Контрол с мини турне през януари

Бандата представя за първи път две парчета на живо
13 яну 2015 14:36, Александър Попов
2
Контрол с мини турне през януари
Снимка: Facebook

След смазващия концерт на 27 ноември 2014 г. в софийския клуб „Терминал 1“, Контрол поемат на мини турне в края на януари.

Бандата, заедно с новия си фронтмен Иван Гатев, ще забият пред феновете си в Шумен, Варна, Пловдив и Бургас. Контрол ще представят четири чисто нови парчета, някои от които ще се свирят за пръв път пред публика – "Булеварда" и "Българка".

Първата дата от турнето е на 23 януари в Шумен, в пиано бар C’es la Vie, след което следват Варна на 24 януари във Varna Live Club, Пловдив на 30 януари в Polinero Place. Обиколката ще завърши на 31 януари в бургаския Бар без име.

Всички концерти са с начален час 22:00, като групата съветва публиката си да е точна, защото всеки един от концертите ще започне точно в обявения час.

"Писнало ни е да ходим на концерти, които започват час, час и половина след обявеното начало и да висим в очакване на нещо да се случи, а и е проява на неуважение към публиката", категорични са от групата.

Цените на билетите е еднаква и за четирите концерта – 10 лева, а преди, по време на и след концертите феновете ще могат да се снабдят и с тениски на Контрол.

До края на януари ще бъде промотиран и официалният интернет сайт на групата, където всеки, който се интересува, ще може да намери детайлна информация за предстоящите концерти, новите аудиотракове, както и видеоматериали от техни изяви.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: контрол
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
3
 
! Отговори
ASPENT преди 9 години
Браво,ще ви чакаме във Варна.
1
1
 
4
 
! Отговори
Кривондел преди 9 години
Искаме ви пак в София!!!Велика група, с велики текстове...