Топ модели украсиха новото видео на Jeremy?

Вижте видеото на песента "Fake Fruits"
Обновена: 29 дек 2014 11:28 | 29 дек 2014 11:27, Александър Попов
3
Топ модели украсиха новото видео на Jeremy?
Снимка: Jeremy?

Навръх коледните празници бандата Jeremy? зарадва своите почитатели с нов проект. Вече е факт видеото на парчето "Fake Fruits".

Върху звука на песента, освен музикантите от групата, е работил китаристът на "Портокал" Константин Райдовски, а пианистът Милен Кокушаров съвместно с Михаил Шишков от група "Остава" допринасят за реализирацията на звукозаписа.

Клипът към "Fake Fruits" е реализиран в четири версии – удължена (4:36) и по-къса, радио версия (4:04), като и двете имат цензурирани и нецензурирани варианти. А до броени дни аудиото ще бъде достъпно в множество онлайн платформи - Spotify, iTunes, Amazon, Deezer, Google Play, Rhapsody, Rdio и много други.

Видеото към "Fake Fruits" е дело на екипа на Clamer Design Studio. Режисъор и главен концептуалист на продукцията е Георги Манов, а оператор - Крум Родригез.

В кадрите участват топ моделите Ива Янкулова и Ивета Димитрова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: Jeremyново видеоFake Fruits
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
3
 
! Отговори
един преди 9 години
Нека бъдем коректни и кажем нещата така: Не е новото видео на Jeremy, това е първото видео на групата. Много се радват момчетата , че даже изброяват всеки който е помагал заедно, даже и продавача на кафе в лафката срещу студиото. Егати ПРа ! Добра банда са, много ми е тъпо, че се държат като пубери. Ама..... моля, с мярка! Станаха Бушмилс Брадърс без нито един запис, сега да се стягат и да се доказват без допълнителна помощ, защото не им гради готино име.
2
4
 
3
 
! Отговори
@Аззз преди 9 години
не съм съгласен с теб. то тва е дори по-лошо - побългарено е. никой, който е фен на този тип музика не се интересува кой е участвал в клипа и кой го е снимал. това са чисти чалга ПР прийоми - да се акцентира върху несъщественото в даден изпълнител. няма да се учудя, ако в следващия анонс за тази група ни информират какво са яли и пили на новогодишната трапеза и кой с кой се е загаджил.
1
8
 
6
 
! Отговори
Аззз преди 9 години
Абсолютно копиране както на музика, така и на стил на обличане и изобщо на всичко най-бездарно от UK музиката.