Плевнелиев хвали туризма ни пред принц Султан

Страната ни ще работи за ръст на обмена със Саудитска Арабия
55
Плевнелиев хвали туризма ни пред принц Султан
Снимка: Президентство

България разполага с отлични условия за развитието на всички видове туризъм – морски, планински, културен, спа и рехабилитационен и се нуждае от силни партньори, за да реализира в максимална степен големия си потенциал в този стратегически отрасъл.

Това заяви президентът Росен Плевнелиев на среща на "Дондуков" 2 с Негово Кралско Височество принц Султан Бин Салман Бин Абдулазиз Ал Сауд, председател на Борда на директорите на Комисията по туризъм и национално наследство на Кралство Саудитска Арабия.

Българският държавен глава потвърди решимостта на страната ни да привлече повече инвестиции в бързо развиващите се сектори на туризма, високите технологии и автомобилната индустрия и подчерта конкурентните предимства на България в региона на Югоизточна Европа – стратегическо разположение, ниско равнище на държавен дълг, консервативна фискална политика, квалифицирани кадри.

"Българското общество е пример не само на Балканите, но и в Европа за мирно и толерантно съжителство на различни религиозни групи", добави Росен Плевнелиев.

България и държавите от Югоизточна Европа имат големи природни дадености и богато културно наследство и Саудитска Арабия е готова да засили партньорството и да увеличи инвестициите си в туризма и икономиката, заяви принц Султан Бин Салман Бин Абдулазиз Ал Сауд.

Той покани българския държавен глава да посети Саудитска Арабия в удобно за него време.

По време на срещата президентът Росен Плевнелиев отбеляза и големите възможности за реализирането на успешни съвместни проекти в енергетиката, както и в селското стопанство и отбеляза възможността инвеститорите да се възползват от финансова подкрепа по линия на европейските фондове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Принц ли е ири султан?
33
0
 
6
 
! Отговори
Ба даго е преди 7 години
И мед от оси за Катар ли е договорила Роса Широката? Да я връзват, докато не е договорила и вълна от таралежи!
32
1
 
5
 
! Отговори
Деси преди 7 години
Мо'ат ли те кръстят "Султан", *'си?
31
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КОГА ША ИЗНАСЯМЕ УФСИ И МЕД ЗА КАТАРА
30
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КВО СТАНА С УФСИТЕ И МЕДА ЗА КАТАР
29
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
УФСИ В БЪЛГАРИЯ НА 4 КРАКА НЯМА ВЕЧЕ!ИМА НЯКОЛКО МИЛИОНА ДВУКРАКИ!А МЕДА ОТИВА В ГЕРМАНИЯ ..ПРЕСЕЛНИЦИТЕ ДА СИ ПОДСЛАЖДАТ ЖИВОТА ДОКАТО СЕ ИЗЛЕЖАВАТ НА СОЦИАЛА!
28
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
този принц ли е или султан в крайна сметка
27
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТЕЗ ДВАМАТА СА БРИТЧЕДИ!
26
0
 
11
 
! Отговори
оаяаоь преди 7 години
Росица дали му е направила един "фалафел"...
25
0
 
8
 
! Отговори
пфу преди 7 години
Упадък и унижение...
24
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До нема нужда Сигурно са по добра партия в културно и финансово отношение от пияни и бедни азиатци пиещи одеколон и антифриз
23
1
 
10
 
! Отговори
иван преди 7 години
ирландската пастирка и патрона й- боко банкянския ваалия- ни осигуряват туристи-джихадисти!догодина ще се отчитат големи приходи от терористите от саудитския клан на алкайда.Да ни е честита нова придобивка ,осигурена от двете меки китки- симитлито и роската!
22
1
 
9
 
! Отговори
Уауа преди 7 години
И сатрапа с чаршафа кани Роско в Сунитска Мангалия!?!?! :))))) Става интересно, ако разберат за задните му двери ... :))))Да идва Жерар де пардьо Цачева!
21
1
 
9
 
! Отговори
... преди 7 години
На снимката виждам принца и новата му съпруга.
20
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
най-обикновен гербав г.нусар който си е натраво за дранголни.каа оня с чаршафа не ни трябва- след време зелените хартийки няма да са това което са сега и бързат да наапазаруват българска земя --това енищо добро не ни очаква с алчните гербави прода.жници в управлениетоВИКТОР ОРБан- евросъюзът неможе да налага волята си на унгария- това е политикане нашите политпоститутки дето се чекнат в министерски съвет и президентствотос мечтата като се нагушат да изчезнат от българия- а 16 милиарда
19
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По-добре такива хора да не идват на туризъм в България.Ще има вълни от радикални ислямисти.Роската го боли фара той през тва време ще е в имението в Швейцария ,Канада,САЩ.Сигурно доживотната президентска премия дето ще му я плащаме ние а не тоя пеньоар на снимката ще си я пусне чрез "пей пал" или уестърна.Що всички бг политици като видят араби и не издържат ,хвърлят се да се побратимяват с тях да ги канят,целувки,прегръдки и тн.Патология неква?
18
1
 
10
 
! Отговори
БГТРАКИЕЦ преди 7 години
ТОЗИ ИЗКАРА МАНДАТА СИ И НЕ МУ ДОЙДЕ АКЪЛА,НЕ НО ЩЕ ВИДИТЕ КАКЪВ ПОСТ СА МУ ИЗБРАЛИ,ДАНО ГО ПРАТЯТ НА НИВАТА ДА ВИДИ КАК СЕ РАБОТИ.
17
1
 
9
 
! Отговори
лупи преди 7 години
Целувал ли го е, както разцелува Патриарха?
16
2
 
25
 
! Отговори
Българина преди 7 години
С други думи спазва указанията на САЩ и Турция да пълним България с ислямисти... Мръсен предател
15
0
 
16
 
! Отговори
Вазелин преди 7 години
Дано да си е взел вазелин, но така като гледам усмивката, взел е - хахахаха А може и да не е взел...........