Жана Бергендорф ще пее с D2

Певицата се присъедини към коледния концерт на бандата
6
Жана Бергендорф ще пее с D2
Снимка: Вирджиния рекърдс

Остава точно седмица до традиционния концерт на D2, в който участие ще вземат и специални гости. Датата и мястото на събитието са известни - 8 декември, от 22:00 часа, в Sofia Live Club.

Рокаджиите са подготвили сет, в който са включили парчета от последния си албум "Феникс", както и кавъри на Щурците, Джон Ленън и Бийтълс.

Към обявените по-рано специални гости - Насо Русков от Babyface Clan и Боби Косатката от Ther Hunds, се присъединяват Ивайло "Noisy" Цветков и изпълнителката Жана Бергендорф.

Билетите се продават в мрежата на Eventim на цена от 10 лева, а в деня на събитието входът ще бъде 15 лева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
5
 
! Отговори
Петко преди 9 години
Няма нито един хит или свестна песен а е непрекъснато в медиите. На кого ли "свири"...
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тая Жана Бергердорф просто копира Пинк и Кейти Пери като визия. Като музика - не знам, никога не съм слушал нищо нейно, едва оня ден чух, че имало такава.
2
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да бе какво и е на тази "дорф'? Какъв е тоя бенгендорф? Агати комплексарското е да си смениш бългрското име за чуждо. Сега пак ще кажете, че много хейтя, ама реално аман от комплексари.
1
2
 
11
 
! Отговори
Пачо преди 9 години
Тази защо не си смени името бе или и харесва да има завързана фамилия интересно дали си е сложила и долу халка та да и станат три... Дее.а и префантосаната фльорца