Лидерите на ПФ на преговорите за кабинет, тръгнаха си бързо

Симеонов и Каракачанов не казаха какво са обсъждали с ГЕРБ и РБ
Обновена: 19 дек 2016 13:31 | 19 дек 2016 13:28, Камелия Цветанова
16
Лидерите на ПФ на преговорите за кабинет, тръгнаха си бързо
Снимка: архив, БулФото

Лидерите на Патриотичния фронт Валери Симеонов и Красимир Каракачанов се включиха в официалната среща на ГЕРБ и РБ, на която текат преговорите за сформиране на ново правителство в рамките на този парламент.

Около час след като реформатори и депутати от партията на Бойко Борисов започнаха поредните разговори, двамата се присъединиха към тях.

Още по темата
Симеонов и Каракачанов останаха още час на преговорите и си тръгнаха.

"Изгониха ни от срещата", пошегува се Валери Симеонов, но и той, както и Каракачанов, отказаха да коментират какво точно са обсъдили с ГЕРБ и РБ.

След неофициалните совалки между партиите през почивните дни управляващите в оставка се събраха тази сутрин в Народното събрание. Въпреки очакванията след тази среща да дойде решението дали ще има кабинет с мандата на РБ, това едва ли ще стане, смятат участници в разговорите.

За това, че преговорите няма да приключат днес, говори и фактът, че от тях отсъства лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Миналата седмица той обяви, че ще разговаря с лидерите на РБ днес и след това решението ще бъде обявено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И без тия двамата може ! Тайни агенти на ДС !
13
3
 
3
 
! Отговори
Хмм... преди 7 години
Те тези двамата не могат помежду си да се разберат, а някои имаха големи очаквания в тях.
12
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Решиха го - Лукарски ще е премиер, Краси Каракачанов ще е военен министър, Кунка си заминава.... без министри от ГЕРБ засега.
11
6
 
3
 
! Отговори
Joko преди 7 години
От този цирк, в небрано лозе се видяха авиаторът Ради и върти опашката Нина ! От последната очаквам предния цветист коментар !
10
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЩОМ ПАРИЧНИЯТ ФРОНТ ЩЕ УЧАСТВА В СДЕЛКАТА, ЗНАЧИ СА ИМ ОБЕЩАЛИ ОТ 1-1-2017 МИНИМАЛНА ПЕНСИЯ 300 ЛЕВА.
9
2
 
8
 
! Отговори
ииииииииии преди 7 години
и тез мераклии ,бе
8
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че РБ-то ,ГЕРБ плюс петнайсетте *** дето ги вкара в парламента Бареков и евентуалното златно пръсче на Волен са предостатъчни ца да мине новото старо Правителство на ГЕРБ .Така ,че Валерката с неговите 300 лв минимална пенсия ще стриже калинки докато другите продължават да крадат милиардите
7
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Политиката е сложна материя,не е за всеки! Айде към хотелчето на Валерката да пазите границата!
6
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами кажете,де.Народа иска да ви чуе.Стига сте мишкували задкулисно.Или мизата беше ниска и очаквате да я покачат?
5
6
 
28
 
! Отговори
Боко Харам преди 7 години
..фарс!!!
4
12
 
45
 
! Отговори
Хм преди 7 години
Банкянския нарцис забърка хубава каша!Да си седи сега в оставка,все ще изкяри нещо.А януари,когато в Президентството влезе истински мъж(и истински генерал),тогава може и служебно правителство да има.Макар,че това не е задължително-Бочко може да изкара до изборите,за последно,дето се вика.
3
3
 
25
 
! Отговори
Псевдопатриоти преди 7 години
Патриотът по правило не се занимава с политика, защото политиката е *** работа. Никой патриот не би искал да се опръска от калта на марионетно управление, а просто в БГ от 27 години насам всяка стъпка на туземната колонялна адмиснистрация е предварително зададен. Жалко за изполъганите бабки дето ги изкарват на псевдо протести и пр.
2
9
 
37
 
! Отговори
ebre-de преди 7 години
GERB въобще да не си правят сметка да се връщат в управлението под друга форма. Народът показа, че не ги иска никакви. Каквото откраднали, откраднали, да се махат.А на следващите избори няма да гласувам за тях. Съд за предателите и затвор до живот.
1
8
 
44
 
! Отговори
охааа преди 7 години
патреотарите пак за власт ламтят... от години целите им кампании са анти-герб или анти-бойко, сега се чудят как да се намърдат между Касим Дал, Бойко и Кунева. Те ти на патрЕоти, майко!