Джигитите с 250 км/ч: Скоро ще забравят за нас!

Бащата на "героя" от клипа бил полицай и им пазил гърба
Обновена: 22 апр 2015 10:04 | 22 апр 2015 09:45,
133
Джигитите с 250 км/ч: Скоро ще забравят за нас!
Снимка: Facebook

Преди два дни ви показахме видео по сигнал на наш читател, в което "баш" шофьори карат безнаказано с бясна скорост от София за Пловдив.

След като се оказа, че всъщност водачът няма как да бъде глобен за превишена скорост, тъй като не може да се докаже автентичността на скоростта, която е записана в клипа, джигитите се успокоиха, че тях закон не ги лови и безцеремонно започнаха да се хвалят с постъпката си.

Нашият читател Иван Пеликански обаче, отново ги е изловил и е дочул как "героите" от видеото дори парадират с постъпката си, обяснявайки, че бащата на единия - Даниел Мечката, е полицай и им пази гърба.

Бащата ги посъветвал да си изтрият Facebook профилите за кратко, защото медиите и полицията скоро щели да забравят за случая.

Още по темата

Разговорът се случил във фитнес клуб в столичния квартал "Люлин" 3.

"Нека да покажем на Даниел, който е 22 годишен и си мисли, че може да прави каквото си иска и да няма последствия за него, само защото баща му е полицай, че не е така!", завършва сигнала си до нас Иван Пеликански.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
1
 
1
 
! Отговори
Паспортна служба преди 9 години
А защо лицето, което се определя като Иван Пеликански не се представя със истинското си име?От проведената справка поръчана ни от 3-ти лица ,става ястно , че лице със лично и фамилно име Иван Пеликански не съществува в регистъра на МВР.
84
0
 
2
 
! Отговори
Този преди 9 години
абее като клиповете не са доказателство, аз докато си стрелям с пушката и някой приятел ме снима.. ей така, най-случайно ако цъфна някой *** по главата.. па после го заровя и не го открият с месеци.. пък и те манговците нали са много, у тях няма да забележат липсата му, къде с един повече или един по малко, таа питам аз:ПОСЛЕ АКО КАЧА ТОЯ КЛИП У НЕТО, ЩЕ МИ ЦЪФНЕ ЛИ ПОЛИЦИЯТА РОДНА У НАС? И АКО ДА - ЗАЩО? КЛИПА НЕ ЗНАЧИ НИЩО ?!
83
0
 
3
 
! Отговори
магив преди 9 години
Напротив трябва да има нетърпимост,към такива заради останалите съвестни живи все още движещи се по пътищата хора.А на тези *** им пожелавам да са живи и здрави,въпреки,че с тези скорости едва ли
82
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Баща им обаче сигурно няма да успее да ги опази нито от това да се разбият (не сега, когато им мине наказанието), нито от използвачи - к*рви и "приятели". Пари наготово - хитреци ти ги измъкват. Също така застрахователите сега ще им искат солена застраховка, защото са рискови. Не го казвам с лошо чувство - нека бащата им налее акъл как се изкарват или поне пазят пари, как се разпознават използвачи, как се пази живот. За да е хубав края за всички нас, а не тъжен.
81
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какъв е този автобус от северозапада на който се отварят прозорците?
80
0
 
16
 
! Отговори
До Стоилов и 85 преди 9 години
И двамата сте абсолютно прави. Полицаите мънкат като ученички по разни телевизии, че нищо не може да се направи. Скоростта не била засечена от радар на полицията. Как тогава в Германия глобяват шофьора на автомобил за това че е изхвърлен фас или хартийка през страничното стъкло. Нима деянието е заснето от полицейска камера. Глобата е по сигнал на водач каращ зад нарушителя. Ако аз заснема извършването на убийство, нима това няма да се приеме за доказателство, защото фотоапарата не е лицензиран.
79
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всички във форума са големи светци. Сигурно това са единствените момчета с грехове в чистата ни и неопетнена държава. Докато се нахвърляме със злоба така на хората а не гледаме себе си България ще е така. Това не е гражданско общество. Последици за момчетата не може да има защото от едно видео не може да бъде доказано нищо, Медиите се опитват отново да направят от мухата слон, както със случая с мнимия прокурор,които не е казал нищо особено във видеото. Има дооооста по-важни неща за отразяване
78
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нещо не разбрах... Те няма да бъдат наказани, защото не може да се докаже автентичноста на скоростта или защото бащата е полицай?
77
1
 
11
 
! Отговори
Ром преди 9 години
Бате *** вий осъзнавате ли че ни надминахте по нашенските си работи мама му стара
76
20
 
3
 
! Отговори
miro преди 9 години
и кво толкова са направили лошо не мога да разбера ..много по-лошо е да караш със 100 дори на някои места
75
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Както прочетох в един блог: "На такива трябва да им се вземат не книжките, а актовете за раждане!"
74
0
 
36
 
! Отговори
Стоилов преди 9 години
До АнонименТЕзи генетични отпадъци нямат мозъчна дейност! Тя не може да се развива във празна мозъчна кутия! Те са първосигнални, като глистите и метилите (иначе казано ***) следствие на мутацията от безнаказаността, на техните родители и не могат да извършат този процес - мислене! Но ако живеехме в нормална държава, биха уволнили - родителя закрилящ ги и биха съдили и него и генетичния ***!! Амин! Жалко за прегазените дечица по пътищата.... ЖАЛКО!
73
3
 
6
 
! Отговори
Някой преди 9 години
До TulskiИван Пеликански не е истинското име на човека, който ги е издал. В този фитнес човек с такова име няма!
72
2
 
17
 
! Отговори
Стоилов преди 9 години
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ БЪЛГАРИ!Вие нямате права! Те са Ви отнети от еничарско-депутатско-енергийна мафия която сега Ви управлява! СЕГА имата право само да бъдете източвани, по всякакъв възможен начин, да бъдете изнасилвани и бити от *** ***, да бъдете мачкани по пътищата от синовете-генетиччни отпадъци на еничари-депутати,съдии,прокурори,дансаджии и *** ченгета! НО ТОВА И ЗАСЛУЖАВАТЕ!!!! СЛЕД КАТО НЕ ВИ Е ОСТАНАЛА И КАПКА ГОРДОСТ И НЕ ГИ ПОМЕТЕТЕ!! ИМАТЕ ПРАВО НА РЕВОЛЮЦИЯ СЕГА И ВЕДНАГА!
71
1
 
14
 
! Отговори
Бай ви Ганя преди 9 години
Отивам да вдигна 260 км/час и ще ви го пусна в нета. Щом тях не ги наказват, значи никого нямат право да наказват.
70
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много е просто - Мери се итсечката, времето и се изчислява колко е скоростта и дали отговаря. Дано в полицията имат лицензирани часовници. Ако искаш - намираш начин, ако не- намираш причина.
69
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
MANI GI BE NE NIE ,A ONE OTGORE CHE GI VIDI CHE SA DVIJA TAI I CHA SI GI PRIBERE
68
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всичко се доказва и наказва, ако иа желание и воля.
67
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
никога не се наказват помежду си тези от армия полиция правосъдие и медицина, затова да *** плебеите
66
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Предпочитам да се возя с влак с 300 км/час от София до Пловдив, отколкото да си разбивам автомобила по това подобие на коларски път от София до Пловдив с 250 км/час