МВР шефовете на ГЕРБ за протестите: Записите не са укривани!

Терзийски: Не може полицията да се използва за политически цели
Обновена: 17 авг 2021 14:30 | 17 авг 2021 14:29, Камелия Цветанова
217
МВР шефовете на ГЕРБ за протестите: Записите не са укривани!
Снимка: БГНЕС

 Макар че по време на изслушването на служебния министър на вътрешните работи Бойко Рашков, настоящите депутати и бивши МВР шефове Младен Маринов и Христо Терзийски запазиха мълчание, те защитиха действията си в коментар пред журналисти.

Още по темата

"Където се виждаше насилие и движение, аз разпоредих незабавна проверка. Днес Бойко Рашков потвърди това, което аз казах - тези записи не са укривани, а са изпратени за разследване и до прокуратурата, това налага и позволява законовия ред", посочи Младен Маринов.

"Нека този случай да не изважда от обществения фокус многото случаи на пострадали полицаи", призова още той.

Христо Терзийски коментира, че е много доволен, че той и Маринов са станали обект на атаката за полицейското насилие, защото не може полицията да се използва и да се поругава с политически цели, особено когато предстои нова предизборна кампания.

"Част от депутатите сега са такива благодарение на използването на тези протести. Може би има средства и начини по-добри от прашката да се прави предизборна кампания", посочи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
184
4
 
7
 
! Отговори
Ядосан преди 2 години
Андон Андонов и другите животни не са ми интересни. Там нещата и до затвор могат да стигнат. Искам да срещна Гергана Стоилова - русата дето риташе падналия точно в топките. Заклевам се, ще си платя обещетения, ще си изтърпя условна присъда само и само да и забия един шамар от който ще се наака!
183
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БОРИСОВ Е ВИНОВЕЕЕЕЕЕННННННННННН!И ПУТИИИИИННННН!Така казАха Кака Кypи, Слафтшу и неговия пророк - Тошко Африкански!!
182
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не са наказани.
181
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как са наказани платените професионални "протестъри", които хвърляха павета и бутилки по полицаите?Мисля, че не са, защото имаме едни отпадъци, които са се продали...Затова запада България. Няма малки престъпления! ИМА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ!!!
180
4
 
4
 
! Отговори
:( не са укривани преди 2 години
Или да цитирам Дъглас Адамс....Бяха изложени на дъното на един заключен канцеларски шкаф, забутан в заключена тоалетна с надпис на вратата ВНИМАНИЕ, ЛЕОПАРД!
179
5
 
9
 
! Отговори
Герб яко лъжат преди 2 години
Герб яко лъжат а Младен Маринов е умен като износен налъм и не може и хубава лъжа да скалъпи
178
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кефи ме как някакви много зле хора си мислят, че едва ли не като подкрепят ГЕРБ, все едно действат някак анти-комунистически и анти-червени. АХАХХАХАХХАААААААА!!! То в България всички партии са родени от комунисти бе! В ГЕРБ е пълно с пребоядисани комунисти, че даже начело с вожда им!
177
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Записите не са укривани! Те са укривани!"
176
8
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Срам и позор за шефката на парламента, че пак клекна на мутрата Хаджигенов и организира Народен съд срещу провинилите се полицаи, и противопостави НС на МВР! Преди МВР беше на ББ, а сега на кого е? Ако обградят парламента поредните протестиращи, кой ще го охранява! Голям резил сте, както в предишното, така и в сегашното НС!
175
6
 
10
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Срам и позор за тези висши полицаи и за техния вожд.Оставка и вън от парламента!
174
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе Дами и Господа, можете ли да ми отговорите, къде се покри ЖИПКАТА??? ----///--- надявам се, надявам се...
173
5
 
2
 
! Отговори
Сат Н преди 2 години
Нека полицаите кажат, че са били и ритали за отмъщение, това ще е добър повод да ги изритат за постоянно от системата.
172
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Срам ме е! Срам! Да се покажат ранените полицаи! Да се потърси отговорност на организаторите на ''въстанието''!Да се покажат геройствата на НАЦИОНАЛНИТЕ ГЕРОЙ! СРАМ ДА СЕ УНИЖАВАТ ПОЛИЦАЙТЕ СЛЕД КАТО БЯХА БИТИ !ПАЛЕНИ!ЗАМЕРЯНИ С ПАВЕТА! СРАМ! ТЕЗИ КОИТО САМО ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ БЯХА ПАЗЕНИ ОТ СЪЩИТИ ПОЛИЦАЙ,ДНЕС ДА ГИ СЪДЯТ!ОЗВЕРЕЛИ ПИЯНИ И ДРОГИРАНИ РАЗИГРАВАХА ДВА МИЛИОНА !ДЕЦА ВЪЗРАСТНИ И РАБОТЕЩИ ВСЯКА ВЕЧЕР СТОЯХА С ЧАСОВЕ ПО КРЪСТОВИЩА ДА ЧАКАТ ПИЯНИ ДА СЕ ПОДИГРАВАТ!
171
8
 
10
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Ужасното беше, че арестуваните бяха хвърляни на купчина, все едно гледаш струпване на трупове от концентрационен лагер. Нека се направи следствен експеримент как се лежи по очи в плочките с ръце в белезници зад гърба и по очи продължително време и какво мъчение е това. за другите гадости няма смисъл да се споменава.
170
8
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Много бързо забравихте за мунициите на въстаниците миналата година: бомбички железа, павета, запалена слама?! Сега спретнахте в НС срам за цялата полиция, благодарение на вожда на въстаниците Хаджигевов! Но, ако се наложи да се охранява праламента Митева, кой ще повикате, полицията или протестърите на отровното трио?! Една държавна институция унижава друга държавна институция?! Кой ще потърси отговорност на отровното трио, което сега е на държавна заплата? Как пък никой журналист не ги попита тези народни избраници-бабаити за техните издевателства, запечатани също на видео?
169
3
 
10
 
! Отговори
Сесере преди 2 години
Съсипаха демокрацията в България.
168
9
 
13
 
! Отговори
ВИНОВЕН СИ МАРИНОВ.. преди 2 години
ТРЕБВАШЕ РЕДОВНО ДА ГИ КЪПЕШ ПРЕЗ ФЕВРУАРИ И МАРТ , ТИЯ НЕГОДНИЦИ С ВОДНОТО ОРЪДИЕ ...А НЕ ДНЕС ДА СЕ ПРАВЯТ НА "БИТИ И ***"АНИ ГЕРОИ"...ПОД КОЛОНИТЕ НА МИН.СЪВЕТ.....ТОВА ТИ Е ГРЕШКАТА МОЙ ЧОВЕК!!!....ТАКА ГО ПРАВЯТ И НА ЗАПАД---И НЕМА "НАСИЛИЕ"...НЕМА ЖАЛБИ----ИМА САМО ДОБРЕ ИЗМИТИ ЧЕРВЕНИ ***!
167
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тези и двамата са за затвора.бай **** къде е. да не е в Испания?
166
5
 
9
 
! Отговори
! преди 2 години
Търсете ГЛАВНИЯ виновник! Всички знаете кой е той!
165
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те ги завлякоха точно под камерата. Тази камери над МС са с външни кабели. Идете да видите, че се виждат. Знаели са къде точно да ги засурнат. Режисирано е. Хептен взеха народа за будали. Отклоняват вниманието от кражбите на служебното. Заради Кирил Канадеца и другите овъртяли се министри ги вадят сега. Нямат доказателства за злоупотреби и са хващат за сценария план Ц. Другите планове се продъниха.