеца.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
6
 
! Отговори
Пулю преди 4 години
Лека победа или силна загуба
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чакаме го като народен представител баш до ББ, тамън е за там. Осанка, интелект, изказ, произход... Не знам защо още се занимава с глупости по терена. Колко работа има за такъв като него в парламента, малии.
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Може да е охранител в БИЛА ама в стаичката си има гирички и всеки ден тренира!
4
1
 
3
 
! Отговори
Бау преди 4 години
Ще го гледам мача и подкрепям Пулев ама работата е доста несериозна ...
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От толкова много боксьори Пулев реши да се бие с пандизаджия-анонимник!!!Браво Кобра Велик си!
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Може и да е бил затворник 12 години, но забравяте,че след това трета година е охранител в БИЛА -САЩ, така ,че е сериозна угроза за Кобрата....
1
2
 
16
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
СЛЕД КЛИЧКО ПРИ ПУЛЕВ ВСИЧКИ МАЧОВЕ СА УРЕДЕНИ!!!ТЪЙ, ЧЕ ПУЛЕВ Е ПРИКЛЮЧИЛ ЗАВИНАГИ!ОПОЗОРИХА ГО ТОЯ СПОРТ С ТИЯ УРЕДЕНИ МАЧОВЕ И КЛИЧКО Е ГЛАВНИЯ ВИНОВНИК ПРИ НЕГО ВСИЧКИТЕ МУ МАЧОВЕ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ МУ 5 ГОДИНИ БЯХА УРЕДЕНИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!