Боно на косъм от трагедия в небето

Врата на самолет се откачила напълно при полет към Берлин
13 ное 2014 16:45, Александър Попов
7
Боно на косъм от трагедия в небето
Снимка: Reuters

Фронтменът на ирландската рок група U2 се е оказал голям късметлия, след като се е разминал невредим в инцидент по време на двучасов полет към Германия, пише в. "Индипендънт", цитиран от БТА.

Музикантът е пътувал с частен Лиърджет 60 D-CGEO от Дъблин към Берлин заедно с четирима приятели, когато наближавайки Германия, врата в задната част на самолета се е откачила напълно.

"Инцидентът можеше да свали самолета. Боно е извадил голям късмет", казва неназован източник.

Певецът е пътувал към Берлин, за да приеме заедно с групата награда "Бамби". Останалите членове на бандата не са били с него. Боно е взел по-ранен полет, за да присъства на дипломатическо събитие с германския министър на икономическото сътрудничество и развитие Герд Мюлер.

Инцидентът определено е уплашил Боно и неговите спътници, но въпреки случилото се пилотът е успял да приземи самолета на летището в Берлин. Германските авиационни власти разследват инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: БоноU2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Кашчей преди 9 години
До баба ЯгаНапънал си се да напишеи нещо смеслено, ама е излязло всекидневното творение , което създаващ в стаята с надпис WC.
4
0
 
3
 
! Отговори
до 3 преди 9 години
Боно е жив бе!
3
5
 
0
 
! Отговори
Гарван преди 9 години
С какво е известен Боно????Известен е с това,че е известен.Има някакви напъни да прави музика,но нещо му се получава.И по-добре,че загина в самолетна катастрофа,че постоянно щяха да пускат негова музика и да го направят назорлем по-известен
2
7
 
5
 
! Отговори
Помним преди 9 години
А по рано си беше платил Бизнес клас само за забравената си шапка от Ирландия до САЩ .. и гледай какво стана сега ... летиш - летиш пък накрая полетиш ... Следващия път го сложете по близо до вратата твореца ..
1
5
 
14
 
! Отговори
баба Яга преди 9 години
Да се смири и да помоли за прошка Всевишния, след което да благодари за подарения нов живот и повече да не живее в грях защото това е един вид намек към него и другите в самолета, че са тленни и временни на тази земя !!!! Когато си известен и живееш в богатство отлепяш във висините и си мислиш, че си хванал Бога за шлифера, но не е така...пред Бога богатството - земното е нищо..кръгла нула, там е важна душата на човека !