Карадайъ: ДПС ще каже "не" на ненормалността в политиката!

Лидерът на партията уважи празника на Мадан
31
Карадайъ: ДПС ще каже "не" на ненормалността в политиката!
Снимка: ДПС

На президентските избори ДПС с единството си ще каже “не” на ненормалността в политиката. Това заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ в Мадан, където присъства на празника на общината снощи.

Общини като Мадан, като Рудозем, които са управлявани от представители на ДПС, са модел за добра политика, подчерта той, цитиран от пресцентъра на партията.

"Нормалността, която я има тук, трябва да бъде пренесена на национално ниво. Тя обаче изключва управлението на самоцелни коалиции, като управляващата днес, тъй като в нея участват откровено фашистки, по оценка на Съвета на Европа, формации", коментира Карадайъ.

За празника в Мадан присъстваха представители на ръководството на ДПС, кметове на съседни общини, областният управител на област Смолян Недялко Славов, народни представители и представители на миньорските дружества.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПОМНИТЕ ЛИ СМОЛЯНСКАТА ТЕТКА ОТ ПИКЧЕРСА- НАЙ ВДЯСНО- А ДА РАЗНАСЯШ ЕДНИ ОГРОМНИ УШИ НА ЦЦ И С ТОВА ДА ТИ ПРОТЕЧЕ ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ- НИМА ТОВА Е НОРМАЛНО. ЗА ТАЯ КАМПАНИЯ ЩЕ ОБЕЩАЯТ КАКВО, ЧЕ ЩЕ УВЕЛИЧАТ МИН ЗАПЛАТА НА 1000 ЛВ, МИН ПЕНСИЯ НА 500 ЛВ, ЩЕ ГО НАПРАВЯТ, ЩЕ МАХНАТ ПЛОСКИЯТ ДАНЪК И БОГАТИТЕ ЩЕ ИМАТ ДАН ЗА ОБЩЕСТВОТО 70% КАКТО Е В ЕВРОПА- Е ТОГАВА НЯМА ДА СЛЯЗАТ ОТ ВЛАСТТА- АМА СЕГА СА САМО ПОЗОР ЗА МИНАЛО И НАСТОЯЩО ОБРАЗОВАНИЕ И ИКОНОМИЧЕСКА АЛЧНОСТ.
18
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Работата е много проста . Нормална политика , нормална държава , нормален месечен доход за всеки гражданин на България . Останалото е въпрос на лична инициатива и законност . Но ... ядец .
17
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Що ДПС, що ДОСТ... Една и съща вкисната бира са!
16
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА ДЪПАСЕ СЕ ИЗНИЗАХА ОТ БЪЛГАРИЯ И ДАЖЕ ПРЕЗ УМ НЕ ИМ МИНАВА ДА СЕ ВЪРНАТ, ОСТАНАХА ВЕЛИКИТЕ ИМ ЛИДЕРИ- ВИЖТЕ ИМ КОЛИТЕ, ДВОРЦИТЕ- ВИЖТЕ ИМ И АКЪЛА КОЛКО Е САМО КАТО ОТВОРЯТ УСТА.
15
0
 
8
 
! Отговори
гтф преди 7 години
аз пък си мислех, че ще се качи на Шипка днеска ...
14
0
 
5
 
! Отговори
70278 преди 7 години
До въпросЕзикът на парите и авантата е универсален. Все по-трудно става за ДПС да впримчва в обръчите си нови бушони, коитоо да горят вместо вечните облагодетелствани.
13
2
 
1
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Прав е Карадайъ,явно се гласят да покажат червен...картон на Бочко за президентските избори.Щото аз друга...ненормалност,както то казва, не...виждам.
12
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
то против исляма само ***, като погледнеш
11
0
 
15
 
! Отговори
въпрос преди 7 години
Карадайъ не може да говори български, не може и турски.. на какъв език контактуват хората с този човек?
10
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Един от най-очевидните носители на политическата ненормалност у нас - противоконституционната етническа партия ДПС- ще пренася "нормалността" си на национално ниво? Каква наглост!
9
0
 
13
 
! Отговори
234 преди 7 години
kato bg grajdanin ot turski proizhod sym absulyutno protiv tezi cherveni bokluci,shtom ne mislqt za naroda si da otidat v rusiq,tazi paritiq i tezi hora nqmat nishto obshto nito s turcite,nito s bylgarite trqbva da se zakrie zaedno sys bsp ili da otidat v rodinata si rusiq.Mislq che vsichki turci i bylgari pone po tozi vypros mislim ednakvo!
8
0
 
18
 
! Отговори
Това какво значи преди 7 години
Ще се закрият като партия ли ?
7
4
 
11
 
! Отговори
ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО преди 7 години
ДПС и ДОСТ завзеха Делиормана (Хасково , Варна , Бургас ) , Мафията завзе Черноморието (никой Хотелиер не признава Държавата за данъци и плажа ) , в София Центъра е Пълен с Бойци на Ислямистите .????Борисов се кланя на Ердоган за да запази Пловдив ?Май Перник се очертава за Столица на България ?
6
0
 
14
 
! Отговори
Varna преди 7 години
Ами нали ДПС беше на власт до сега с БСП .Защо не го казахте през тези 27 г .Сливи ли имаше ДПС в устата си че не каза НЕ досега .Но за Възродотелният процес задължително почвахте когато се зададяха изборите .Вие ДПС на балами ли на взехте .Я ДПС се спасявайте с руската ви мисъл с руското си съзнание и с руският език който много добре разбирате .Я си потъвайте ДПС на дъното и не се показвайте .Нали вие ДПС и БСП нарочно провалихте прехода на България към свободна пазарна икономика ..
5
0
 
18
 
! Отговори
r53 преди 7 години
Боже, Боже.....***, Божеее - "ДПС ще каже "не" на ненормалността в политиката!" ***, Божеееееее..... Божке лееее, Божке, *** Божке ле..... О, Господи, Боже мой! Ох, как доживяхме, Господи, ***, мекерета, янкесиджии и *** да ни учат как да бъдем граждани, европейци и НОРМАЛНИ! Как, Господи, стигнахме до тук?! КАК ?! КАК?! КАК?!:'( До кога, Господи, този измъчен народ ще мълчи и няма да се покае за греховете си , Господи, Боже наш, който си щит и подпорка на всеки, който уповава на Теб?!
4
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-ненормалното нещо в българската политика е ДПС и "българския" политик Карадайъ сричащ на български
3
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Харесва ми снимката ... всички е еднаква и покорна поза.Личи си дресировката на Доган ... добре !
2
1
 
25
 
! Отговори
факт преди 7 години
Тия са толкова смешни ,че даже Местан не ги ще.
1
0
 
14
 
! Отговори
Либертофонски мозък преди 7 години
Абе то убаво ама Хисте Бисеров от ДПС съвсем грамотно бил завъртял за много пари за пранье в аптеки, верно ли ?