10% от индустриите няма да съществуват след десет години

72% от компаниите се провалят в опита си да правят иновации
31 яну 2020 10:10,
12
10% от индустриите няма да съществуват след десет години
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

10% от индустриите няма да съществуват след десет години. Компаниите трябва да се променят, заяви Емили Сидни-Смит, главен изпълнителен директор на ExO Works, в ефира на Bloomberg TV Bulgaria.

Още по темата
Смит обясни, че ExO Works работи с едни от най-големите и най-бързо развиващи се компании в света, т. нар. експонационални компании - растящи изключително бързо.

Повечето компании се опитват да правят иновации, но 72% се провалят в това. Един от проблемите е, че малко хора знаят какво е добра иновация.

По думите на Емили Сидни-Смит дигитализацията е третата индустриална революция, в която навлизаме сега и ако хората не си мислят за летящи коли, ще изостанат.

Най-важното е не само да имаме визия, но и да сме наясно защо съществуваме, какво искаме да направим, за да подобрим света.

"Трябва да накарате доставчиците ви да работят повече за вас, както прави Amazon", посъветва Емили Сидни-Смит.

Цялото интервю вижте по Bloomberg TV Bulgaria.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Амбициозна кифлофльорца с претенции.
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Exo works със сигурност няма да съществува след 10 години"Много им даде. 5 е по-реалистично.
7
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щото па тая е толкова умна че мозък и извира от ушите чак. Ама не сив, а бял.
6
2
 
9
 
! Отговори
Става за.... преди 4 години
Поредната наточена "бизнесменка", която не разбира от нищо, но е надъхана, че е следващия Стив Джобс. Като се появят малко бръчки и натрупа телесна маса, отива в 10-та глуха и толкова.
5
1
 
8
 
! Отговори
Баровеца-СФ преди 4 години
Ето примерно Виваком може да се каже-доставчик на дигитални услуги ! Дългогодишен абонат съм и плащам трицифрена сума месечно за "семеиният "си пакет услуги и напоследък се случва да не откликват за сривовете им на оптичните услуги и като им пусна мейл ,че ще прекратявам договори поради предоставяна от тях некачественс услуга,те като ощипани ми цитират законови нотки от догора ми ,но поне откликват и пращат техници! Само натиск тук там трябва иначе те правят на *** в БГ! Остахме в БГ и така..
4
0
 
9
 
! Отговори
Пийте кафе, моля преди 4 години
Събудете се най-после, разтъркайте си очите и гледайте в екрана, докато тормозите клавиатурата. Как успяхте да скалъпите безсмислицата "експонационални компании" от не особено популярния израз exponential companies? Изобщо ли не се стряскате от собствената си мърльовщина? Защо ли питам, като отговорът е ясен отдавна.
3
3
 
9
 
! Отговори
майорски преди 4 години
не разбрах какво казала тая ....дигитализацията съществував отпреди 50 години...и се развива всеки ден........и изобщо коя е тази ? и това че в борда на някаква фирма ... откъде на къде ще ми говори за световна икономика ...и за бъдещето ...Боже какви пророци се навъдиха само .....
2
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Exo works със сигурност няма да съществува след 10 години
1
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поредната куха лейка с големи претенции - какво общо имат "летящи коли" с дигитализацията!?