Рок банди пеят в подкрепа на пострадал моторист

Обратен ефект, Отряд 13, Sevi излизат на една сцена в София
27 окт 2014 12:18, Александър Попов
5
Рок банди пеят в подкрепа на пострадал моторист
Снимка: Обратен ефект

На 29 октомври, сряда, няколко родни рок банди ще свирят на благотворителен концерт за пострадалия при катастрофа с мотор Борис Христов.

Обратен ефект, Отряд 13, Радула, Sevi, Urban Grey и Daily Noise Club ще се съберат на една сцена в рок бар Rock IT, за да подадат ръка на пострадалото младо момче, което на 27 години е обездвижено от кръста надолу, но все още таи надежда да проходи.

Концертът ще даде възможност на всеки желаещ да остави каквито средства прецени за необходимата операция в Москва, която ще даде шанс на Борис отново да се движи.

За пълно възстановяване момчето има нужда от присаждане на стволови клетки, а това лечение може да бъде проведено в много малко места по света, едно от които е московската клиника Neurovita.

Борис не може да разчита на нищо друго освен на благотворителност и добри хора, след като кандидатства за парична помощ от държавата, но му е отказана.

Повратният съдбовен момент настъпва за Борис на 29 август 2010 г. , когато оживява след тежка катастрофа и множество травми. С воля, лечение и рехабилитация момчето успява да възвърне чувствителността и движенията на ръцете и торса. Сега той не изоставя и надеждата, че ще проходи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: обратен ефектSeviОтряд 13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
me преди 7 години
Абе ***, поинтересувайте се малко! Това момче не е Боби Турбото.. а друг човек. Адското стадо сте всички, един каже една простотия (1вия най-отдолу) и всички след него Бееее...
5
1
 
1
 
! Отговори
до №3 - анонимен преди 9 години
На мен нищо не ми говори.Но и пострадал, той би трябвало да е в затвора, за убийство на двама.Или е абсолютно невинен?Или загиналите са виновни за всичко?
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И аз мисля, че след като в България няма правосъдие, ще трябва да си понесе наказанието от съдбата. А който иска да направи дарение- има премного страдащи - болни деца, пострадали от катастрофи, причинени от такива като този
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До читателСтига бе още ли има такива хора... Как може да говориш така .. Човека е останал жив,това какво ти говори ?
2
0
 
3
 
! Отговори
бла бла преди 9 години
"след като кандидатства за парична помощ от държавата, но му е отказана."Това не е държава, това е С Е Р Г И Я ! ! !
1
4
 
5
 
! Отговори
читател преди 9 години
За Боби Турбото ли става дума?Известният с високите скорости?. "В катастрофата загиват 78 година жена, която е ударена от Боби, и 22-годишният Кирил, който се возил на мотора отзад.. Лекарите са категорични, че ако младежът е бил с каска и ако Боби е управлявал мотора със съобразена скорост, той е щял да живее. Според техническата експертиза, моторът се е движил с над 75 км/ч"И сега ще събираме помощи?За какво?