Мик Джагър се заигра с 43 години по-млада балерина

Той се срещнал с нея преди самоубийството на Лорън Скот
16 юни 2014 08:52, Александър Попов
19
Мик Джагър се заигра с 43 години по-млада балерина
Снимка: Reuters

Сър Мик Джагър си има нова приятелка, това е 27-годишната американска балерина Мелани Хамрик, съобщи в. "Сън". Двамата са се запознали през март по време на изявата на британската рок група в Токио.

Още по темата

В началото на месеца 70-годишният рокаджия беше фотографиран в компанията на загадъчна брюнетка на балкона в хотелски апартамент в Цюрих. Мистериозната дама изглеждаше с десетилетия по-млада от музиканта ветеран. Двамата се показаха няколко пъти на балкона, като при една от появите им бяха заснети облечени в пижами.
Жената, чиято самоличност тогава не бе известна дори на охраната, се бе опитала да открадне целувка от фронтмена на Rolling Stones.

Първоначално се твърдеше, че това може да е келнерка в един от ресторантите на Цюрих. Сега обаче всички основни британски издания пишат, че тя е 43 години по-младата от Джагър американска балерина Мелани Хамрик. А също, че двамата са се срещнали 11 дни преди самоубийството на дългогодишната приятелка на Джагър, дизайнерката Лорън Скот.

Мелани Хамрик танцува в Американския балетен театър. Тя е участвала в постановка на "Лешникотрошачката" в Токио, когато от там са минали и музикантите.

Джагър и Хамрик са се срещнали в Токио на 6 март, пише в. "Сънди мирър", цитиран от БТА. Според изданието балерината е присъствала на концерта, а след това е била поканена на среща с групата. Там се е запознала с Мик Джагър.

По данни на "Сънди мирър" жилището на Хамрик в Ню Йорк се намира в непосредствена близост до това на Лорън Скот. Дизайнерката се самоуби в него на 17 март. Не е ясно дали Скот е знаела за срещата на Джагър и Хамрик.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: Мик Джагър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нека си пълни зали и стадиони, но поне да не се излага в личния си живот - то е очавадно защо мацката му е обърнала внимание - заради кинтите, които ще й "подари" скоро като се пресели на другия свят. Иначе защо й е да целува такава съсухрена гнида като Мик Джагър? Тя също изглежда жалка използвачка. Пълна излагация!
17
0
 
1
 
! Отговори
До СМЕШЕН преди 9 години
Обикновено не споря по тези въпроси, защото всеки е в правото си да има мнение.Ти смяташ, че трябва сам, по свое решение да прекрати сценичните си изяви.Аз мисля, че щом пълни огромни зали и стадиони, значи публиката все още го иска.Но само той самият си знае, дали продължава да дава концерти, защото има духовна нужда от творчески изяви в качеството си на музикант, дали го прави от тщеславие или е за още пари.
16
0
 
4
 
! Отговори
наистина преди 9 години
До СМЕШЕНси смешен. Друг велик Би-Би-Кинг гони 90-те и е активен. Хората не го търсят като мистър свят по слипове, а защото им гали душите като свири и пее. Така и Джагър и дъ Ролинг Стоунс. Пък ти не се кахъри за чуждото умряло и кой на кого ще изяде парите. Брой си с'тинките и ги крий от жена.
15
3
 
3
 
! Отговори
СМЕШЕН преди 9 години
ТОЗИ СТАРЕЦ ТРЯБВА ВЕЧЕ ДА СЕ ОТТЕГЛИ ОТ СЦЕНАТА.КАТО ГО ГЛЕДАМ КАК СЕ ДВИЖИ ПО НЕЯ,КАТО САМОХОДНА ТОЯГА И ПЕСЕНТА МУ ВЕЧЕ НЕ Е ПЕСЕН -ПРОСТО ЧОВЕК ТРЯБВА ДА ОСЕЩА КОГА Е ДОШЪЛ МОМЕНТА ДА ИЗЛЕЗЕ В ЗАСЛУЖЕНА ПОЧИВКА.ИНАЧЕ ЖЕНИ ЗА ПАРИТЕ МУ КОЛКОТО ИСКАШ,САМО,ЧЕ ЗАВИСИ ОТ НЕГО ДАЛИ НЯКОЯ ЩЕ ГО ОПЛЕТЕ И МУ ВЗЕМЕ ВСИЧКО!!!!!!
14
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
e sega znaeme za6to dizainerkata se e samoubila.
13
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Може да е велик музикант, но това не означава, че не е увиснал и доста грозен старец.Това момиче направо да го ожалиш!
12
3
 
3
 
! Отговори
Боби преди 9 години
И аз незнам какво му харесват жените на тоя грозник,прилича ми на орангутан.Може да пее добре,но не е чак толкова велик та да сваля жени под 30 години.Е явно парите си окзват голямо влияние.Глупачки са тези жени и това е.
11
4
 
4
 
! Отговори
бай иван преди 9 години
ДЪРТ ПЕРГИША ! Сравнено с неговите години това може да мине за чиста ПЕДОФИЛИЯ !
10
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Велик!Само така! Щом се харесват.Предполагам, че балерината също не е бедна, за да е привлечена само от парите му.А на завистниците по-долу...пускайте си Тони Стораро и Азис и не коментирайте живота на великите.Великите на световно ниво, а не само в Павликени и Приморско.
9
0
 
4
 
! Отговори
Стефка преди 9 години
До ФИНАНСОВ ПЪНКАРСмешно ,тъпо и комплексарско изказване.Истината е,че просто мъжете си търсят такива жени и после като се окаже,че нещата не са както си ги представят и започват да се вайкат.Обаче като им минат пак същото си търсят.Каквото е търсенето такова е и предлагането...
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не си заслужава човек да се самоубива заради изневяра от страна на интимния партньор. Може да боли и да е обидно, но ако виждаш, че се развива нещо неудържимо, какъв смисъл има да се опитваш да го спреш? Пък и не се знае дали в случая забежката на мъжа е причина за фаталната постъпка на жената.Иначе, качествата на Мик Джагър като рок-музикант никой не може да ги отрече.
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Давай,наборе...долари.Не разбра ли,че няма красиви жени,а има добре заложени капани.
6
1
 
6
 
! Отговори
veren fen преди 9 години
Toi e strahoten muzikant i velika lichnost!Zaslugava shtastie zashtoto dariva shtastie na horata sas svoita muzika!Moge i da ne e tolkova krasiv i mlad,no imenno tova mu e chara i milioni hora po sveta go obichat.Biah na koncerta im vav Philadelphia i ostanah bez dumi za energiata i seberazdavaneto na vsichki ot Rolling Stones!Te obichat svoite pochitateli i davat vsichko ot sebe si za da izpalniat dushite na horata s radost!Mnogo sa estestveni i izobshto ne sa naduvki!Narodni i mnogo gotini!
5
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дърт, както отбелязаха няколко завистници, ама 50 години е на върха и още концертира. Енергията му радва. Класик на рока.
4
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Lele, kolko e grozen. A kak kreshti, kogato "pee"... Ama, kogato ima sluhovo sakati glupaci da mu davaqt pari i da onanirat na "kontsertite" mu, shto da ne si plati mlado murve... puk glupatsite da pravjat ''onova " dejstvie, shtoto ne mogat edin sladoled da kupjat na momicheto si.
3
7
 
22
 
! Отговори
ФИНАНСОВ ПЪНКАР преди 9 години
До АнонименЧовека си е финансово красив бе момче !Това за жените е много възбуждащо ако не знаеш...
2
7
 
17
 
! Отговори
ФИНАНСОВ ПЪНКАР преди 9 години
Дърт пергиш!
1
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя гртозник само някоя пълна овца може да го хареса.