Борисов отвръща на Нинова: Чула - недочула и подскача... на Бузлуджа

Не е печелила вота за президент, а и той я бил за депутат
76
Борисов отвръща на Нинова: Чула - недочула и подскача... на Бузлуджа
Снимка: МС

ГЕРБ не е изгубила изборите от БСП на вота за президент, защото левицата не е имала кандидат, а е подкрепила независимия Румен Радев, който след изборите зае поста на "Дондуков" 2. Така премиерът Бойко Борисов отговори на обвиненията на червената шефка Корнелия Нинова, че бил излъгал хората и използват Цецка Цачева като предварително планирал да загуби изборите за държавен глава.

Още по темата

"На президентските избори БСП кандидат нямаха – подкрепиха независим кандидат, така че ние с тях на президентските избори не сме се сблъсквали. Корнелия Нинова не е спечелила президентските избори – първо с това подскачане от Бузлуджа лъжа до лъжа се говори. Второ, да бъдат малко по-скромни като те кандидат нямаха, а подкрепиха независим", коментира той.

"Веднага след тях бяха парламентарните избори, когато бяхме аз и тя, и резултатът е категоричен – в полза на ГЕРБ – с 15 депутата повече", пресметна Борисов.

Освен това според него след нарушенията на вота, открити от Сметната палата, социалистите трябва да внимават в коментарите си.

"Още повече, ние с президента Румен Радев се видяхме, поговорихме, че дирекцията "Антикорупция" в ДАНС ще отиде в този голям орган, се избира от парламента и се назначава от парламента и ще бъде равно отдалечен. А Корнелия Нинова чула – не дочула коментира", обвини пък той соцлидерката.

"Корнелия Нинова не се беше явила на президентските избори. Аз знам какво правя и след това съм я победил категорично. И сега имаме 3,9% ръстът на икономиката, а по отношение на безработицата - на практика не можем да намерим работници. Бюджетът е на близо 2 млрд. лева излишък", каза още Бойко Борисов.

Във връзка с очакванията му от визитата в Македония, той заяви: "Аз никога нямам очаквания. Когато нещо свърши, то е документирано".

"Възползвали сме се от експертизата на всички, които са работили по този договор. С декларация парламентът го е подкрепил. Така че не виждам по какво може да се правят компромиси. Ние отиваме с ясен мандат от декларацията на парламента, че можем да подпишем този текст след като всички са го подкрепили в парламента, знаем, че ще се подпише и след това ще бъде ратифициран. Да изчакаме събитията", коментира още Борисов, като подчерта, че жп и магистралната връзка между двете страни са особено важни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
2
 
! Отговори
обективен преди 6 години
Питат една баба преди парламентрните избори -Бабо, ти за кого ще гласуваш на изборите? И бабата казала -За Бойко ще гласувам сине! Е защо за Бойко ,бабо ?- попитали бабата. -Защото ,комунистите ми говорят,говорят един час и нищо на им разбирам ,а Бойко като излезе и каже "Опукаха парите !" всичко ми е ясно !! Вече и пенсионерите не вярват на другарите ,камо ли младите ,но така е по целия свят !!
65
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този КОЙ , СУДЖУК или СОБСТВЕНИК на ГЕРБ , може ли да каже завършено изречение ? Пееефски доста се изръси за тролчета . При издънките на Тиквата ,ако сме в Гърция , никой не би посмял да го защитава !
64
14
 
7
 
! Отговори
док преди 6 години
Какъв селинджър
63
8
 
13
 
! Отговори
Пенсионер преди 6 години
Ха така,господин Борисов,госпожата нещо не си знае мястото в гьола,какво да квака,по колко да квака,кога и как да квака ,ха-ха-ха! Тя май не може да разбере,че с всеки свой коментар става все по-смешна - как да уважаваш такъв човек ?!
62
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бай Алечко Константинов отдовна е казал ИСТИНАТА-И ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ СА МАСКАРИ !!
61
14
 
10
 
! Отговори
Категоричен преди 6 години
Държавник: Когато започнат да се подмазват на МОШЕНИКА и да му лижат г--а, настават лоши времена.П.П.Народа изнемогва, пред измиране е .......... НО за СУДЖУКА времената са добри!
60
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименКъде видя жена??? Аз съм жена и се чувствам обидена, че г-жа Лъжа сащо я наричат жена......напримерда я нарекат прасе, лъжа, ***, ***, крадец, измамник .....ама жена??????
59
8
 
13
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Политици - с лопата да ги ринеш... - ДЪРЖАВНИК - само един...
58
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 63Университет е като турлю гювеч. От всичко по малко, но нищо специално. Академиите дават специализирано професионално образование на топ ниво.Напр. едно е да завършиш музикален профил в университет, съвсем друго е да завършиш музикална академия.Борисов при всичките му кусури е достатъчно скромен и не държи да го назовават доктор !
57
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До boyko.uzunovОпределено не съм боковист, но премиера е д.н. от Академията на МВР. За справка сега и преди там се влиза и на-важно завършва доста по-трудно от СУ. Опорните точки "Винету" на Кутув са ясни. Ако има мъж между 40 и 60 години, който не е чел романи на Карл Май, Майн Рид и Джек Лондон е все едно днешн хлапе да не е гледало екшън.
56
16
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Борисов отвръща на Нинова: Чула - недочула и подскача... на Бузлуджа."---Абе, речник на политик, бе, братче! И възпитание, и съобразителност ...
55
19
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бибитко, бибитко (с малка буква), голям си пред микрофон или на монолог, ама нЕмаш топки да спориш с нея очи в очи. А що се отнася до избприте - получихте приблизително по равно гласове. Но и ти НЕ СПЕЧЕЛИ изборите. Затова търсеше патерици. Беше готов да се прегърнеш с нея само и само да си пак в МС. После (като ти отказа) тръгна с рогите напред като обидено гoвeдо
54
3
 
8
 
! Отговори
маги преди 6 години
До До 43 какво ниво какви пет лев, нивото е ясно *** и безропотен народ които си заслужава съдбата това сме!
53
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен-52,да, не си е губил времето,цитирам Жени Живкова ''хранеше кучетата с романа Винету в ръка''край на цитата,
52
15
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Избрахте си го,сега ще му търпите простотиите,наглостта,кражбите,заробването с милиарди,мизерията,с която обрече милиони хора и прогони други,хаоса в държавата и пълна липса на визия за бъдещето.Голи фрази,на йкоито вече малцина се връзват и вярват,освен купените с нашите пари чиновници.
51
19
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не си е губил времето, докато е бил бодигард на Тато. Знае как да лъже, да маже и да забавлява простия народец. Ама и отвътре му иде!
50
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Точно така е. Хора масово търсят персонал и има недостиг. Само такива, които са шматки не работят. Няма нужда да пишете коментари, ако сте извън бизнеса. Смешно е. Лъха на простота.
49
13
 
19
 
! Отговори
blabla преди 6 години
Безработица има за тези, които ги мързи- негово тиквочество ББ
48
10
 
22
 
! Отговори
АХЕ преди 6 години
"От Дедо Йцо гледа" се перефразира на "Дедо Боцо мисли" :)
47
18
 
25
 
! Отговори
boyko.uzunov преди 6 години
Е това е простотия-премиер с килийно образование да управлява!!