Барабанистът на AC/DC без обвинение за поръчка на убийство

Остават обаче другите обвинения срещу него
2
Барабанистът на AC/DC без обвинение за поръчка на убийство
Снимка: БТА

Новозеландското правосъдие свали обвинението за опит за поръчване на убийството на двама души срещу барабаниста на рокбандата AC/DC Фил Ръд, съобщиха световните информационни агенции.

"Съдебните власти прецениха, че не са приведени достатъчно доказателства в подкрепа на това обвинение. Подобно обвинение за опит за поръчване на убийство изобщо не трябваше да бъде повдигано", заяви адвокатът на музиканта Пол Мейби.

Още по темата
Новозеландската полиция извършила обиск в дома на барабаниста в Тауранга, на крайбрежието на Северния остров. След това Ръд бе обвинен, че се опитал да ползва услугите на наемен убиец, за да бъдат извършени две убийства, че отправил смъртни заплахи и че притежавал амфетамини и канабис.

Според адвоката на барабаниста полицията не се е консултирала със съда, преди да обвини Ръд в опит за поръчване на две убийства. "Мнението на съда не е било взето. Другите две обвинения срещу клиента ми обаче не са свалени", обясни Мейби.

Фил Ръд се яви за кратко пред районния съд, след което бе освободен под гаранция. Следващото съдебно заседание е насрочено за 27 ноември, но датата може да бъде променена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: ACDCФил Ръд
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това е работа на някой, който иска да провали прощалното турне на ACDC! Бате Фильо, ние сме с тебе! САМО ЕЙ СИ ДИ СИ!