Тигрови скариди и черен хайвер на корем – тайната на най-дебелия българин

Бай Гриша сам си докарал това положение, сега бил като в затвор
17 юли 2017 15:00,
42
Тигрови скариди и черен хайвер на корем – тайната на най-дебелия българин
Снимка: 168 часа

Как се живее с 259 килограма на плещите? Оказва се, че това е почти непосилна задача за Гриша Георгиев от село Лиляче. Той почти сигурно е най-дебелият човек в България. Не се обижда, ако го наречете "дебел".

"За какво да се обиждам? Сам си го причиних. Никой не ми е виновен", заявява бай Гриша пред "168 часа".

"Чудите се как се стигна дотук? Ами от ядене и пиене. Цял живот съм бил на позиции, които са ми позволявали да хапвам само най-доброто от софрата. Едно време в София ме назначиха за барман в "Шератон". И като се започнаха едни тигрови скариди, едни екзотични риби, черен хайвер на корем. Кой ти е знаел за подобни деликатеси през 1987 г. Но аз си хапвах, колкото мога и питах за още", смее се Гриша Георгиев.

След тоова той продължава в същия дух - печели много пари и ги харчи с лека ръка. Когато стига до 260 килограма, вече е късно да се върне назад.

"Все пак ще направя всичко по силите си да сваля килограми. Иначе няма да оживея. Лекарите ми откриха висок холестерол, висока кръвна захар. Зъбите ми опадаха. Не можаха да ме снимат на рентгена, машината няма как да ме хване целия", оплаква се рекордьорът по наднормено тегло.

Заради непосилното тегло той почти не излиза от вкъщи. Седи си на дивана, който отдавна се е продънил и гледа телевизия.

"Като в затвор съм. Мога дори да излежа присъдата на някой баровец. Няма разлика дали съм закотвен у дома или в пандиза", категоричен е бай Гриша.

Той се надява да се намерят добри хора, които да му помогнат в битката с излишните килограми.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
3
 
6
 
! Отговори
Минаващ преди 6 години
Снимките на мобилната версия са наполовина видими. Как да го видим този шишко? А за другите снимки към статиите в "Днес.бг" се отнася същото. Защо? Понякога снимката казва повече, отколкото статията. Да не говоря, че оня ден бяха публикували пак тук снимка на избягал манг..л от... следствения арест, моля ви се (да живее родната полиция). Виждаше се само половината от лицето на престъпника, надхитрил полицаите, а в заглавието имаше въпрос: "Виждали ли сте го?". Охххххх, нямам думи.
32
0
 
12
 
! Отговори
anonimen преди 6 години
Ще му резнат шкембето лекарите
31
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В сравнение с американските дебелаци си е направо манекен. Как ще ги стигнем...
30
0
 
10
 
! Отговори
хммм преди 6 години
дали някой се замисли тоя как ходи по малка нужда бе? За голяма хич няма да питам...
29
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След това той продължава в същия дух - печели много пари и ги харчи с лека ръка................защо ли си мисля,че ако още имаше тези много пари,на снимката до него сега щеше да има и някоя стройна плеймейтка или някоя чалга. и щеше да го обожава даже.
28
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
за да отслабне човек иска се преди всичко неимоверна воля тя е темела тя е основата от тук нататък се започва не диета а начин на живот това означава забравете за хляба и тестените изделия забравете за бялата захар живеите здравословно и организма ще ви благодари зеленчуци плодове варени яйца не пържени мед кафе със мед които не може без месио да яде пилешко и риба и всичко ще си доиде на мястото а ако можете да ходите и по 5000 метра на ден ще празнувате и 100тния си рожден ден в добро здрав
27
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той се надява да се намерят добри хора, които да му помогнат.........а когато лапаше скариди и хайвер,не викаше на помощ,а ?
26
3
 
10
 
! Отговори
Диетолог-Финансист преди 6 години
За да достигне човек това тегло са нужни половин милион лева. Тигровите скариди са скъпи, за хайвера не знам
25
1
 
14
 
! Отговори
вергил преди 6 години
До Анонимен 27Изобщо не е проблемът в обездвижването,а в количеството храна.Аз преди няколко години лежах три месеца в болница и изобщо не се движех,пък отслабнах с 30 килограма.Това 300 килограмово тяло изисква огромно количество храна.Достатъчно е само малко да намали храната и ще отслабне веднага.Ама явно не иска.После чакал помощ-да си помогне сам.
24
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Според мен проблемът е в обездвижването. Движението предотвратява такива крайности.
23
2
 
14
 
! Отговори
отвратително. преди 6 години
гадно.няма да отслабне, а кой му плаща глупостта.? Ако имат мнго пари- да се мота по лекари.Думи на баба ми:"г.#ъ$з глава погубва( като се започне от гърлото-това е "пътят".)(барман в Шератон по време на социализма.дебелината е наказанието му)
22
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той поне се е сетил че има проблем. Я се огледайте колко негови подобия се разхождат около нас и се перчат с тлъстите си шкембета, отврат!
21
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той не е подходящ дори за реклама на клиника, защото не попада към графата на платежоспособни клиенти, които да продължат да си плащат за подобни услуги, или да подържа интерес сред подобни клиенти. Всичко друго са празни приказки.
20
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Точно от тигрови скариди за няколко години си умрял от инфаркт или инсулт от високия холестерол, при положение че ги консумираш ежедневно.
19
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Първите 30 дни само на водичка и краставици с лимон. и после колело, няма операции няма глупости.
18
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Точно хората по селата не могат да умрат от глад,стига да са здрави и да не ги мързи.Имаш ли парче земя можеш картофи,боб и друг зеленчук да си посадиш.Хорат работата ги крепи живи и относително здрави.Друг е въпроса,че селските кръчми са пълни по цял ден с бедни безработни.
17
4
 
7
 
! Отговори
**** преди 6 години
Бай Гриша да ми се обади,и за един месец ще стане 200 кила,а може и по малко,всеки ден ще кара само на английска сол.
16
6
 
45
 
! Отговори
АЗ преди 6 години
ДОБРИ ХОРА ДА МУ ПОМОГНАТ.....дали е помогнал на някой гладен покрай шератон....?!?!?! Всеки си мъкне кръста...корема
15
2
 
19
 
! Отговори
Д-р Менгеле преди 6 години
Нямаше нито един с наднормено тегло при мен. СлучАеност? Не мислА !
14
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
въй въйййййй пресекна ми се яденето