"Пирогов": Близките на Цвети дариха достатъчно кръв!

Няма нужда от масова дарителска акция
18 юни 2016 13:29,
18
"Пирогов": Близките на Цвети дариха достатъчно кръв!
Снимка: Булфото

Разпространената в социалните мрежи информация, според която е започната кръводарителска кампания за световната шампионка по художествена гимнастика Цветелина Стоянова, е неправдопобна, предава bTV.

От "Пирогов", където се лекува момичето след падането от шестия етаж, уточниха, че не става дума за масова акция. Поискали са от близките на световната ни шампионка да дарят кръв, но на този етап количествата са достатъчни.

Гимнастичката ни е в реанимацията и се бори за живота си след тежкия инцидент.

Ансамбълът на България, който в момента е в Израел, продължава участието си на Европейското първенство. В неделя тимът ни ще участва на финалите на отделните уреди. Грациите заявиха категорично, че играят и се борят само и единствено заради Цвети. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
0
 
! Отговори
Мяу преди 7 години
До професора по правопис: Вие кръв дарихте ли професоре? Само лаете и нищо не вършите . Затова сме и на този хал. 4/5 от България се състои от психически неустойчиви хора,което е вследствие на *** характер на населението. Така пък малко не надигнахте глава. Смелчаги...,но пред компютъра.Всички солидарни ,но във нета. Не ми извисявайте на пиедестал хора,които търсят решение на проблема в самоубийството.
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На онези, които се опитват да замесят в случилото се с Цветелина Стоянова името на Нешка Робева, следва да се напомни, че през последните 17 години националният отбор и ансамбълът на България по художествена гимнастика са имали различни треньорки, но нито една от тях не се е именувала Нешка Робева.
13
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От кръв винаги има нужда. Който е решил, да отива да дава..
12
0
 
3
 
! Отговори
до докторка преди 7 години
До вчера като играеше за Б-я и пишеха името на Цвети,нацията се гордееше с нея! А сега,че я употребиха и нечии болни амбиции я унищожиха било лична драма... Лична драма можеш да наречеш твоето раждане без мозък!
11
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Бургасглупако, за всеки болен ,близките дават кръв не се екзалторай моля!
10
4
 
2
 
! Отговори
докторка преди 7 години
До хххх каква нация,,,,, я оставете това е личен проблем какво само го раздухвате? дано момичето се оправи стига вече писахте и стига тия журналисти за това да говорят! то прекалявате!какво да правим сега всички, трагедията е лична не я превръщайте в национална!
9
3
 
9
 
! Отговори
Бургас преди 7 години
Ег.ати здравеопазването. Що обрахте кръвта отвсякъде за един мафиот без да накарате онези яки 30-ина бабаита да дарят, а за гимнастичката няма и трябва да с дава. Москов, оставка!!!
8
1
 
9
 
! Отговори
Алекс преди 7 години
"Само и единствено за Цвети" играели. А другият аргумент - че са спортистки и състезанието е най-важното нещо в живота им... Какво излиза - противоречат си сами. Ако им е най-важно, значи играят за тях си. Момичетата са още малки. илиана раевае за бой с камъни. И тя е била момиче от сектата "на всяка цена", но някак е изкласила до стара гад, която тормози децата на казармения принцип за старите кучета. Може би някое от тези тъжни момичета сега е бъдещата Илиана Раева след 20 години, кой знае
7
0
 
6
 
! Отговори
Shark преди 7 години
До Мяу. Аз пък не понасям неграмотните. СЪС се пише само когато думата след това започва със "С" или със "З"!!!
6
1
 
5
 
! Отговори
до 777 преди 7 години
Мяу - Не понасям хора с лабилна психика. 777 - Дано момичето се възстанови! Но защо не мислят преди да се хвърлят от етажи, да си режат вени и да пият хапчета? Възстановяването е мъчително, скъпо и трудно за всички но това не се мисли, важно е егоизма да надделее и да си сложи край на живота.А ВИЕ ОСТАНАЛИТЕ ЗАЩО НЕ МИСЛИТЕ ПРЕДИ ДА СЕ РАЗБОЛЕЕТЕ ОТ РАК ИЛИ ОТ ИНСУЛТ И ИНФАРКТ ?! Защо противопоставяте соматичните заболявания срещу душевните болести и страдания ?!
5
4
 
20
 
! Отговори
Моля се за Цвети преди 7 години
До тук се стигна заради безумно алчната Раева и безумно амбициозната Робева. Това прекрасно дете да посегне на живота си. Само се моля за чудо на Богородичка да спаси Цвети.
4
26
 
2
 
! Отговори
Мяу преди 7 години
Не понасям хора със лабилна психика!!
3
14
 
5
 
! Отговори
777 преди 7 години
Дано момичето се възстанови! Но защо не мислят преди да се хвърлят от етажи, да си режат вени и да пият хапчета? Възстановяването е мъчително, скъпо и трудно за всички но това не се мисли, важно е егоизма да надделее и да си сложи край на живота
2
4
 
23
 
! Отговори
някой преди 7 години
"а за очите ще остане ли кръв? Той е по-важен"
1
5
 
34
 
! Отговори
хххх преди 7 години
За Цвети кръв ще се намери и дано да има късмет момичето! За Раева мозък трябва да се търси... Тази па..ча...вра съсипа толкова много съдби. Оправяй се,Цвети! С теб е цялата нация!