Остават броени дни до "Детска игриада" 2018

Събитието ще е тази неделя от 10 ч. в парк "Заимов"
Обновена: 6 юни 2018 13:59 | 4 юни 2018 11:55, Анисия Иванова
1
Остават броени дни до "Детска игриада" 2018
Снимка: Bulgaria ON AIR

Броени дни остават до 4-то издание на "Детска игриада" 2018. Събитието ще се състои тази неделя от 10 ч. в парк "Заимов".

Гергана Николова от Инвестор Медиа Груп и хореографът Виктория Димитрова-Голди разказаха за предстоящата спортна инициатива в студиото на Bulgaria ON AIR.

Предвиждат се щафетни игри, 50 метра бягане лека алетика за децата, а за родителите - бадминтон, като те ще могат да се включат и в щафетните игри.

Ще участват много звезди, които подкрепят каузата за съвместно спортуване на родители и деца. Част от тях са Графа, Михаела Филева, Искрата и Тереза Маринова, а другите ще бъдат изненада.

Гергана Николова подчерта, че това е значима кауза и си заслужава популярни имена да застанат зад нея.

"Спортът създава близост, доверие и взаимност между родители и деца", допълни Виктория Димитрова-Голди в "България сутрин".

Виктория Димитрова за пета поредна година организира спектакъл, с който дава шанс на учениците от школата й да се изявят. Това е традиция на VS DANCE, носи името VS LIFE 5, а тази година тематично основната насока е семейството.

Чрез този спектакъл тя иска да насърчи родители и деца да споделят повече време заедно в различни активности (както и каузата на Детска игриада).

Спектакълът ще бъде в Младежки театър "Николай Бинев" на 23 юни. Поради големия интерес, ще има две представяния - 17:00 ч.и 19:30 ч.

Билетите са на цена от 15 лв. Могат да бъдат закупени от рецепцията на Студио VS DANCE. Специален гост ще бъде NDOE. В подготовката на спектакъла ще се включат 15 хореографи, като всеки от тях ще представи дейността във VS DANCE и своето собствено творчество.

"Детска игриада" е част от социалните инициативи на Investor Media Group.

Могат да се запишат за участие децата от 5 до 12-годишна възраст, като за най-малките също ще има предвидена детска алея, където ще могат да се включат. Запазването на място става на igriada.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
детска какво?

Спонсорирани публикации