Две стаи с различна температура за Джаред Лето на Sofia Rocks

В едната ще бъде 26 градуса, в другата - 16
Обновена: 24 юни 2014 13:43 | 24 юни 2014 13:43, Александър Попов
9
Две стаи с различна температура за Джаред Лето на Sofia Rocks
Снимка: Болкън Ентъртейнмънт

Най-зрелищното музикално събитие на годината Sofia Rocks 2014, което ще разклати стадион „Академик”, крие изненади не само пред, но и зад сцената. Екипите вече трескаво работят по подготовката на събитието, вече са ясни и част от изискванията на звездите.

Носителят на Оскар и фронтмен на 30 Seconds to Mars Джаред Лето ще пристигне в София с екип от 30 души, включително собствен фризьор, барист и личен треньор. Лето има специални изисквания за гримьорната в бекстейджа на рок събитието. Той иска тя да е разделена на две стаи, като едната бъде изцяло черна, а другата бяла. Температурата в черната стая трябва да бъде точно 26 градуса, а в бялата стая тя не трябва да надвишава 16. Оборудването за бялата стая е задължителният за Лето фреш бар и плот, отрупан с прясно откъснати плодове и зеленчуци, подбрани от местни производители. Обзавеждането за черната стая е също така минималистично – голямо легло, покрито с черни завивки и обгърнато от пълен мрак и с шумоизолация.

Шоуто на Лето и компания ще продължи над 100 минути, стадионът ще бъде потопен в над 50 килограма конфети, а 100 огромни надуваеми топки ще бъдат пуснати в публиката по време на абсолютния хит на бандата Up in the Air. Специално 10 метрово удължение на сцената ще доближи звездата до най-верните му фенове пред сцената.

На 6 юли на стадион "Академик" на сцената за първи път у нас ще забият шест банди. Хедлайнерите 30 Seconds to Mars и The Offspring идват с пълен концертен сет и изпълненията им на сцена ще бъдат поне по 100 минути, ще видим още Skillet, Mando Diao, Alcest и Osssy.

The Offspring ще изпълнят най-успешния си албум – Smash, който празнува своята 20 годишнина, както и останалите най-големи хитове. 

Деца до 10 години могат да влизат безплатно с родителите си, а лица под 18 години ще бъдат допускани с придружител, уточняват организаторите. За всички възрасти ще има специални атракциони. Осигурени ще са специални зони за забавление, много храна, бира и всичко нужно за един истински фестивален ден.

Билети за събитието може да намерите в мрежата на Eventim, а цените са от 90 и 110 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
8
 
32
 
! Отговори
лайно в целофан преди 9 години
Един ***, а иска 2 стаи...а уж беше еко, био, органик посветен, радетел :-)
6
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
30stm имаха шанс да станат жестока група, но след Hurricane нещо са гола вода Много вдигнаха очакванията към себе си с това видео/филм ли, нямам идея :-\
5
8
 
34
 
! Отговори
13784 преди 9 години
До Анонимен 2Ами тоя си е доста известен и доста талантлив актьор, всъщност. Само че не играе в масовите поврътни, с които ни залива Холивуд. Просто може да си позволи да се погаври малко с организаторите на концерта, които така или иначе ще лапнат прилични мангизи.
4
12
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ние си имаме достатъчно шантави. Що трябва да викате и чуждестранни пък и да ни описвате колко не са нормални.
3
12
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кой е тоя?
2
11
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Умът ми не го побира. Кога стана този звезда и по-точно с коя песен?!?!?
1
12
 
48
 
! Отговори
Рокер преди 9 години
Баси тъпите изисквания, баси еднообразния поп-рок, баси лигльото