W.A.S.P. идват с уникално шоу

Блеки идва с Елвис
1
W.A.S.P. идват с уникално шоу
Уникалният микрофон на Блеки. Снимка: PR

Само месец остава до концерта на американските рок легенди от W.A.S.P. в България. Шоуто ще се състои на 4 август в летния  театър в Бургас и е част от турнето на бандата "30 Years of Thunder".

За шоуто си у нас Блеки Лоулес и компания  пристигат с огромна собствена продукция, която обещава здрав безкомпромисен звук и невероятно шоу. Сцената ще бъде оборудвана с озвучителна апаратура и осветление от най-висок клас и три LED видео стени. Гърбът на сцената ще бъде облечен в специално пано с размер 15х10 метра, а още три завеси със същия размер и уникален дизайн ще падат по време на шоуто.

Еднo от най-впечатляващите технически съоръжения, което публиката ще види на сцената на 4 август, е легендарната стойка за микрофон на Блеки, превърнала се в запазена марка на атрактивния фронтмен.

Стойката – артистично съчетание между човешки скелет и амерканкси чопър, е висока около 2 метра, изключително тежка и масивна и носи името Елвис.

Билети за концерта на W.A.S.P. в Бургас могат да бъдат закупени от мрежата на Тикетпро в цялата страна и онлайн на  www.ticketpro.bg. Цената им на предварителна продажба е 45 лева, а в деня на концерта - 50 лева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: бургасконцертWASP
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
5
 
! Отговори
XXL преди 9 години
SUPER ;))