Патриотите искат водни оръжия срещу бежанците

Внасят проекторешение за затягане на контрола по границите
Обновена: 27 окт 2016 12:14 | 27 окт 2016 12:00, Камелия Цветанова
52
Патриотите искат водни оръжия срещу бежанците
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Патриотите искат да се засилят мерките за охрана на границите ни и да се разреши използването на водни оръжия, бомби, даже гранати, ако се налага, за да не премине нито един нелегален мигрант оттам.

В тази връзка те внасят проекторешение в деловодството на парламента, за да има документ, който да регламентира затегнатия режим за охрана на браздата.

Още по темата

"Независимо дали са бежанци или икономически мигранти, те нарушават законите и неприкосновеността на границите ни, така че срещу тях трябва да се разреши използването на физическа сила и огнестрелно оръжие", смята съпредседателят на ПФ Валери Симеонов.

Освен това патриотите искат всички бежански центрове да бъдат преобразувани в затворен тип, да бъдат преместени извън градовете и селата и да не се разкриват нови.

"Издръжката им пък не бива да е на гърба на българските данъкоплатци, а за сметка на ЕС като правителството поиска допълнително средства за това", посочи Симеонов.

Той призова кабинета да пристъпи и към подписване на споразумение за връщане на нелегалните не само с Афганистан, но и с Ирак, Пакистан, страните от Северна Африка, защото мигрантите идват основно от тези страни, а България не е виновна, че държави от Западна Европа с агресивната си политика са причинили човешкия поток.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
4
 
! Отговори
ФАКТ преди 7 години
"Патриотите " ни баламосват с бежанци/от които никой не иска да остане тук/, а по селата престъпността е УЖАСЯВАЩА! За бурканите и пенсията, или само за купона се гаврят с бабите ни ! А Борисов и патриоти-мекерета ни баламосват!
34
7
 
1
 
! Отговори
САМО ПИТАМ преди 7 години
Откога московските мекерета станаха "Патриоти"?
33
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И ПИТБУЛИ ДА ОБИКАЛЯТ КРАЙ ОГРАДАТА.ИЗЛИЗА ПО-ЕВТИНО ОТ ГРАНИЧНАТА ПОЛИЦИЯ ПРИ 100% сигурност.
32
0
 
9
 
! Отговори
те говорят преди 7 години
не за бежанци, а нелегални мигранти,
31
0
 
7
 
! Отговори
Анти преди 7 години
Днес - водни, утре - гранатомети. Такава ще е градацията. Тарамбуките разбират от бой, кучета и стрелба.
30
1
 
14
 
! Отговори
наблюдател преди 7 години
До АнонименПриятелю!ЕС с едната ръка дава а с другата взема!Изброй няколко факта от които да се види ,че средностатистческият българин и България спечели нещо от това прибързано действие.Само не ми говори за пътувания и банани...Какъв е досега ефектът на това членство - в политическата,икономическата и която щеш друга област.
29
0
 
4
 
! Отговори
чичо Гошо преди 7 години
До Станой от Ахелой. Станой,оплачи се на Бай ***!
28
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До emiliaaaaникви бомбички, ще подплашиш глиганите! хвърляй самолетни билети от Стамбул и Атина до Шанз Елизе
27
2
 
8
 
! Отговори
ток нема и вода нема преди 7 години
достатъчни са стотина лъскави казино табели с ядене, пиене и баядерки нарисувани по тях, и премигващи стрелки посока Гърция с надписи на инглиш и арабски "Дойчланд парадайз"
26
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЕС трябва да спусне директива,всички партии водещи анти ЕС пропаганда да им се спират субсидиите,не може да плюят там където ядат.Не бива ЕС да е спонсор на руски пропагандисти и контрабандисти
25
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Патриотите ? Мухахаха,кои са те бе? Единия агент на ДС от Русе,другия заклет фен на малолетни момчета които чака на сточна гара,лъгал властите ,че е сляп за да не влезе в казармата,прочут с голите си снимки и меката си китка,любител на мъжка ласка,третия ми е набор и той що не е ходил в казарма не знам,Ангеле за теб говоря,що ската казармата бе патреоте ?Всичките тери руски ракетоносители банковите им сметки са в евра ,НЕ В РУБЛИ а ЕВРА.
24
3
 
20
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 7 години
Най-добрата кандидат-президентска двойка са КАРАКАЧАНОВ-НОТЕВ. Единият е доктор по право и МИО което е страхотно да бъде президент. Другият е топ адвокат на България идеален да знае кои хора могат да бъдат помилвани и кои не. Умните хора вярват не на обещания , а на възможностите на Патриотите. Нека глупаците не говорят против Сидеров, защото човека за разлика от Бойко и Плевела с неговата кампания " Православна солидарност " през годините е помогнал на хиляди бедни българи и АЛФА ги даваха.
23
24
 
6
 
! Отговори
ICJ преди 7 години
По-добрия вариант е водни оръжия срещу патриотите... Арабеските поне знам, че ще си отидат оттук, но "патриотите" ще останат щото само тук могат да ловят видиотени санкюлоти, които да им осигуряват депутатски местенца...
22
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Патриот е,душа дава.За наука,за свобода.Но не свойта душа братя,а яушата на народа."
21
2
 
20
 
! Отговори
emiliaaaa преди 7 години
с дронове им пускаме бомбички - ще минираме ройона!!!!!
20
30
 
6
 
! Отговори
Пустиняк преди 7 години
Тези патриоти са страшни и....и. Като цяло патриотизмът в кавички или не е нищо повече от комплексарщина и провинциализъм. В развитите общества е на изчезване, но не и по Балкана,.
19
6
 
29
 
! Отговори
Съвет преди 7 години
Ветеринар съм. Като запасняк към МВР ни учеха че в София има камион Зил, на който е инсталиран реактивен двигател от някакъв Миг за борба с безредици. Представяте ли си какъв полет на комунистическата мисъл е да изгорят и издухат хората с това "хуманно " съоръжение.Съветвам да се използва и сега и още картечници през 1000 метра и ако се наложи и ядрено минни фугаси , каквито имаше при соца.
18
3
 
9
 
! Отговори
оф преди 7 години
До АнонименДа можеше само да бъдеш и сигурен, че ако спечели твоят Каракачанов изборите ще се придържа и ще спазва всичко обещано...
17
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Алоооо,патриотитеееее,защо ви нямаше на протеста срещу емигрантите?Скрихте се като мишки,а сега предлагате водни оръжия.Ха,ха,ха ако изберем Каракачанов за президент,ще пази държавата с водни оръжия.Вие добре ли сте,бе???
16
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Патриоти ли?Ако бяхте патриоти,досега щяхте да построите границата,а не тепърва да внасяте проектозакони.Вие сте купената патерица на ГЕРБ и само ляляте,а резултати-никакви.На балотажа ще подкрепите ГЕРБ.Затова няма да гласувам за вас.Не ви вярвам.