Мъж почина от студ в апартамент в Рудозем

Тялото му е откарано за аутопсия в МБАЛ- Смолян
38
Мъж почина от студ в апартамент в Рудозем
Снимка: Булфото

Тялото на 56-годишен мъж е открито в апартамент в Рудозем. Мъжът най-вероятно е починал от измръзване, съобщават от Окръжна прокуратура Смолян.

Мъжът е намерен мъртъв в апартамента си на ул. "Капитан Петко Войвода". Според първоначалната хипотеза самотно живеещият е починал от измръзване, тъй като в жилището е нямало нито един отоплителен уред.

Тялото е транспортирано за аутопсия в МБАЛ- Смолян, информират от ОД на МВР.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още по темата: Рудоземпочинал мъж
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До фффДа си квалифициран означава да си добре подготвен професионално, за да намериш добре платена работа. Ако не си квалифициран трябва да работиш на няколко места, за да имаш добри доходи, а не да ревеш по форумите. Кое от написаното не ти е ясно? И понеже не си роб и се срамуваш да работиш, защото си неквалифициран и ти плащат жълти стотинки, държавата, т.е. всички ние трябва да те храним, така ли? Е, както казва твоят кумир, правешкият ***, социализЪма е едно недоносче и недоносчето умря
26
5
 
4
 
! Отговори
РОССИЯ преди 7 години
ето ви живота с сащ и ес отказахте се от руският южен поток.по натиска на джон байдън и ангела меркел.нямате никаква съвест господа политици заслужавате народна пресъда.от мен една м.а.й.н.а.на всички политици особено бб
25
4
 
4
 
! Отговори
Морски преди 7 години
За нашите пенсионери няма пари и пенсий,за мигрантите има по 1100 лв.на месец.ГЕРБ унищожиха България!!!
24
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Температурите не са падали под -3 градуса, а този дори е бил вътре в апартамент. Дори да беше болен един юрган е достатъчен за да не умре от студ. Този е умрял или от нещо друго (инфаркт на пример) или е се е напил и заспал. Племената е Южна Америка едно време са пинасяли деца в жертва на боговете. Качвали ги на високо в планината и им давали специялна ферментирала напитка (някакъв вид алкохол) и децата заспивали пияни. Умирали в съня си от измръзване. Има много документални филми за заинтересов
23
3
 
0
 
! Отговори
Kalajitema преди 7 години
Tam ima toplo gazovo parno ot podzemnite minki...ne e ot stud...
22
4
 
6
 
! Отговори
ЗзЗ преди 7 години
Или е бил болен и не е можел да се грижи сам за себе си, или е бил алкохолик и е продал дървата които получава от социалните помощи. За да няма дори печка (без значение дали има кой да я пали) явно става дума за алкохолик. Да заспиш пиян в студа понякога е фатално
21
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Булгариян демокрациян
20
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Важното е че при ястребите хелзинга се грижи да им е топло, този случай, на нормален пенсионер не ни интересува!
19
7
 
2
 
! Отговори
позитано 20 преди 7 години
До Българина 16 ГЕРБ били смъртоности...Що бе , при БСП резултатите да не са били живоносни ? И едните и другите са една стока. Те са братя , както ние с руснаците.
18
3
 
22
 
! Отговори
Shano преди 7 години
Бежанците ,бежанците как са ,топло ли им е имат ли добра храна,интернет,медицински прегледи правят ли им се,депресирани ли са,имат ли ежедневни занимания,условия ьа практикуване не религиите им,стига сте писали за разни тука дето се палят и замразяват.
17
2
 
6
 
! Отговори
до Реалист преди 7 години
"тъй като в жилището е нямало нито един отоплителен уред."пише че е нямало нито един уред, а не нито един включен.ааа и тук е жълта медия кой ще ти чака аутопсия или достоверна информация за да пусне статия..
16
3
 
6
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
Това че в апартамента не е бил включен уред за отопление съвсем не значи че човека е починал от студ. Аутопсията още не е извършена , а вече се знае причината за смъртта. Как не ви е срам бе Днес БГ ? Ами ако е починал от инфаркт или се е задавил с кост от Никулден, ще напишете ли опровержение.? Ама да има сензация. Нали така ?
15
4
 
5
 
! Отговори
Охранителят-София преди 7 години
Квалифициран професионален охранител!Опитвам се да убеждавам ,че без повдигане на стандарта и с тези ниски заплати в България според мен не правим нищо.Според мен проблемите ни идват от тук и именно от този проблем българинът е травмиран от психологическа гледна точка,която според мен е важна за едно общество!Работната дейност,която извършва даден служител се компенсира с това дали е квалифициран!Винаги съм за можещите,знаещите и търсещи начин да свършат работа,а не да търсят причини за неуспех!
14
5
 
18
 
! Отговори
ффф преди 7 години
До 10 номер.Типичното мислене на роба.Как да си намери още пет работни места за да връзва двата края...и за него който не бачка на поне три места е неквалифициран.Не че той разбира какво е да си квалифициран.Да си квалифициран означава да си разбираш от работата и да си много добър в това което правиш...Трябва да има метачи,строители,земеделци,трактористи, общи работници.Но на всеки от тези хора трябва да им се заплаща достойно.Къде в Бг е минималната работна ставка на час?
13
6
 
21
 
! Отговори
|V|art!n преди 7 години
Да живей капитализма, урааааааа! Яката дупара кой ще я бара, *** бедни ***? Като няма кой да се дигне, живейте като роби!
12
7
 
26
 
! Отговори
Българина преди 7 години
Видими резултати, но ня герб са направо смъртоносни
11
6
 
8
 
! Отговори
Охранителят-София преди 7 години
До 10-ти. Не визирах себе си ,и не искаш повярвай да ми видиш задните части ,защото не коментирай на вятъра за да избиваш комплекси Българино объркан! Аре чао и жив и здрав бъди...!
10
7
 
39
 
! Отговори
Цъфнал ГЕРБ преди 7 години
Народа се видя с пари. Нали?
9
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Такива са *** директиви - стой на тъмно, къпи се рядко, стой на студено и.т.н!
8
39
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Оранителят-СофияЩо ти е нисък стандарта? Защо работиш като охранител? Защото си неквалифициран и за нищо не ставаш, за което никой не ти е виновен, за да ревеш по форумите. Размърдай си малко дебелия ***, намери си още една работа, а не чакай подаяния.