Метълкор пионерите Stampin’ Ground забиват на 12 октомври

Британската банда с концерт у нас след 10 години
Обновена: 9 окт 2014 11:43 | 9 окт 2014 11:43, Александър Попов
0
Метълкор пионерите Stampin’ Ground забиват на 12 октомври
Снимка: PR

След като стана ясно, че Stampin' Ground се събират след дългододишно отсъствие и ще свирят на фестивала Sonisphere в Англия, беше въпрос на време да дочакаме нова тяхна визита и тук.

Ето че вече всичко е потвърдено - британската банда идва в София на 12 октомври, неделя, мястото е клуб "8 Ball". На сцената ще се качат още три банди – Eden Demise, Взрив (които за последните 10 години са свирили точно веднъж в София) и Nebula, новата банда на Били – вокалистката на Dan Koloff.

Stampin Ground са създадени през 1995-та година като една от първите метълкор банди в света. Стилът им и до днес остава почти неподражаем със специфичните грууви моменти, които добавят към звученето си.

Последният им албум "A New Darkness Upon Us", след който се разпаднаха, бе издаден от Century Media, а в момента бандата има амбиции и за нов материал след официалното си възраждане.
 
Stampin' ground свириха в софийския Военен клуб преди 10 години.

Билетите са по 20 лева в магазин 100 Beers, Anonymous Tattoo и онлайн на www.hcspirit.com. В деня на концерта ще се продават само на входа в клуба по 25 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: концертStampin Ground
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари