Динко от Ямбол вадил хора от катастрофата край Сливен

Имаше към 7-8 човека, които ги изнесох на ръце, обясни той
Обновена: 25 май 2016 22:21 | 25 май 2016 22:13, Анисия Иванова
130
Динко от Ямбол вадил хора от катастрофата край Сливен
Снимка: Булфото, архив

"Хората пищят крещят. И други коли спряха, но само гледат. Казват: "Пази се, ще гръмне". Викам "Ама какво ще гръмне, пълно е с хора вътре" и започнахме да ги вадим един по един". Това разказа пред Нова тв Динко Вълев от Ямбол, мъжът, който се прочу като ловец на бежанци, като дори публикува клип, на който се вижда как е натръшкал група мигранти по корем с очи към земята, а преди това ги е и респектирал със сила.

Ямболията, за когото писаха редица световни медии (Би Би Си го нарече дори българския герой), сега обаче се показа в друга светлина - помагал е на хората, които са били днес в автобуса с учители, сблъскал се с румънски ТИР на пътя Сливен - Ямбол.

Още по темата
При катастрофата пострадаха 15 души - двамата шофьори и 13 пътници. Преподавателите се връщали от празненство за 24 май.

Вълев разказва, че е имало паника и че самият той се е паникьосал: "Но си казах, че ще ги вадя един по един".

По думите му най-тежко е пострадал шофьорът на автобуса, друга жена, също по-сериозно пострадала, се е наложило да я носи на ръце. "Имаше към 7-8 човека, които ги изнесох на ръце", казва той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
4
 
25
 
! Отговори
1 преди 7 години
Прави ми впечатление, че Динко все е там където полицията и армията трябва да са. Как успява да го стори а държавните институции не успяват ?Сетих се, той не реве за пари а действа !
71
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А някъде в USA Чък Норис лее горчиви сълзи.......
70
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
...и страшен беше хайдутин за чорбаджии и турци; ала за клети сюрмаси крило бе Динко войвода!
69
22
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ахахаха!!! Динко стана като супермен бе! Динковска държава! Динковци в Парламента, динковци в КАТ, динковци адвокати, само динковци навсякъде. Всеки е кадърен за всичко и всеки дава акъл на другия и всеки е деен. Това е! Динколенд!
68
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На Динко да се връчи костюм на супермен от Тиквун! Динко е навсякъде, където има проблем, но тук е допуснал пропуск! Трябвало е да върже виновния шофьор със свинска опашка!
67
5
 
41
 
! Отговори
браво преди 7 години
Браво на момчето! Жив и здрав да е и още много мигранти да хване и на по-малко катастрофирали да му се налага да помага!А на еничарите, които плюят тук им пожелавам да се споминат в гърчове и странни пози...
66
6
 
57
 
! Отговори
голю босев преди 7 години
Пак ли ти бе Динко. Кой ти даде право да помагаш на ранени при катастрофа, без да имаш медицинско образование. Това ти е второ нарушение- преди време залови нелегални мигранти, без да си полицай. Гледай сеир като нас отстрана.Ало, прокуратурата, повдигайте веднага обвинение -няма право да помага на хората и държавата.
65
5
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами това е братлета ! Останахме 5-6 човека в тази страна !? На където и да се обърнеш ... само сме ние ! Ето на, Динко лови мигранти по границата, Динко спасява хора от катастрофа, .... Динко това, Динко онова, все сме ние, едни и същи !? Пешо на горе по Виднско, Гошо на долу по Петричко, .... това е ! Няма хора ей !? Всичко избяга .... Ама и за какво да седиш ? Тук само една Тиква вирее, и нищо друго ....
64
5
 
36
 
! Отговори
opps преди 7 години
До МанолскиДано утре да си в беда и да се молиш някой простичък човек да ти помогне, но да нямаааа!!!
63
8
 
78
 
! Отговори
opps преди 7 години
А ако вие бяхте в автобуса дали сега щяхте да плюете момчето бе!!!! То заради такива като вас народа подминава и свестните в беда - защото не заслужавате да ви се помогне...Браво момче! Има шанс за България!
62
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Следва продължение... Очаквайте скоро новата кампания на партия ?В маркетинга му казват тийзър. Т.е. само загатват нещо, в хората се надига любопитство, възхищение, казват си най-после се появи нещото, което отдавна трябваше да го има и хоп след известно време - воала.Сега ми сложете ръчичката надолу, ама пак ще говорим след време.
61
28
 
19
 
! Отговори
д-р преди 7 години
Досега в нашата лудница не е имало такъв екземпляр като този на снимката.
60
9
 
73
 
! Отговори
художника преди 7 години
Един човек показа на всички институции, че моралът е над закона и неговите членове и алинеи.Това е мъжът на годината. БХК, къде сте бе? Пак ли ще номинирате някой хъхрляк, убиец или педофил?БРАВО Динко, да си жив и здрав БЪЛГАРИНО !
59
8
 
15
 
! Отговори
Вот дъ фак преди 7 години
Бойко как не е качил снимки от катастрофата и как са рамо до рамо с Динко - не сте се замислили кой е извадил останалите 40 пострадали.
58
31
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като видя как българите се кефят на циркове разбирам защо са тоалетната хартия на света.
57
36
 
17
 
! Отговори
динко-атака преди 7 години
Само гледайте как този клоун ще се кандидатира за президент и ще стане политик. ПОМНЕТЕ МИ ДУМИТЕ. Такива циркове навремето разиграваше Яне Янев.
56
17
 
6
 
! Отговори
до 103 преди 7 години
И Динко си епилира гърдите.
55
35
 
13
 
! Отговори
Мишо Христов, преди 7 години
цирк ДИНКО :) Какво ли ще е следващото представление :)
54
3
 
51
 
! Отговори
ss преди 7 години
както искат да го съдят за бежанците, че иззел функцията на МВР сега да го съдят, че е иззел функцията на Бърза помощ, не е ли логично и при двата случая изземва функции на държавни органи, айдее БХК спите още Бъчвата спи, Москов събуди се незаконно ти иземват функциите да спасяват своеволно хора...
53
41
 
17
 
! Отговори
Ильо войвода преди 7 години
Тоя *** е кандидат президента на АТАКА. А тези спасителни акции са си чист ПиАр. Като го видях по телевизията с повдигнат крачол на единия крак, със намазаното чело с кръв и паднах да се смея. То бива цирк, ама това вече минава всичмки граници