Руска метъл банда подгрява Таря Турунен

Crimson Blue стъпва на сцената на зала "Универсиада" на 3 ноември
13 окт 2014 09:43, Александър Попов
2
Руска метъл банда подгрява Таря Турунен
Таря Турунен. Снимка: Булфото, архив

От лагера на Таря Турунен потвърдиха, че младата руска банда Crimson Blue ще забие преди появата на финландската звезда на сцената на 3 ноември 2014 година в зала “Универсиада”.

Създадена в Русия през 2009 година, групата печели бързо популярност с впечатляващите сопрано вокали и смесицата от ню метъл и арт рок. Издаденият през 2011 година албум Innocence ги нарежда сред водещите тежки руски банди.

Известни са и имената на музикантите, които ще свирят с Таря на сцената в София: това са лекс Чолп (Alex Scholpp), Томас Хайнц (Thomas Heinz), Макс Лижа (Max Lija), Кевин Чаун (Kevin Chown) и Кристиян Кретчмар (Christian Kretschmar).

Билетите за концерта на Таря в София са в продажба в мрежата на Еventim на цена 45 лева, а в деня на концерта ще се влиза срещу 55 лева.

Датата в София е част от турнето в подкрепа на албума на Таря Турунен от 2013 г. - Colours In The Dark.

След приключването на европейските дати финландското сопрано ще има кратка почивка преди да се впусне в превърналото се вече в традиция за нея Коледно турне в родна Финландия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: Таря Турунен
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ей, тва няма по-добра реклама от един скандал. Великолепна певица, но некадърен композитор. Ако не я бяха изритали с писмо, никой нямаше да и слуша соло кариерата.