Твърда музика - втвърдяващи мацки!

Вижте нежната страна на рока
14 ное 2014 21:06, Александър Попов
40

Nita Strauss (The Iron Maidens). Снимка: Instagram

Рок и метъл музиката отдавна не е запазена територия само за мъже. В "тежкия" жанр на сцената стъпват дами, които впечатляват не само с глас и умения, но и с визия.

Част от горещите мацки вече греят от страниците на традиционния календар на списание Revolver, а ние ще допълним нежната част на рока с няколко наши предложения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
4
 
! Отговори
LethianDream преди 9 години
Това е друго нещо, няма силикон и фалшивост до дупка, както сте свикнали повечето "граждани" на милата ни държава. Момичетата на тези "картинки" ще ги стигнете точно в някой друг живот- и като слава, и като пари, и най-вече като отношение към света и самите себе си. А парче на "рокаджийка" няма какво да си тананикате, друго си е на Креслава и Къпина новите "модерни класики".. Поздрав за всички останали с "Love bites (but so do I)" на Хейлсторм :)
25
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо ли не мога да си изтананикам едно парче на "рокаджийка".
24
2
 
0
 
! Отговори
rock stars преди 9 години
Arch enemy is the best this year.Everi on girl in metal Music is real.
23
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като изключим Epica и Lacuna Coil - к'ви са тея световно безизвестни кифли, бе?
22
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Това са момичета решили единствено да забогатеят, каква музика оставят след себе си? Някой може ли да запомни песен на тия."Ха ха, чудех се коя песен да постна, и накрая реших да е най-великата (поне за мен) в жанра! Уникално изпълнение на страхотни мадами - изпълнено с професионализъм, страст и супер сола на Къртни и любимката ми - Нита!https://youtube/watch?v=1HTxDOYEHBcUp The Irons!!!
21
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това са момичета решили единствено да забогатеят, каква музика оставят след себе си? Някой може ли да запомни песен на тия.
20
2
 
6
 
! Отговори
тцЪ преди 9 години
От изброените само Симончето, Кристина Скабия и кака Анджела важат. Иначе - Вибеке липсва, Доро липсва (дори и на дърти години си я бива), младата Анеке ван Гиерсберген, Аманда Самървил (нищо че е доста заоблена), Шарън ден Адел, ако щете Марианджела Демуртас...
19
1
 
10
 
! Отговори
старчок преди 9 години
Ба'си колко съм одъртял. От едно време върл фен на рока , че и на тежкия, сега не знам нито една от бандите с тия вещици на снимките.
18
3
 
7
 
! Отговори
The Viking преди 9 години
Джоан Джет също липсва... та тя е кралицата на рока! Освен това е и страшно яка.
17
7
 
7
 
! Отговори
до Алекс преди 9 години
Абсолютно си прав. за жените има много пространство за изяви - секретарки, моделки, порнобизнес, това което си казал също си е много точно. В рока имаше една и това е Дженис Джоплин, може би и Сузи Куатро. Другото оставям на времето. Не може всичко да се превръща в порно и лиготия. В миналия век имаше много качествени групи - вярно, около рокаджиите винаги има щуротии, няма как, но бликаше от качествени композиции. изобилие от качествена продукция имаше. стотици хитове бяха написани.
16
7
 
9
 
! Отговори
ники преди 9 години
Препоръчвам на дамите да не измъчват инструментите - това не е за жени. Само импресарски мераци за пари без никаква стойност. Нещо като женски футбол.
15
9
 
9
 
! Отговори
Алекс преди 9 години
Гледат...ъ... начервени и прочее... след това разбрах че това са подбрани *** ...
14
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Що е това рок от жени. - могат тотално да ти объркат представите за музика и да сънуваш кошмари дълго време. пример Милена - Неааааам нервиииииии.
13
3
 
39
 
! Отговори
Готино преди 9 години
Доста по-хубави от нарочените ни плеймейтки,че и правилно ориентирани..
12
20
 
5
 
! Отговори
Кругер преди 9 години
Какво нежно има в тия?
11
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Крайно време е , крокодилите в България да не участват в разни шоута , ако това е елита на България не знам какво е по-долната класа ,хахаха
10
2
 
9
 
! Отговори
Arch Enemy преди 9 години
youtu.be/mZM-d2qD15EПоздрав на компанията :)
9
3
 
8
 
! Отговори
Arch Enemy преди 9 години
Абе като ги чуеш как реват техните мацки и оставаш като ударен от гръм... Като фен на Крис Барнс си беше направо шок да ги чуя как се дерат.
8
4
 
5
 
! Отговори
До 9 преди 9 години
Щото вече е баба Пеш
7
4
 
18
 
! Отговори
Комшията преди 9 години
Amy Lee, Sharon den Adel, Maria Brink от In This Moment, Charlotte Wessels от Delain, Liv Kristine от Leaves Eyes, Anna Stefanowicz от Unsun. В симфоник и готик метъла има стабилно присъствие:) А Кристина Скабия се е снимала за Плейбой между другото.