Юго рок легенди за Празника на черешата в Кюстендил

Алекс Сърчаджиева ще бъде водеща
25 юни 2014 09:04, Александър Попов
5
Юго рок легенди за Празника на черешата в Кюстендил
Снимка: Булфото

Легендарната юго рок група Хари Мата Хари ще стъпи на сцената в Кюстендил на заключителния концерт по повод "Празника на черешата". Босненската формация, начело с фронтмена Хари Варешанович, ще бъде гвоздеят в шоуто на 28 юни на площад Велбъжд, а в програмата гостите и жителите на града ще чуят още и популярната израелска изпълнителка Лиора.

Хари Мата Хари има 11 студийни и 10 сборни албума зад гърба си, а през 2006 година донесоха трето място на Босна на Евровизия с песента "Лейла".

Водеща на черешовия празник пък ще бъде Алекс Сърчаджиева.

Нямя да бъдат ощетени и любителите на футбола, за които ще бъде изградена специална ледстена от 18 кв.м, на която ще могат да проследят двата осминафинални мача, предвидени в програмата на световното първенство по футбол 2014 г. в Бразилия, съобщават от кметството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
До 3 преди 9 години
Скрий се бе, ***!Представяш се, че си българин и хората съдят за теб по това,което правиш и как го правиш. Ако си човек на място, можеш само да въздействаш благотворно върху имиджа на България!А ти какво предлагаш? Да слагаме небългарски окончания на фамилните си имена,както правят някои? И да оставим *** да се бият в гърдите и да викат "***,***"? Навсякъде обяснявам, че в родината ми има проблемно малцинство, много различно от етническите българи.Това има резултат,вярвай ми!
1
3
 
4
 
! Отговори
razgradski pop преди 9 години
българите срамуват ли се от българските имена..какво значи Алекс? да носиш българско име толкова ли е унизително?..Това ми напомня филма Опасен Чар. Тодор Колев пита в бара "как се казваш?" отговор: Щефи..Тодор Колев: "разбрах, Стефка.."..