За Местан Симеонов е срам. А Борисов – от същия "дол дрянка"

ДОСТ обвини премиера в крайна форма на политически цинизъм
17 май 2017 16:37,
43
За Местан Симеонов е срам. А Борисов – от същия "дол дрянка"
Снимка: архив "Булфото"

Партията на Лютви Местан ДОСТ разкритикува Валери Симеонов за хитлеристкия скандал около зам.-министъра от квотата на патриотите Павел Тенев.

Напрежението избухна след като в социалните мрежи се появи снимка на Тенев в поза за хитлеристки поздрав пред фигура на нацисти в парижки музей. Валери Симеонов пък го защити с аргумента, че самият той можел да има подобни майтапчийски снимки от младежки лагер край лагера в "Бухенвалд".

Според Местан основната вина за това крайни националисти да участват във властта, е на министър-председателя Бойко Борисов.

Още по темата

"Симеонов е ясен. Проблемът на Борисов е, че вече на всички е ясно, че и той е от същия "дол дрянка", пише в позицията на ДОСТ.

В нея се припомня, че премиерът е възложил на Валери Симеонов да отговаря за българите в чужбина.

"Това е все едно хитлеристки нацист да стане председател на Европейската комисия срещу расизма и нетолерантността. Актът на Борисов е крайна форма на политически цинизъм. Това е най-големият гаф в политическата му кариера", са категорични от формацията на Местан.

Според ДОСТ занапред няма кой да вярва на красивите приказки на премиера, че не дели българските граждани по етнос и религия и преди всичко го е грижа за толерантността и за етническия мир в страната.

"Това ли е новата доктрина на Борисов за сънародниците ни в чужбина и с какви очи ще се яви пред тях в Ню Йорк, Чикаго, Бурса или в Лондон? И дали в огледалото до един  мастит "обединителен патриот" вече няма да вижда и един съпредседател на Обединените патриоти, негов вицепремиер?", пита Местан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така е!
23
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Местан уж е умен, а тиражира глупости. Може би така му е по-удобно. Според мен Борисов има своя тактика, но ще поживеем, ще видим!
22
2
 
5
 
! Отговори
ДОСТ преди 6 години
Да живееее ДОСТ,Да живеее великия СУЛТАН Ангел спасител на пропадналата България........Фашистите ВЪН ВЪН ВЪН от власта на Европейска БЪЛГАРИЯ.....Местан да сезира всички Европейски институции и Всички посланици на Арабската лига и да предприемат наказателни действия срещу Фашизмав България.....
21
3
 
0
 
! Отговори
Мани преди 6 години
Като дебатира с Каратиста и ще си смени мнението.
20
6
 
6
 
! Отговори
Долу анти-българите преди 6 години
ТОЗИ КАТО ГО ВИДЯ И ЗАПОЧВАМ ДА ПОВРЪЩАМ ПЪК МЕ ХВАЩА И ДИАРИЯТА. ЗАЩО ГО ПОКАЗВАТЕ ?
19
9
 
10
 
! Отговори
Хм преди 6 години
Неосъществения наместник на Ердоган за България се натиска да дава мнение,когато не го питат!Впрочем "Екзактния" роди ново понятие-"Хитлеристки нацист".Може би значи нацист на квадрат?Между другото,той може да има сънародници в Бурса,ама българите НЯМАТ!
18
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българя в момента се управлява от българи, а турците и турските партии като тази на Местан и ДПС са аут от властта. Местан го боли, че Симеонов го мачка здраво. Валери не спира с уволненията на кадри от ДПС. ДОСТ няма да види никога власт!
17
6
 
6
 
! Отговори
оле оле преди 6 години
Гледам коментарите и виждам колко хора са гласували за това управлениеи на колко хора има се иска сега да говорим на немски
16
13
 
27
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Местане, много бързо забрави как скри в посолството на чужда държава, забрави как агитира на чужд език, забрави и как целува ръката на чужд президент.
15
14
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
еи тва местан много долен анадолец
14
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когото и да хванеш, дъртляка Местан, Винкела или Бате Боцко, всичко е за тепане. Без да ги питаш, те си знаят защо. Такова отвръщение предизвикват тримата, че каквото и да им се случи, дори най-доброто за народа, да ги прибере Дедо Боже, ще има народни песни и танци, народни веселия.
13
4
 
4
 
! Отговори
Саш преди 6 години
Изобщо не си хитър...само си Петър.
12
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И не само за Местан.
11
8
 
23
 
! Отговори
асен преди 6 години
А тоя не беше ли в затвора за национално предателство , как така ще коментира ?????
10
13
 
28
 
! Отговори
extremist преди 6 години
НАЦИОЛНИЯ ПРЕДАТЕЛ МЕСТАН В ЗАТВОРА
9
12
 
28
 
! Отговори
Ядосан преди 6 години
Местане, Местане! А тебе кога срам ще те хване! Предател на българския род си ти! Ако милееше за България, нямаше да се криеш в Турското посолство. Много си ядосан Местане, изпусна големия кокал и няма вече да се върнеш повече в парламента. Боли нали, много боли! Така че излей си болката, дано ти олекне!
8
11
 
32
 
! Отговори
PD преди 6 години
Защо медиийте ни занимават, с мнението на този кръжочник. Марш в клуба по интереси да си играе на председателство и политика.
7
13
 
29
 
! Отговори
ИВО преди 6 години
ТОЯ Е НАЙ НАГЛИЯ ФЕС И НИКОХА НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ДОПУСКАН ОТНОВО ДА ВЛЕЗЕ В ПОЛИТИКАТА.ИНАЧЕ ЛОШО СЕ ПИШЕ НА БГ.ГЛАСУВАНЕ САМО СРЕЩУ ОТСЕДНАЛОСТ
6
14
 
27
 
! Отговори
европейски съюз преди 6 години
Лютви Местан ни готви второ Косово--кръв и война!
5
8
 
27
 
! Отговори
бай ганю преди 6 години
я този имал срамутре ще каже че има и морал сигурно