"БСП - лява България" става "БСП за България"

Нинова търси за партньори партии с влияние, а не със субсидии
Обновена: 4 фев 2017 14:48 | 4 фев 2017 14:12, Камелия Цветанова
91
"БСП - лява България" става "БСП за България"
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Лявата коалиция да смени името си на "БСП за България", предложи соцлидерката Корнелия Нинова.

Тя представи пред червения конгрес рамките на коалиционната формула за предстоящите избори, пише "24 часа".

Още по темата

Досегашната структура и състав на коалицията към момента - "БСП - лява България", в която влизат 13 партии, е изчерпала възможностите си за разширяване на електоралното влияние, смята Нинова.

Затова било нужно да се направи преоценка на подхода за съставянето й.

В новата политическа обстановка на БСП са необходими партньори, които не само да оформят коалиция, без да имат съществен принос към общия изборен резултат, а да разширяват електоралната подкрепа за левицата.

Трябват ни партии с влияние, а не само получатели на субсидии, категорична бе Нинова.

Соцлидерката предупреди, че ще се търсят партньори, които да приемат предизборните платформи на БСП за всички видове избори. И заяви, че ще се работи много и с неправителствени организации, малцинствените общности.

Главната цел пред БСП е убедителното спечелване на предстоящите избори, а подемът вляво след президентските е основата, на която тябва да стъпим и да продъжим напред, категорична бе Нинова.

Спечелването на изборите минавало през консолидация на влиятелните партии и организации в лявото, зеленото, патриотичното, земеделското и кооперативното движение, допълни тя. Но не посочи нито едно име на потенциален партньор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още по темата: БСПкоалиция
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
2
 
! Отговори
65 годишен - гербер преди 7 години
НИНОВА СЕ КАНИ ДА УПРАВЛЯВА С ГОЛЯМА УВЕНОСТ , НО МАЙ НЕ ЗНАЕ ,ЧЕ НЕЙНАТА ПАРТИЯ С КОЯТА СЕ ХВАЛЯТ , ЧЕ Е НА 100 ГОД Е ИЗВЪРШИЛА УЖАСНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СПРЯМО БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД. Д.БЛАГОЕВ СЪЗДАДЕ ДРУГА ПАРТИЯ СЪВСЕМ РАЗЛИЧНА ОТ ТЕЗИ ТУК. НИЕ СЪЩО ПОЗНАВАМЕ ИСТОРИЯТА. КАК ЩЕ УПРАВЛЯВА ТЯ , ТА НИЕ НЯМА ДА Й ПОЗВОЛИМ КОЛКОТО И ДА ПЛЮЕ ПО ГЕРБ. СПОМНЕТЕ СИ ЛУКАНОВ , ВИДЕНОВ ,СТАНИШЕВ , ОРЕШАРСКИ . ИСТИНСКАТА БЪЛГАРИЯ НЕ ОБИЧА КОМУНИСТИ! А НА БОЙКО ДА СИ ВЗЕМЕ ПОУКИ ЗАЩОТО ЩЕ ОТИДЕ ПРИ НДСВ.
38
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП Решетников
37
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КАКВО НАПРАВИХА БСП ВЪВ ВЛАСТТА- ХИПЕРИНФЛАЦИЯ, 1996/7 Г/ 2007 Г 12.8% ИНФЛАЦИЯ, ФАЛИТ НА БАНКИ И КРЕДИТНИ МИЛИОНЕРИ ДО ЕДИН ВЕРНИ СИНОВЕ НА ДРУГАРЕТЕ ОТ ПАРТИЯТА, СЛЕД ТОВА ЕДНО ОБЛО ОБЯВИ ПРЕД НСС ЧЕ Е УБИТУ И КАТУРНА ОНАЯ БАНКА ДЕТО НИ БЯХА ЗАПЛАТИТЕ ТА ТРЯБВАШЕ ДА ЖИВЕЕМ НА ЗАЕМИ ОТ ПРИЯТЕЛИ ДО ФОНДА ЗА ЗАЩИТА ОТ КРАДЦИ, ЕДНИ 2 МИЛИАРДА ЗАРОВЕНИ В ЕДИН ПРОЕКТ, ДРУГИ ДВА ДВА МИЛИАРДА ЗА РЕАКТОР, ОЩЕ 5 МИЛИАРДА ЗА ЕДНА РИТНАТА БАНКА- ВЕРВАМЕ ВИ ДРУГАРЕ- ВИЯ СТЕ ДРУГЕ ДРУГАРЕ, ОЩЕ ПО КРАДЛИВИ
36
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Aх спомнятели сигоспожо,когaто от сполукaтa остaнa сaмо Лукa-тa. Сегaот Зa - то, дa не остaне сaмо A, Бългaрия - остaвaзa вaс, a зa нaс - Сейшелите, Мaлдивите, Кaрибите. Низшите кaсти си остaвaт, a коотосеюислят зaмещо повече сa излъгaните трейдунионисти.
35
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е да, ама българинът помъдря! Пък и му омръзна да го правят на ***. Изобщо никой да не се.напъва да го придумва за каквото и да е! Той сам ще си прецени.
34
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Толкова възможности имаха БСП, толкова приказки изприказваха, но нищо не направиха за страната си. Поради що точно сега да им вярваме? Истински хамелиони. Против " безплатното" саниране - за санирането, против плоския данък - за плоския данък. Защо ли? Защото при тях са най-богатите хора и те не искат да плащат по- големи данъци. Всичко трябва да си остане.при.тях! Бедните да са благодарни, че още са живи!
33
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-добре да е БПБ - Боже, Пази България!
32
1
 
8
 
! Отговори
Всички преди 7 години
От България с лява резба да ходят в БСП.
31
1
 
9
 
! Отговори
киро преди 7 години
Вълкът сменя козината си, но нрава - никога.Та и дъртите ***-каквото и име да си сложат, все е тая.Дъртите *** ще си останат със същите нрави и привички-да гепат колкото могат и да експлоатират максимално имладите и старите
30
1
 
13
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 7 години
Дъртофелия Нинова---НЯМА КАК ДА СТАНЕ ПРЕМИЕР!НЯМА С КОГО !!!!/...само с ДПС/ДС---не става../
29
0
 
8
 
! Отговори
БСП за БЪЛГАРИЯ преди 7 години
ДА СЕ ЧЕТЕ И РАЗБИРА:БСП за БЪЛГАРИЯ /... и Бюджетните пари/
28
0
 
14
 
! Отговори
НАЙ-ТОЧНОТО ОПРЕДЕЛЕ преди 7 години
БСП за Русия - ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ
27
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"БСП за България" !!!Колкото й Българий да турят в заглавието си, ще си останат Най-АнтиБългарската партия в България
26
1
 
10
 
! Отговори
повторение преди 7 години
Името не е сполучлово"Българска соцпартия за България"ЧЕ ЗА КОГО ще е?За Руската Федерация, за Северна Корея? ЩОМ е Българска?Правилно е СОцпартия за България.БСП не може да е за Колумбия.( а дали не е "подтекст"?Искате да уверите избирателите, че НЕ СТЕ за ЕС )
25
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Погледнал се Илия пак в тия! И така 100 години.
24
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хамелиони! Така са се научили от партизанското движение.Тактика.
23
2
 
12
 
! Отговори
У лево преди 7 години
Аре сички у лево и да си спомните ка беше по Татово време. Метайте се на москвичите и като одите на морето да си земете 12 консерви копърка в багажника и на път бира загорка от 23 ст .от Стара Загора, зашото там е най-убава.
22
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"БСП фал за България"
21
4
 
14
 
! Отговори
Съмнеж! преди 7 години
Абе,досега все искахте да сте с Русия. Как ще поверваме,че сте за България? Та вие,жалки комунистчета,сте най-продажното племе - за сметките ви в рубли нищо не казвате! Вие,комунистчета,сте за бесилото!
20
4
 
17
 
! Отговори
Хора преди 7 години
Хора гласувайте за бесепето и Г-жа Лъжа. Тя може да ви е излъгала 49 пъти на 49-иа Конгрес на БСП , но обеща повече да не лъже. Хора вервайте! С БСП напред!