Децата на Стинг остават без наследство

Музикантът иска сами да печелят парите си
22 юни 2014 17:15, Александър Попов
32
Децата на Стинг остават без наследство
Стинг със съпругата си Труди. Снимка: Reuters

Децата на Стинг няма да наследят богатството му от 180 милиона британски лири, а и той твърди, че харчи парите си, съобщи в. "Мейл он сънди".

Певецът заяви, че очаква тримата му синове и три дъщери да работят и добави, че няма да има много останало за наследяване. Децата му знаят това и рядко търсят помощта му, а и искат сами да си проправят път в живота.

Стинг не е единствената знаменитост, която очаква от децата си да бъдат независими. Известната майстор-готвачка Найджела Лоусън каза преди няколко години, че децата й няма да имат финансова сигурност, защото е пагубно за хората да не трябва да печелят пари.

Стинг е на 62 години, старае да се храни здравословно и тренира усилено. Не пуши, но пие. Пробвал е ботокс, но не смята да продължава, защото "не е чак толкова суетен".

Опитал е всичко, което предлага животът на рокзвезда и е искрен за това. Голям успех в живота му е бракът му с Труди, а един от провалите - разводът с първата му съпруга и майка на двете му най-големи деца.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: Стинг
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
СТИСЛЬО,,,
25
0
 
0
 
! Отговори
Тутракански кяр преди 9 години
Дай нькой лев насам, бе!
24
4
 
1
 
! Отговори
СИЛВИЯ преди 9 години
И ,,СКОТЛАНД ЯРД,, НАЙ-НАКРАЯ ДА РАЗРОВИ БУНИЩЕТО, КОЕТО СЕ НАРИЧА ,,НАРКО-МРЕЖАТА НА СТИНГ И ТРУДИ СТАЙЛЪР,,. НЕ ВЯРВАМ ДА НЯМАТ НИКАКВИ СВЕДЕНИЯ ЗА ТОВА КАК СА НАТРУПАНИ ТЕЗИ 180 МЛН (ХОРАТА НЯМАТ ЗА ХЛЯБ И В ЛОНДОН ОЩЕ ИМА ВЪНШНИ ТОАЛЕТНИ). А МИЛИОНЧЕТАТА НА СТИНГ ЩЕ ОТИДАТ ТАМ, ОТ КЪДЕТО СА ДОШЛИ - В НИЩОТО.
23
2
 
1
 
! Отговори
СИЛВИЯ ДО СТИНГ преди 9 години
ВЪРХУШКАТА ТРЯБВА ДА МИ Е БЛАГОДАРНА НА МЕН, ЧЕ НЯМА ДА СТРАДА МНОГО, ДОКАТО ИЗЧЕЗВА.
22
1
 
0
 
! Отговори
9 до 20 преди 9 години
Естествено, че и Форд стъпва на раменете на други, че са много такива и че ако не е той ще е друг...Ставаше дума, че е важно на по-заслужилите да им се дава да забогатяват повече, за да се стимулират други способни да се захващтат с трудни неща, а не да станат хипита, примерно, щом така и така всичко се разпредея равномерно.Затова Америка е по-иновативна и богата от Европа - неравномерното разпределение движи прогреса!
21
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 9 до 17Ти цяла психологична експертиза ми направи,която обаче няма нищо общо с действителността.Моята баба казваше за такива като тебе:"Не му обръщай внимание,не е само горкото!"Така че не вазнамерявам да ти отговарям повече.Бъди БЛАГОДАРНА на цялата световна върхушка,че ти разрешава да съществуваш.
20
0
 
0
 
! Отговори
Циника преди 9 години
Когато критикуваме системата ние критикуваме неравномерното разпределение на благата, което изолира огромни дялове от населението от процесите и по този начин обществото се лишава от тяхната енергия и потенциал. Това пък на свой ред забавя развитието на обществото. Т.е. екстензивният тип еволюция на обществото работи против самото общество.
19
1
 
1
 
! Отговори
Циника преди 9 години
16, твоето е архинаивен коментар. Всяко откритие,нововъдение или изобретение е базирано на еволюция в науката и технологиите.В този смисъл Форд не е измислил нещо от нищото, за да го подарява на някого,а е стъпил именно на раменете на дотогавашната наука и е направил съответните инвенции. Такива са закономерностите на човешкото развитие.Тук не персонализираме критиката срещу Форд или друга личност,а срещу системата.
18
0
 
0
 
! Отговори
9 до 17 преди 9 години
Ха, не, нямам общо.А и това са принципни неща - не важат само за Америка.Затова занапред: уважавай по-заслужилите от теб и не им гледай лакомо по джобовете, да не дойде чичко шериф да ти набие канчето! Или ФБР да те прибере по подозрения в комунизъм, хаха!
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вервайте уфци
16
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 9 до 15Сещам се коя си-нелегална емигрантка,която смята американците за богове от Олимп удостояващи ни с присъствието си.И всичко това защото все още те търпят и не са те изхвърлили като мръсно куче.Името ти започва с буквата П...и всеки ще се сети как продължава. Не говоря по принцип,а визирам определена персона от Сливен,обитаваща в момента апартамент в Арлингтън Хаитс.
15
1
 
1
 
! Отговори
9 до 15 преди 9 години
прошЛьо бее, от ***, неудачник, каквито сме всички в сравнение с велики хора като Форд...Да точно, ПОДАРИЛ ти е колата, понеже алтернативите по това време струваха 20 пъти по скъпо - сега щеше да тичаш като босо *** зад Майбаха на краля и шепа аристократи - Н Е Б Л А Г О Д А Р Н И К !(Не става дума, че дължиш пари на някого, а че си му стъпил на раменете за днешния ти качествен живот, а поставяш под въпрос милионите му, които той си е изкарал с честен труд и талант, защо?)
14
0
 
0
 
! Отговори
до№9 преди 9 години
До 9 до 10Когато не можеш да се изразяваш културно,защото ти липсва възпитание и образование се започва с обиди.Аз не съм "прошьо"защото не прося,нито пък Форд е подарил кола на някой.Към изброените не виждам причина да изпитвам благодарност-никой от тях персонално не се грижил за мен,или за когото и да е.Аз живея повече от десет години в Америка и съм напълно наясно с правилата на това общество,което е там където е не защото изпитва "благодарности",а защото е прагматично и безмилостно.
13
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз смятам, че това е пример който трябва да последват българските червени милионери, омръзнало ми е да гледам децата им как се държат сякаш България е тяхна, но освен тук никъде не се котират. То е през поколение, защото Бог отлага, но не забравя.
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
много ги боли тях. дъщерята на стинг е i blame coco, тя вече е милионерка
11
2
 
8
 
! Отговори
9 до 10 преди 9 години
"Забогатял с честен труд няма"Аха, сигурно Стинг е дошъл да краде у вас... Или Хенри Форд, дето даде кола на всеки прошьо-неблагодарник като тебе, или Бил Гейтс компютрите и и и ... неблагодарността също е грях, не забравяй!"в момента не виждаш мутри в западното общество ,това не значи,че са изчезнали"Знам, затова казах, че само 99% са чисти, но и черният 1% намалява - светът върви напред, за България не знам...
10
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Виждал съм вече един такъв. Ако историята се повтаря, остават му още 3-4 години и после децата му ще наследят всичко.
9
6
 
6
 
! Отговори
do #9 преди 9 години
И пак наивен коментар.Забогатял с честен труд няма-дори хората на изкуството са подбирани,на кой да се разреши на кои не.Англосаксонците се опитват да доминират във всичко и от другата страна са евреите.Ако в момента не виждаш мутри в западното общество ,това не значи,че са изчезнали или пък изглеждат по начина,който в България си представят.Ако искаш да те излъжат наи-лесно даже има телефон:1-800-щеви-излъжем.
8
4
 
5
 
! Отговори
до 8 преди 9 години
Производителността е в полза на всички класи!А богатите на запад са 99% честно забогатели, така че няма нужда да "втълпяват" на никого нищо.Недей да оставяш нашата мутренска реалност да ти забърка каша в главата.
7
5
 
9
 
! Отговори
Циника преди 9 години
Maks, наивен си. На това, което прави Стинг, както и на цялата тази истерия на западноевропейски управляващи, возещи се в обикновени коли е най-обикновен популизъм. Трябва по някакъв начин да се втълпява на масите, че животът им не е по-различен от този на елита и така да се поддържа ентусиазма и производителността му в полза на по-високите класи.Скромни били, но в същото време данъкоплатецът поддържа огромна и скъпа бюрокрация в ЕС. По-малко демагогия!