Звездите и Макрон... Меркурий ретрограден, подходящо време за визита!

Явлението имало важна роля - показва какво още не е свършено
Обновена: 22 авг 2017 09:07 | 22 авг 2017 09:00, Екип на Dnes.bg
12

Ретроградният Меркурий е подходящ момент при визитата на Еманюел Макрон у нас да се стъпи върху отчета на отношенията между България и Франция през годините от 1989-а насам. Това посочи астрологът Даниела Евстатиева в "България сутрин".

Още по темата

Тя подчерта, че явлението има много важна роля да напомни какво още не е свършено, а лидерите са функция на случващото се. По думите й предстоящата среща между премиера Борисов, президента Радев и френския му колега Макрон, която съвпада с ретроградния Меркурий, дава възможност да се говори за развитие на българо-френските отношения.

"Хороскопът на Макрон изисква той да работи в кризисни ситуации. Меркурий едва ли би могъл да му добави затруднение. Когато се водят преговори в такава фаза на Меркурий, трябва да се мисли какво не е свършено по стари договори", каза още гостът на Bulgaria ON AIR.

Даниела Евстатиева добави, че Меркурий три пъти в годината е ретрограден. Тя отбеляза, че има още 2-3 важни астрологични трансформации, които ни очакват след 19 септември. 

"Коалициите, които бяха направени в края на април-май, ще имат нужда да бъдат препотвърдени", предупреди астрологът.

"Най-облагодетелстваните от ретроградния Меркурий са девите. В тяхна територия се размахва Меркурий и дава много силен потенциал на интелектуалното", каза още Даниела Евстатиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абсолютно безсмислена визита.МакАрон и МакАронка на екскурзия .. до Мутроморието.
7
1
 
10
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
Споко товарищи, не се кахърете толкова ... За щастие Меркурий не е звезда, а само планета, така че ретроградния му характер, ще се отрази само на настроението на нашенските ***, които вместо дългоочакваната визита на другаря им Радев, с товарищ путин, ще трябва да преглътнат срещата му с Макрон .... Но той и без това идва по покана на Борисов, така че срещата му с Радев ще е съвсем формална .... А иначе за българските граждани, едно такова знаково посещение е добър сигнал за България !
6
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Макрончо,недей да идваш сега,защото нашето правителство не работи през ретроградния Меркурий.Не че през останалото време нещо върши,де.
5
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Дърк ДжентлиНяма как да е друго яче. Астрологията многократно е била подлагана на тест и се е проваляла всеки път. Астрологията не е наука.
4
1
 
6
 
! Отговори
Дърк Джентли преди 6 години
Падането на химикалката на водещата беше знак, ама астроложката е неука и не го разбраDDДоказателство, че е неука е и затруднението да произнесе "каузален"
3
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Ретроградният Меркурий е подходящ момент при визитата на Еманюел Макрон у нас".......... ума не ми го побира как можете да пишете подобни глупости в 21 век
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Алоу купете си календар, годината е 2017.
1
6
 
4
 
! Отговори
Герон Тофилов преди 6 години
Крийте бабите си, за Бога, братя българи!