Арестанти търкат удобни нарове

Престъпниците у нас били медийни звезди, твърди Борисов
Обновена: 2 май 2011 11:53 | 2 май 2011 11:50,
126
Арестанти търкат удобни нарове
Снимка: Булфото

Освен служителите, и арестантите, които ще идват в сградата на Главна дирекция „Криминална полиция”, ще се чувстват в прекрасни условия, заяви премиерът Бойко Борисов, който заедно с МВР шефа Цветан Цветанов откри новата сграда на ГД "Криминална полиция", която се намира в жк "Младост" на територията на полицейската академия.

„Казвам го, защото днес в България да си престъпник, това означава огромно медийно време, голямо внимание от журналистите, голямо внимание за това, че си ограбил, убил или направил каквото и да било. Така че тук ще имате възможност в прекрасни условия да ги интервюирате", отсече Борисов.

В края на миналата седмица премиерът видимо раздразнен около скандала с ареста на бившия секретар на финансовото ведомство Тенчо Попов посъветва Цветанов да уволни провинилите се полицаи, но в същото време се обърна към журналистите:

„Министър Цветанов ще наложи наказания, но докато всички, които биват задържани, арестувани, след това ги превръщате в национални герои, няма за какво да ни питате”, коментира той.

Докато откриваше сградата днес, Борисов не скри гордостта си, като отбеляза, че още докато е бил курсант или преподавател в полицейската академия, се е говорело, че ще се строи нова сграда за „Криминална полиция”.

„Радвам се, че след прекрасната сграда на ГДБОП, ДАНС, сега „Криминална полиция”, 7-о РПУ, „Охранителна полиция”, ще дойде ред и на СДВР”, обеща премиерът.

Той изтъкна, че до няколко месеца до новата сграда ще се стига много бързо, след като бъдат пуснати горната част на Южната дъга на Околовръстното шосе и метрото в района.

„Едно време всички ние курсантите сме идвали пеша дотук и ми се струваше безкрайно далече, а сега ще е много близко. Не ви говоря за мечти, не ви говоря какво ми е на сърцето, душата, говоря ви, че през август догодина ще са готови локалите на Южната дъга, а през март – метрото”, обясни Бойко Борисов.

Още по темата

От своя страна вътрешният министър Цветан Цветанов припомни, че години наред служителите в МВР са работили при лоши условия, но сега част от политиката на министерството е да създаде добри условия на труд.

В края на лятото или в началото на есента ще бъде готов и корпусът на „Охранителна полиция”, добави той.

„Изключително важно е, че в навечерието на идването на мисията на Европейската комисия по механизма за оценка, те ще могат да видят новата сграда, ще могат колегите да запознаят мисията с всичко, което сме постигнали и това е част от реформите, които се извършват в МВР със законодателните промени, които бяха проведени през последните 2 години“, похвали се МВР шефът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Четейки новините от България имам чувството ,че не живея тук Тук само МВР и Магиистрали други хора не живеят
118
0
 
1
 
! Отговори
фен преди 13 години
Прав е трябва само него да показват по телевизора от сутрин до вечер !
117
0
 
2
 
! Отговори
дгд преди 13 години
там ли го стяга чепика,че арестантите ще говорят с журналистите.като този от"наглите",който го уличава в лъжи и намекна както и ал.петров,че б.б. и цв.цв.имат участие в отвличанията.не знам,повече го е страх ли от арестантите,за мръсните му тайни,или завижда,че някои макар и временно ще насочват вниманието повече към себе си,отколкото към него.
116
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Казвам го, защото днес в България да си престъпник, това означава огромно медийно време, голямо внимание от журналистите." При това определение за престъпник, познайте кой е най- големият престъпник в България ?
115
0
 
2
 
! Отговори
Татови работи преди 13 години
Ееех нема страшно, некои си подсигуряват бъдещето и вече съм спокоен за управляващите. И да ги пенсионираме пак ша си имат медийно вниманиеТато го питале некога, дали да строят "затвор" или "университет", а той отговорил - абе стари сме, кога ще учиме тепърва....
114
0
 
5
 
! Отговори
Дилема преди 13 години
"Строежът на новата сграда започна още през 2008 г. по времето на предшественика на Цветанов Михаил Миков."А кога се свършат Станишевките ......ко ша праим, ко ша режим...
113
0
 
5
 
! Отговори
outsider преди 13 години
Един хубав нар да му запазят и на Цецо Цветанов. Току виж след година-две му затрябвал.
112
0
 
5
 
! Отговори
галактика преди 13 години
Аз искам да няма престъпници - подобряването на условията им не е постижение. Такива грижи трябва да са приоритет за болници и училища най-вече.
111
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В интерес на истината, няма кой да излезе на диспут с Бойко. Просто се нас*рат от липса на самочувствие пред него. Е, Геят сега скалъпи някакво детенце от неизвестна майка, това може да му донесе малко точки в състезанието.
110
0
 
12
 
! Отговори
Гражданинът Кейн преди 13 години
Само в България криминалните престъпници стават медийни звезди, а преди две години една мутра стана премиер. България е уникална държава с уникален обществен строй, а именно-- демократична клептокрация с нюанси на анархия и с попълзновение на откровен фашизъм. Единствената държава в Източна Европа, в която бившите репресивни служби продължават да управляват и финанси, и икономика, и политика и налагат дневния ред на обществото ни.
109
1
 
2
 
! Отговори
Комунистически сайт преди 13 години
ПОЗДРАВ ЗА ДНЕС.БГСЪРЦА ЧЕРВЕНИ!!!!!!!!! СЪРЦА МИЛИОНИ!!!!!!!
108
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Поредната некадърно написана статия на днес беге
107
1
 
8
 
! Отговори
Азъ преди 13 години
Престъпниците у нас били медийни звезди-----------------------------------------------------------------А кога медийните звезди ще търкат наровете?
106
2
 
12
 
! Отговори
до 106 преди 13 години
Млъкни бе, родоотстъпник! Как не те е срам! Да сравняваш дякона с някаква си тиква!
105
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
БОЙКО Е СЪВРЕМЕННИЯ ЛЕВСКИ НА БЪЛГАРИЯ.НАИСТИНА БЪЛГАРИЯ ИМАШЕ НУЖДА ОТ ТАКЪВ БЪЛГАРИН.
104
4
 
6
 
! Отговори
Чевените агенти преди 13 години
Другарю Кутев, вече и децата ни се смеят за това, че отдел "Пропаганда" е настанен в мазето на централата. Призоваваме ви да убедите другаря Станишев, че тежката денонощна работа, която вършим в името на партията, изисква по-добри условия на труд. Дори чистачките са в по-добри помещения от нас.
103
4
 
6
 
! Отговори
дедо преди 13 години
Ееех Борисов,ееех чедо ! Високо се издигна,ала ниско летиш.Що ти требеше да се ловиш за политиката ??? Я виш какъв гавазин беше,а сега целият народ те намрази.Даже и колегите ти-мутрите вече не те дишат,тиква зелена си ти.
102
3
 
3
 
! Отговори
EXTREMIST преди 13 години
TOQ *** I VSI4KI POKRAI NEGO TRQBVA DA GI ZASTRELQME PUBLI4NO ZA NAZIDANIE
101
1
 
26
 
! Отговори
ХА ХА преди 13 години
АБЕ БИХ КАЗАЛ, ЧЕ ИМА ДОСТА ПО-РАЗУМНИ МЕСТА ЗА ВЛАГАНЕ НА СРЕДСТВА.ДА ВИ КАЖА ЛИ ЧЕ СОФИЯ Е ПОЧТИ НЕПРИСТЪПНА ЗА ИНВАЛИДИ ... ГОЛЕМА РАБОТА, ЧЕ ТЕЗИ КОИТО НИ КРАДАТ, УБИВАТ, ОТВЛИЧАТ И ТОРМОЗЯТ ЩЕ ИМА КЪДЕ ДА ГИ ИНТЕРВЮИРАТ ДА ГО ...САМО АКО ПОЛИТИЦИТЕ СИ ПОДГОТВЯТ КЪДЕ ДА СИ ДАВАТ ИНТЕРВЮТА СЛЕД НЯКОЯ ДРУГА ГОДИНКА РАЗБИРАМ ИНВЕСТИЦИЯТА!!!
100
0
 
26
 
! Отговори
da be преди 13 години
На гърба на народа ,...всички са медийни звезди !Но пък такъв ТЪРПЕЛИВ народ -----НЕМА ?