Queen жъне успехи и с Адам Ламбърт

Сп. "Класик рок" ги обяви за група на годината
Обновена: 5 ное 2014 15:51 | 5 ное 2014 15:51, Александър Попов
6
Queen жъне успехи и с Адам Ламбърт
Брайън Мей и Адам Ламбърт. Снимка: Reuters

Легендарните британски рокаджии Queen с фронтмен Адам Ламбърт бяха обявени за Група на годината на наградите на сп. "Класик рок", съобщи Контактмюзик.

На церемонията в зала "Авалон" в Холивуд бяха почетени и други икони на рока, сред които Ози Озбърн, Грег Олман, Уилко Джонсън, Роджър Долтри.

Ози получи приз за Класически албум за дебютния му солов проект "Blizzard of Ozz", а съпругата му Шарън Озбърн спечели наградата ВИП.

Отличието за Албум на годината получиха Уилко Джонсън и Роджър Долтри за съвместния им проект "Going Back Home".

Грег Олман беше удостоен с наградата "Жива легенда", сред предишните носители на която са Иги Поп, Алис Купър и Джими Пейдж.

Сред останалите носители на отличия на сп. "Класик рок" са Джеф Лин за цялостен принос, The Doors  за "Вдъхновение", Джо Пери грабна приза "Маестро", а Дейв Мъстейн - "Метъл гуру". Metallica пък взеха награда за най-добър концертен филм за "Through The Never".

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: QueenАдам Ламбърт
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жалко е наистина,че заради такива,като вас България не нищо друго,в очите на хората,като една издънка за Европа.Не ли срамно?!Жалко за дългата и славна българска история,сега само и простаци запълват липсата на турското робство.България пропада,а заедно с нея,и всички онези,които могат да бъдат граждани на света,а остават в една Майка България,за да ги тъпчат и да работят за 200 лева 12 часа на ден.Бъдещето е ясно за такива,като Адам,но помислете за себе си,с простащина нищо не става.
4
1
 
1
 
! Отговори
Anonimen преди 8 години
Навсякъде едни и същи, на къде отива тази България Господи?!Защо Бай Ганьoвците са 3 пъти повече от останалите?!Защо българинът все се чуди с какво да се заяде,какво да обиди,къде да изпсува?Защо не си гледа минималната култура и не спре да се меси там,където не му е работа?!Защо самите Куин се изказват положително за Адам,а само единични Бай Ганьвци,ендемити за българската природа,псуват,като каруцари?!И после идва и расизма.Цига*ите ни били виновни а вие по-бетер и от тях ставате.
3
2
 
12
 
! Отговори
Q+AL-congrats! преди 9 години
Любимата песен на лаика Бай *** е евъргрийнът "Зелен листец" (свирука си я с уста...). Царе сме да коментираме, каквото не разбираме.Балкански синдром: деменцията не е диабет.Фреди си отиде трагично преди 23г. Мъж беше и обичаше и мъжете. Феноменален глас. Адам също е феномен-"гласът едно на милиард"-казва Мей. Най-техничният жив мъжки вокал, според професионалния DDD форум.Световното турне спечели над 100 млн! Най-близкият Q+AL концерт е във Виена на 1 февр 2015-1000 км,за да "заплюеш"таланта
2
11
 
6
 
! Отговори
до Номер 3 преди 9 години
Тоя сладкиш като го чуя и ми трябва инсулин за диабета, може ли Фреди да е 200 пъти по-мъж от сегашните добрутровци?! Призната за една от първите пауър рок песни: White man, създадената през 1968 White Queen, The Prophets Song, Death on two legs... Какъв МАдам Ламбърт се вписва тук въобще... ?? Не съм фен- да не ме нападнете на пристрастия, изказвам мнение на лаик, обичащ качествената музика.
1
13
 
11
 
! Отговори
Гай Баньо преди 9 години
Не съм ги слушал с този, щото ще ги сравня веднага с Фреди Меркюри ... и после ще го заплюя тоя младеж ;)