Каварна рок и Албена с пакети за фестивала

Феновете ще могат да разчитат на безплатен транспорт
23 мар 2015 09:00, Александър Попов
2
Каварна рок и Албена с пакети за фестивала
Twisted Sister са сред хедлайнерите на феста. Снимка: Reuters, архив

Организаторите на фестивала Каварна рок - Bulgarian Live Music, ще си партнират с комплекс Албена по време на юбилейното издание на музикалното събитие.

То ще се проведе на 26, 27 и 28 юни тази година, хато хедлайнери на феста са Twisted Sister и Within Temptation.

"През последните години леговата база в Каварна и района, много бързо се запълва след обявяване на датите за фестивала. И феновете срещаха трудности да съчетаят летнните си почивки с рок емоциите и Джулай морнинг", споделят промоутърите.

Още по темата

За Каварна рок 2015 са създадени специални пакети, които освен нощувки включват и безплатен транспорт от Албена до Каварна и обратно.

"Желанието ни е хората наистина да си починат. Да дойдат на фестивала с приятели, да пият спокойно бира, да се забавляват и след това да не се чудят как да се приберат. Отделно в момента водим разговори с голяма транспортна фирма за преференциални цени за билети до Албена и Каварна. Желанието ни е всеки притежаващ билет за фестивала да ползва специална отстъпка за настаняването и транспорта си", допълват от организаторите.

Цените на билетите за юбилейното издание на рок фестивала са както следва:

90 лева - "Регулярни билети" - до месеца на фестивала.
100 лева - от 01.06.2015 до 21.06.2015г. вкл. - В месеца на фестивала
110 лева - след 22.06.2015г. - В седмицата на фестивала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
Twisted преди 9 години
Що не си завреш империалистическото мнение там, където не те огрява слънцето?
1
4
 
2
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 9 години
От вонящото блато на музикалното статукво у нас, денонощно ни се натрапва, чалга, поп, рок, метъл и разбира се некадърно обработен фолклор с малки изключения. Интонационната среда в България, в момента не е Българската. Българщината ни е атакувана непрекъснато и от всякъде. Българският песенен фолклор е под ръководството на евреин, проф. Кауфман. Този могъщ извор за БЪЛГАРСКА МУЗИКА, българският фолклор, целенасочено се отравя и затлачва . Красиви и богати сме, невероятно богати сме с Българския фолклор и няма защо да се правим на скромни от деликатност да не се засегнат другите нации.