Фил Ръд от AC/DC пак с белезници, този път за сбиване

Нападнал свидетел по друго дело срещу него
11
Фил Ръд от AC/DC пак с белезници, този път за сбиване
Снимка: БТА

Барабанистът на AC/DC Фил Ръд отново попадна в съда заради улично сбиване, предаде Франс прес. 60-годишният музикант е преследван от правосъдието в Нова Зеландия, където живее, заради заплаха за убийство и притежание на дрога.

В четвъртък той беше задържан от полицията, след като се сби на улицата в градчето Тауранга на о-в Норд, където притежава богато имение с изглед към морето. Присъствали на инцидента са го видели как се качва с белезници на ръцете в полицейски автомобил.

Съдът реши да не го подвежда под отговорност за това ново деяние, но затегна мерките за съдебен контрол и му наложи категорична забрана да използва дрога.

Според информации от местната преса Ръд се е сбил с човек, който е свидетел по делото, в което музикантът е обвиняем.

На 2 декември първоначалното обвинение срещу Ръд в заговор за убийство бе оттеглено по липса на доказателства и той бе освободен под гаранция. Следващото заседание на съда е насрочено за 10 февруари догодина.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: ACDCФил Ръд
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
6
 
0
 
! Отговори
циника преди 9 години
Ей Си Ди Си-то били таланти.... 40 години един и същ акорд свирят, 40 години един и същ албум издават.Е, признавам, че са добри бизнесмени щом въртят на малкия си пръст няколко милиона човека и им изтръскват стотинките в продължение на тези няколко десетилетия.
6
0
 
1
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 9 години
Съдебната заповед биле пратена по магазинната мрежа да не му продават вещества предизвикващи сбиване !
5
0
 
6
 
! Отговори
До кривославния №2 преди 9 години
Ако не си съвсем би трябвало поне да прочетеш, че AC/DC винаги е означавало "променлив/прав ток".И въобще няма сатанинска и ангелска музика - тя е добра или за нищо не става! А на AC/DC става и още как - вече 40години!А сатанисти са поповете дето посягат на деца - особено във Ватикана и по някои наши "православни" манастири ...
4
4
 
0
 
! Отговори
бг преди 9 години
жалко за талантливи хора,които пропагандират с музиката си антихристиянски цели! Нима държанието и поведението на тези хора не е изписано на лицата им?p.s.-не знаех,че името им означ. това,което си споменал,но има голяма логика.От къде го знаеш това?
3
4
 
1
 
! Отговори
бг преди 9 години
жалко за талантливи хора,които пропагандират с музиката си антихристиянски цели! Нима държанието и поведението на тези хора не е изписано на лицата им?
2
1
 
1
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Ела у нас,ще си млатиш който си искаш на воля,кеф ти доктори ,кеф ти полицаи.Никой няма да те закача щом си плащаш.
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вероятно не можеш да си изхарчиш парите до края на дните си. Въпросът е - що ти трябва лозе на баир