Да помогнем: Майка на 5 деца има нужда от спешна операция!

44-годишната Велка се нуждае от 30 хиляди евро
Обновена: 11 окт 2017 09:35 | 11 окт 2017 09:25, Петя Славова
18

Майка на 5 деца от село Годеч страда от тежко онкологично заболяване, а единственото решение за 44-годишната Велка Велкова е на 30 хиляди евро разстояние в Германия.

Разбрала е, че има проблем през 2015 година, когато е била и първата ѝ операция. След това е последвала и втора операция, тъй като туморът, провокиран от първата проба, е излязъл от пикочния мехур и е обхванал яйчниците и мускулите.

Единственото решение, до което лекарите са стигнали, е пълно премахване на двата органа – пикочния мехур и яйчниците и заместването им с пластики. Разтакаването по болници в надеждата да се намери специалист, които да реши проблема кардинално, и различните мнения на всеки лекар са я довели до безпътица.

"Освен различните мнения, някои доктори се разминават с диагностицирането. Само те премятат от отделение в отделение и те гледат като парче месо. Не те гледат като човек с психика, а като непотребна вещ", сподели Велкова пред репортера на Bulgaria ON AIR Димитър Димитров.

Поради усложненията тя вече не се храни и единствено може да лежи, заради силните болки. Семейството няма как да събере парите само. Досега средствата, които са похарчили в обикаляне по болниците, се равняват почти на сумата, която им е нужна сега, разказа още съпругът на Велкова.

Държавата не помага на многодетните семейства, а преди няколко години са били намалени и детските помощи, обясни майката. Затова семейството се обръща към сънародниците си, с надеждата, че животът ще продължи.

Желаещите да помогнат могат да го направят с дарение на банкова сметка:

BG71UNCR70001520975476 към УниКредит Булбанк

Велка Дойчинова Велкова

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
малко му е на коцкарина грък. чичето с 200 кинта в джеба го раздавал голем ибач. шо не фана некой харна гъркиня да ти спре тока след два дена да нариташ камбаната бе чичка? намерил си е заслуженото. или да беше се земал с некой левентин грък с мека чушка и да си мушкат моркови по дупките както си е в оригинал от време оно. стари анатоло етипоски навици. а нашия бетерин да му беше спретнал една катастрофа а той и ловец съм и рибар съм. прости са балканцета батенца. прости.
14
2
 
0
 
! Отговори
гггг преди 6 години
много важно че е град Годеч ващо село анонимния..
13
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За сведение на авторката: Годеч НЕ Е СЕЛО, а ГРАД, нищо, че е с население под 5 хиляди души. Ама, те в днесбегето, не само са пропускали уроците по български в училище, ами са бягали и от часовете по география.
12
2
 
32
 
! Отговори
1212 преди 6 години
Добре бе мама му стара, оня *** раздава стотици хиляди за някакви манастири...Хубаво българско семейство, интелигентна жена, нека помогнем! То държава няма!
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПЛАТИХ ЗА ОНЯ НИКИФОР ДЕТО СЪБИРАХТЕ 7 ЛЕВА *** ДСК МИ ПРИБРА 2.50 ЛЕВА ТАКСА ПРЕВОД!!АКО СЪМ ЗНАЕ, ЧЕ АКО СИ ВКЛЮЧА ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ ПРЕВОДА МИ ЩЕ Е 1.20 ЛЕВА ЩЯХ ДА ГО НАПРАВЯ ! ПУСКАНЕТО НА ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ КЪМ СМЕТКАТА Е БЕЗПЛАТНО И ОТ ИНТЕРНЕТ МОЖЕШ ДА ПУСНЕШ ПРЕВОДА ЗА 1.20ЛВ
10
1
 
30
 
! Отговори
абсурдистан преди 6 години
Дайте ДМС ! А иначе Бате даде 500 000 хиляди на троянския манастир,днес 310 000 на бачковския , и за едни 18 милиона за трева около ндк пишеше по новините ,а милиардите за саниране ?
9
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БИЛКАТА КОТЕШКА СТЪПКА Е ЗА ТУМОРИ!! ОТ ЛИЧЕН ОПИТ ЗАЯВЯВАМ, ЧЕ МИ СВИ ЕДНО РАКОВО ОБРАЗОВАНИЕ НАМАЛИ ГО ПОЧТИ НАПОЛОВИНА!ДРУГИ БИЛКИ НЕ ЗНАМ ДАЛИ ИМАТ ЕФЕКТ ЗНАЧИТЕЛЕН СРЕЩУ РАКА ! МИСЛЯ, ЧЕ КОРЕН ОТ РЕПЕЙ ЗАДЪРЖА ЗАБОЛЯВАНЕТО НО САМО ГО ЗАДЪРЖА!А ИНАЧЕ БИЛКАТА КОТЕШКА СТЪПКА УМИШЛЕНО Е ИЗКЛЮЧЕНА ОТ КНИГИТЕ ЗА БИЛКИ В БЪЛГАРИЯ ВЪПРЕКИ, ЧЕ Е БИЛА ПОЗНАТА НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ И ТОЙ Я Е ПОЛЗВАЛ ТЪЙ КАТО ДАВА СИЛИ И ИМА РЕГЕНЕРАЦИОННИ СВОЙСТВА!
8
0
 
4
 
! Отговори
Таню преди 6 години
До АнонименВинаги и аз питам - защо няма DMS номер?!?За мен, след доста митарства, истината е в "Токуда"За "държавата" дума няма да обелвам...
7
1
 
29
 
! Отговори
реалист преди 6 години
От кога пиша, че за саниране и асфалт се отделят пари с най-драго сърце, защото може да се открадне, а за хора, които наистина имат нужда, се броят стотинките или не се отделят. Кое е по важно, живота на блока или живота на човека? Човека трябва да бъде с предимство пред бетона. Но не така мислят ББ и Горанов.
6
1
 
22
 
! Отговори
Анонием преди 6 години
Годеч е град, не село. Срам за журналята, както винаги.
5
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Министърът на здравеопазването, дето вчера вместо да си стои на работното място, реанимирал пациент в линейка, ще плати ли сега от джоба си и лечението на жената?Нали работата му е да организира системата така, че да работи?
4
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Винаги имам желание да помогна, въпреки че това е работа на държавата, която вместо да управлява здравните вноски ги пилее за ***, които 1лв. не са заработили или внесли в хазната.
3
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абсолютен срам за всички политикани на криминалния преход с "реформите" които сътвориха за геноцид на българското семейство с деца.30хил. евро е нищожна сума на фона на пилеенето на пари за безсмислени неща. Кураж на това семейство, единственото спасение е нормалните българи да се обединяваме и да си помагаме взаимно въпреки пречките които създават чуждопоклонническите "български" политици и бизнесмени-робовладелци.
2
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
пъснете СМС номер
1
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дайте DMS номер