Slash разпуска у нас с родна бира, пиле и риба

Легендарният китарист идва в София ден преди концерта си
1 фев 2013 12:04,
24
Slash разпуска у нас с родна бира, пиле и риба
Slash Снимка: Reuters

Легендарният китарист Slash ще пристигне в София на 3 февруари - ден преди концерта си в зала "Фестивална", съобщиха организаторите.

Той ще бъде придружаван от музикантите от своя солов проект "Slash feat. Myles Kennedy and The Conspirators" - Майлс Кенеди /вокал и китара/, Франк Сидорис /китара/, Брент Фитц /барабани/ и Тод Кърнс /бас/. Бандата пътува с технически екип от 16 души и 11 тира собствена продукция - сцена, звук и осветление.

Кулинарните им предпочитания включват ястия от пиле с екзотични подправки, риба и морски дарове, задушени на пара зеленчуци, кафяв ориз, разнообразни десерти, прясно мляко - нискомаслено и соево, свежи плодове, прясно изцедени сокове, различни видове сирена и сурови ядки.

По време на предстоя му в България категорично е забранена употребата на твърд алкохол както от музикантите, така и от целия технически екип. Същото правило важи и за цигарите. Единственият алкохол, поръчан от Slash и компания, е бира и тя задължително трябва да бъде българска, посочват организаторите.

Охраната и пропускателният режим на концерта ще бъдат изключително строги. Забранено е внасянето на запалими продукти, стъклени бутилки, отровни вещества, звукозаписни устройства, професионална фото и видео техника, прожектори и лазерни и точкови фенерчета. На концерта няма да бъдат допускани лица под въздействието на алкохол, наркотични и упойващи вещества, както и лица, които при поискване не могат да представят документ, идентифициращ самоличността им.

Непълнолетните лица няма да бъдат допускани на концерта без пълнолетен придружител. Необходима е специална декларация за придружител на непълнолетно лице.

Деца на възраст до 10 години ще бъдат допускани на концерта безплатно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: концертSlash
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Saul Hudson, Slash e легенда в рока , а вие ла-нари чалгари може и да не споделяте мнение. изпълнението на "Sweet child o'mine" (Acoustic) с Myles Kennedy е шедьовъ , жалко че не можете да го усетите , нямате сетива за подобна музика!
13
1
 
20
 
! Отговори
До Уркото преди 11 години
Еми ще си я шмъркат. За разлика от теб, който брои жълти стотинки и се чуди как да си плати сметката за ток. И най-вероятно си някакъв пропаднал безработен ***, или и да имаш работа си някаква мишка работеща за 500лв. Ха-ха-ха ***.
12
0
 
20
 
! Отговори
Асен преди 11 години
До Анонименда бих го разпознал, но това какво променя. за разлика от Джеимс Хетфилд този може да свири. не са много поканените от Ози, Майкъл Джексън, и тн. за китарист.
11
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дали някой ще го познае на улицата ако се появи с риза, панталон, сресан, с прибрана коса и без тъмни очила????? Надали! Докато Джеймс хетфийлд например ще го познаеш всякак. после *** ми кажи че външния вид не правел пиар, а било само талант. Грънци!
10
4
 
24
 
! Отговори
сас преди 11 години
Много интересно. Аз пък си мислех, че Рунтавия Пудел ще яде бобена чорба по манастирски, чеверме и мазни пилешки дробчета на грънци. Защо ли си меслех, че ще пие греяна българска ракия и ще пуши "весели цигарки" на ишлеме. Пък после да отиде някой чалга вертеп, да му удари по един мазен балкански кючек, да пусне 100 долара в оскъдните монокини на някоя силиконова танцьорка и чалгаджийка. И какъв пиян рокаджия ще бъде, ако не спретне един хубав ръкопашен бой. Пък после на самолета и 3 дни в транс
9
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ми те пияни ако не пускат той пред празна зала ли ще свири бе
8
2
 
24
 
! Отговори
до 9 преди 11 години
Ти си много ***, бе човек. Не се ли притесняваш малко от този факт
7
19
 
24
 
! Отговори
Уркото преди 11 години
Кой го интересуват тия морално деградирали холивудски дядки??? Да си шмъркат коката на спокойствие и да не се занимават с глупости вече
6
1
 
34
 
! Отговори
лумпенфен преди 11 години
Много изчерпателно! Ще ви бъдем признателни ако ни информирате каква тоалетна хартия е поръчал и най-вече дали е българска?!
5
30
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Поредният ***,който идва в България.
4
4
 
23
 
! Отговори
не го мислете преди 11 години
Нееее беее, ще си дойдат пияни........
3
8
 
38
 
! Отговори
Владо преди 11 години
Тоя пич е изпил един басеин уйски и е изшмъркал годишното производство на Колумбия, а сега дори цигарите били забранени. И старите динозаври изтрещяха. Сигурно е на диета с овесени ядки:)
2
1
 
26
 
! Отговори
Готино преди 11 години
Аз статия с повече грешки не съм виждал никога..
1
6
 
23
 
! Отговори
Расъл уРасник преди 11 години
"...пропускателният режим на концерта ще бъдат изключително строги" мммм дааа. Прочетохме ги. При това положение не му трябва зала Фестивална. Може да си изнесе рецитала в някоя от малките залички на кино Арена.