След вендетата: Всички търсени – изловени. Без един...

Бъчварова отново припомни, че инцидентът има битов и личен характер
10 юни 2016 11:11,
77
След вендетата: Всички търсени – изловени. Без един...
Снимка: Булфото, архив

Всички, които бяха обявени за издирване след кървавата вендета в Слънчев бряг, са заловени. Само един продължава да се издирва. Това съобщи вътрешният министър Румяна Бъчварова в кулоарите на парламента. 

МВР-шефката отрече информациите за вървящи с брадви и бухалки бандити по улиците на Слънчев бряг. "Нямало е и бронежилетки", каза Бъчварова. 

Вътрешният министър призова за повече отговорност сред хората, които коментират престрелката в най-големия ни курорт. "Толкова лъжи се изговориха, че всички трябва да ни е срам", каза Бъчварова.

Тя обяви, че най-вероятно ще "предприеме действия" срещу депутата от ДСБ Атанас Атанасов, който излъгал, че тя и премиерът били в Бургас вечерта на убийството в Слънчев бряг. 

Вътрешният министър отказа подробна информация кой е убиецът и какво кара МВР да мисли, че той е човекът, убил единия от гардовете на Митьо Очите. Тя не пожела да каже и версиите, по които се работи. Мотивите за мълчанието й - тече разследване. 

"Знаем хронологията, но ако ви кажа защо са се скарали, ще попреча на разследването. Компетентните органи ще го установят", отвърна тя на въпроса каква е причината за избухването на смъртоносния скандал между двете групировки. Бъчварова отново припомни, че поводът за "инцидента" има битов и личен характер. 

"Деянието не е подготвено, не може да говорим за стратегия на война, битка и т.н. Лични отношения са поводът. За да сме коректни професионалисти трябва да проверим всичко", каза още тя. 

Бъчварова отвърна задочно и на думите на премиера, който вчера зададе въпроса защо събралите се пред болницата авери на Очите не са били арестувани на място. "Хората пред болницата не са извършили престъпление", каза тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ха хахахаха, нямало... МВР май защитава Митьо Очите, има ли такова нещо?
52
0
 
4
 
! Отговори
до: 63 преди 7 години
Брадви и ножове с ромски корени още от Византия
51
0
 
6
 
! Отговори
Мунчо преди 7 години
"След вендетата: Всички търсени изловени.", а след известно време и пуснати...
50
0
 
2
 
! Отговори
РЕКЛАМА преди 7 години
След вендетата: Всички търсени изловени. Без един...
49
0
 
6
 
! Отговори
наблюдател преди 7 години
Едно от предишните подставени лица, кобургготски, успокояваше народа така: "Престъпниците се избиват помежду си, не се тревожете. " Настоящите се опитват да омаловажат гангстерската война определяйки я като "махленски скандал". Факт е липсата на държавност и правосъдие.
48
0
 
2
 
! Отговори
Иван преди 7 години
Лошото е ,че няма един свестен депутат в Парламента Ни,който да те "метне"и да те направи на 5 стотинки.Говориш ни за професионализъм.В кого и за какво го видя този професионализъм?В себе си ли,в Костов ли или като общо в спец службите?Освен едно перчене и мускули на килограм,нищо особено.Страшно малко мозък,ама и пък той за какво ви е?Я по-добре се разправяй с НЕШКА.Тя ще ти обясни какво значи ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ.
47
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая кукувица не си е пила хапчетата!Разпределяне на територия за разпространение на наркотици за милионите било ,,битов инцидент" ,а ако мъж удари шамар на жена си сигурно е ,,атентат срещу световния мир"!Сбъркана държава:(
46
0
 
14
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 7 години
Тази май ни смята съвсем за бунаци!Безочлива и крайно непросветена в делата на министерството!
45
0
 
16
 
! Отговори
Пъзел преди 7 години
Като чета накрая ще излезе, че Митьо си е дошъл сам полу убит в къщи и е примрял до бара.Няма бронежилетки, няма брадви... абе, тези найстина ли са правели нещо или според полицията просто някой търси сензация.
44
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
" изловени,, без един,,," защото е недосегаем,,,,?????
43
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Влезли у двора на човеко,не да почукат и да питат може ли,вдигнали топургия на вратата,а не един по един културно да седнат с извинения за посещението,той включил лампата да види кои са в този чяс се отбили за разбория,що за патаргия,че и се настанили,лампата гръмнала распилели се парчета като гайки десятки,тук таме и като болчета от таблото,късо съединение като заварка,ударило ги е тока,пък и с такова облекло и инструменти бързо протекъл тока,не се расписали за инструктаж,ей на битов инцидент
42
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нали се сещате, че както е станала тази "махленска" свада с 30+40 въоръжени мъже, така утре може да стане и терористичен акт в някой ххотел, в края на крайщата в София се стрекят и с гранатомети
41
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази ако е министър, аз съм космонавт. Откъде ги намира Бойко, за ги прави министри.Пази Б99909оже България
40
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
хвърлят пари и ресурс на вятъра след като ги пускат веднага защо ги издирват ?
39
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Г-жо Министър, що за омаловажаване на това безобразие? За Вас това ли е битов скандал- когато 2 групировки се бият и убиват за влияние? По тази логика Ал Капоне е квартален хулиган!
38
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оправданието "ще попреча на разследването" е удобен начин да се скрие истината от обществото.
37
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КОГО СИ ХВАНАЛА *** ЕЙ СЕГА ЩЕ ДОЙДАТ МАСТИТИТЕ ИМ АДВОКАТИ И ЩЕ ГИ ПУСНАТ! НА КВА СЕ ПРАИШ......... СЕЛЯНДУРКА.....
36
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И какво като са хванати? Ще изчезнат мутрите,хванатите ща станат кротки,като божи кравички от тук нататък?!
35
0
 
10
 
! Отговори
mhm преди 7 години
Skarali sa se za narkomiasto, gramatikata sa oburkali...
34
0
 
24
 
! Отговори
nas преди 7 години
Госпожо Министър, явно за втори път ни подчертавате че за вас разпределянето на наркотици и територии е тема от битов и личностен характер... Мисля че споделянето на тези ваши разбирания от първият път бяха достатъчно стряскаши...