Дърпащата уши треньорка не се плаши от прокуратурата

Елена Симеонова смята, че е нормално да има проверка
15 ное 2016 15:22,
37
Дърпащата уши треньорка не се плаши от прокуратурата
Снимка: Facebook

"Не се притеснявам от проверката на прокуратурата, дори смятам, че е съвсем нормално да има такава. Нека прокуратурата да си свърши работата. За мен не се е случило нищо нередно, никого не съм унижила", заяви треньорката по художествена гимнастика Елена Симеонова, която се оказа в центъра на скандал.

В петък в социалните мрежи се разпространи клип, на който Симеонова издърпва ушите на една от състезателките по време на генералната тренировка ден преди Държавно първенство за ансамбли, които се проведе в Бургас.

Още по темата

"В интерес на истината, така показан клипът, за тези, които не знаят и не разбират нашата работа, изглежда страшно. Едва ли не съм най-големият деспот тиранин, който малтретира децата", обяснява треньорката пред "24 часа".

"Нищо подобно. Тези деца идват по своя воля, родителите ги водят по свое желание. Това с дърпането на ушите никой не го приема за нещо нередно, това е нещо като наш ритуал. Това са похвати с цел да се събудят сетивата на децата. Не е направено с цел унижение", обясни Елена Симеонова.

Тя допълни, че след скандала получила подкрепата на десетки свои близки и приятели.

Според говорителя на районната прокуратура Христо Колев, назначената проверка трябва да приключи до края на месеца. След това прокуратурата ще излезе със становище дали да бъде възбудено наказателно производство, или не.

Колев уточни, че след като прокуратурата се е сазмосезирала, е била уведомена от социалните служби, че е проведен Координационен механизъм, който е задължителен при сигнал за дете в риск. Материалите от провеждането на координационния механизъм, в който обикновено се включват различни институции като социални служби, педагози, полиция, ще бъдат присъединени към преписката в прокуратарата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
2
 
35
 
! Отговори
Американ преди 7 години
Родителите не виждат проблем, момичето не вижда проблем, ама педеромултаците се опитват да го създадат, че после да има за какво да се "борят" и отчитат дейност.. Запада се напълни с подобни *** и тяхната политика потече към изтока, барабар с навлеците които те си поканиха.
30
4
 
40
 
! Отговори
none преди 7 години
Прости и нагли. Дано я махнат. Това не е възпитание а си е чисто унижение.. Невярвам, че подобни практики допринасят за успеха.
29
5
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От подобна ,, манипулация" една моя близка загуби тъпанче и остана полуглуха за цял живот. Тази ,, треньорка" трябва да се преследва много сериозно от закона. За мен това е опит за средна телесна повреда. Оставам на страна моралното унижение.
28
12
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На времете нас ни биеха с пръчки, шамари, даже и ритници е имало.Сега меките китки ревнали за това дърпане на уши.Осъзнайте се!
27
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
да дойде госпожата да й поизострим сетивата
26
1
 
48
 
! Отговори
На Буров чичата преди 7 години
Че от какво да се плаши ?!!! Толкова дечица умряха по пешеходните пътеки и няма наказание за убийците ,та за дърпане на уши ли !!!
25
5
 
39
 
! Отговори
петров преди 7 години
въпросната госпожа дърпайки ушите на детето мачкаше *** му стискайки я с двете ръце и повсяка вероятност здравата го е оскубала...
24
0
 
38
 
! Отговори
Kamen преди 7 години
Interesen metod! :-)Da go polzvame publichno pri deputati, politici i drugi slugi na bg naroda! :-)
23
1
 
50
 
! Отговори
Темида преди 7 години
Божееееее те убиици крадци и пияни шофьори не се плашат от прокоратура, Вие за няква дето дърпала уши сте се притеснили...хахахаахахахахахаххахахахахахахаахУЖАС
22
7
 
52
 
! Отговори
Пян Гъ преди 7 години
Най-показателно отношението на родителите на момичето - щом вярват на треньорката и казват, че така се създават спортисти, точка по въпроса. Лицемерно е някой да е по-загрижен от тях. И е много, много смешно. Опомнете се.
21
8
 
49
 
! Отговори
аз преди 7 години
много мразя да гледам насилие над деца и до днес не бях гледала клипа. Според мен "дърпане на уши" е много меко казано, а въпросната "дама" го прави с чиста злоба. Ако някой постъпва така с моето дете, ще му скъсам ушите.
20
9
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Днес й дърпат ушите, за да се научи, утре мъжът й ще я бие, за да й покаже колко я обича и това също ще е нормално.
19
17
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голяма дискусия за едно дърпане на уши...Погледнете се първо сами, ако можете отстрани и тогава се правете на "големи защитници на правата"... Посepkoвци почнали да дават съвети и мнения.
18
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 21хаххаах Пробвай се е "Комиците"
17
8
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Дърпането на уши е направо галене...."Що не се пробваш да ми дръпнеш ушите! Ще ти е за последно!
16
7
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като чета коментарите, нашия народ май е любител на насилствените методи. Ми... *** народ - слаба държава.
15
9
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво се палите толкова? Дърпали й били ушите - това било големия проблем. Дърпането на уши е направо галене в сравнение с психическия натиск който налагат на тези деца. От дърпане на уши никой не е умрял - от разбита психика доста хора посегнаха на живота си.
14
7
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много защитници мазохисти има на страната на родителите на момиченцето в сайта!Вместо да защитят детето, те защитават мазохизма! Мааа в и садо!
13
5
 
40
 
! Отговори
king_for_a_day преди 7 години
до 5 - трябвало е не само дърпане на уши за теб, ами и яки тупаници! И не на тренировки, а час по български. Ако прекалената либералност и липсата на шамари води до шльокавица + caps lock, значи съм готов да преосмисля хуманния си възглед при възпитаването.
12
5
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За мен странното в тоя случай е поведението на родителите, според които нищо не се било случило, представям си на какъв тормоз подлагат горкото дете в къщи, щом за тях това е нищо, което донякъде и обяснява поведението на детето.Това за мен са болни родители

Спонсорирани публикации