Борисов бил канен на събор на русофилите, отказал учтиво

Решили да го поканят заради затоплянето на отношенията с Кремъл
Обновена: 11 сеп 2016 16:30 | 11 сеп 2016 15:26,
268
Борисов бил канен на събор на русофилите, отказал учтиво
Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов е имал покана да участва на събора на русофилите на яз. Копринка, който тече в момента. Русофилите поканили Борисов заради затоплянето на отношенията с Русия, което опитва да направи в последната година.

Премиерът наистина е получил покана от Национално движение "Русофили", потвърдиха от Министерския съвет. Борисов учтиво отговорил, че няма да може да отиде на събитието тази година.

Съборът на яз. Копринка се организира всяка година от движение "Русофили", припомня "24 часа".

"Един ден в годината, самият център на България се превръща в място, при попадането на което, можеш да помислиш, че си в Русия или даже в СССР. Навсякъде се виждат руски и съветски знамена, чуват се руски песни, има табели с имената на руските градове. Вече единадесета поредна година в България се провежда Събор на Национално Движение Русофили", хвалят се в страницата на събитието във Facebook русофилите.

Миналата година на събора се събрали 9 000 души, а тази година чакали над 12 000. От движението "Русофили" изрично подцертава, че подобно няма в нито една от бившите съветски републики.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


268
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
185
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов изтъкнал заетост - вечерта бил поканен в Симитли при кмета на вечеря със свещи/със райбер/.
184
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябва да се затвори т. нар.Американски университет вБългария - за антибългарскадейност.
183
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 226Пишеш неверни неща, иначе казано - лъ-жеш! Чърчил е ненавиждал българите и турците. Нас - заради Дойран, турците - заради Галиполската операция, виновник за провала и огромните жертви там е той персонално. СССР защити България на Парижката конференция, където Вячеслав Михайлович (фамилията на когото в този сайт се замества със (*) казва: "Българи, нито педя от вашата земя няма да ви бъде отнета!". Неблагодарниците винят СССР за участието на нашата армия във войната срещу фашизма!
182
2
 
6
 
! Отговори
читател преди 7 години
Причината България да съществува определено не е Русия нито ЦЦЦП.Този по-доло дето се прави на специалист по история нека си спомни че Удроу Уилсън се застъпи за БГ през 1918, а Бразилия единствена не подписа Ньойския Доовор.Освен това именно САЩ заплашиха Гърция с интервенция през 1026 г когато Гръзките войски нахлуха по Струма. Така че без такива "специалисти" от Москва. Моля Моля!
181
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До КРАТКА АНКЕТАКъса мисъл - КРАТКА АНКЕТА. И пределно GLупава! Да не си измислил "обичомер"? Патентовай го, ще забогатееш. Ти ли си по-българин от мен, бе муньйо?
180
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Русия е в 19 векРусия определено не е най-комфортното място за живеене - много месеци сняг и студ. Определено Капри е по-добро място от ...Торжок. Но и там има своите красоти. Колкото до градовете, в класацията им има градчета, в които се живее много по-добре, отколкото в Москва. Спокойни, снабдени, има работа, чисти. Чисти! Това е ключова дума, не са като нашата София с разбитите улици и тротоари, с течащата смет от контейнерите. Руснаците четат много книги, мнозина са знаещи и можещи.
179
1
 
2
 
! Отговори
до 227 преди 7 години
Анкетата ти е неточна. Хората обичат родината си, но не обичат правителствата. Не може да се отговори по начина, по който е зададена анкетата. Уточни въпросите.
178
1
 
4
 
! Отговори
до 228 преди 7 години
С тези разсъждения ми приличаш на човек от 19 век. Русия е много повече от твоя ограничен мироглед.
177
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Един от СеверозападаНяма такова изказване на Чърчил. През Втората Световна са ни бомбили .. така е на война. Англия между другото, признава без условия Съединението за разлика от Русия. САЩ не са ни братя а съюзници. Аз поне не очакавам просия от съюзниците ни. Ти и другите путинофили обаче сте с идея да бъдем 'приятели' с Русия и да сме благодарни на подаянията ако въобще има такива. Сами и свободни от руския ботуш ще си направим каквото искаме.
176
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е отказал, отказали са го!Той е искал да отиде, ама изглежда след като са го "посъветвали" (виж му синките под окото), учтиво е отказал. Макар, че банкянският и учтивост - нещо не ми се връзва. :)
175
7
 
3
 
! Отговори
куку преди 7 години
забравихме ли да съветският ботуш тревата още не е такава когато го нямаше Аимат един *** Сталин + Хитлер взети в едно!!!!
174
1
 
13
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
До Анонимен218 Добре,изказа се по въпроса. Сега е време да обясниш,какво са направили за нас новите ни братя, към чиито военни и икономически съюзи никой не пита народа иска ли,или не. Можеш също да почнеш отдалече. От Берлинския Конгрес, можеш да обясниш и за Ньойския Договор, може да кажеш и за бомбардировките над София и Враца, а също може да споменеш и една реч на Чърчил, който иска след войната"България и българите да бъдат жестоко наказани!" .
173
7
 
5
 
! Отговори
АГЕНТ "ИВАН &qu преди 7 години
...КАРАКАЧАНОВ ---СЪЩО Е БИЛ НА СБОРИЩЕТО...!Е КАК ИНАЧЕ , ЩОМ СЛУГУВА И ПОЛУЧАВА ПАРИЧКИ ОТ БКП/БСП И "ЛУКОЙЛ"....МОРАЛНО ЗАДЪЛЖЕН Е ЧОВЕКА...ХА,ХААААААААА!!!НАЛИ Е НА ХРАНИЛКА ТАМ....!!??!
172
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
2016 да се чете 1916 г.
171
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 1917 г плащаме на Русия за 'освобождението ' от турско робство.Русия е против Съединението.Русия предизвиква Капитанската войнаРусия нахлува в Добруджата през 2016 г и бива разбита.Русия по същото време обстрелва от море Балчик, Каварна и Варна.1941 и 1942 г без обявена война и при налични дипломатични връзки, СССР пуска бомби над БГ села и градове5.9.1944 обявява война на България и я окупира за 45+ години като я източва максмилано през това време.Е ли Русия враг на България или ДА!
170
3
 
11
 
! Отговори
123 преди 7 години
Що бе боче, поради что се срамиш да се налеречеш партиен член.
169
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как путинофилите коментират стотиците хиляди избити бесарабски и таврийски българи от режима на Сталин ?
168
1
 
5
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
До Анонимен197 Аз нямам намерение да споря с теб, нито да те ограмотявам. Потърси информация в Нета, има я в изобилие. А когато фактите говорят, и боговете мълчат.Препоръчвам ти да намериш едно -две интервюта на руския посланик по въпроса за Белене, и тогава ще видим, кой крив, кой прав. За Южния поток-също.
167
2
 
6
 
! Отговори
до 206 преди 7 години
Искаш да ни кажеш,че не са предатели и родоотстъпници като нас-каквото ни наредят началниците и ние вдигаме краката.Къде е държавата ни,въобще имаме ли държава.Защо позволяваме всеки да ни нарежда и да ни казва какво да правим.Недай боже утре някой ни нападне,ще се изпокрием като мишки -ето с това се различаваме от руснаците-ние сме "свободни"хора и всеки се спасява поединично,затова и сме на това положение-държава осмивана от всички,щастлива когато и кажат" здрасти"
166
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мали-й, 12000 души! Разбирам ги фобите! Страшно! Той Фобос нали е бог на страха! Оттам аерофобия, ксенофобия, агорафобия и т.н.