Загадките не секват! Ексхумират тялото на сина на Скрипал

На 18 юли 2017-а починал от чернодробна недостатъчност
21 мар 2018 09:45,
110
Загадките не секват! Ексхумират тялото на сина на Скрипал
Властите във Великобритания ексхумират останките на Александър Скрипал и майка му. Снимка: Reuters

След отравянето на Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия се заговори за „загадъчната“ смърт на сина на бившия полковник от руското разузнаване.

Още по темата

Вестник "Московский комсомолец" хвърля светлина върху обстоятелствата около него.

Александър Скрипал се жени за дъщерята на колега на баща му от разузнаването, с която живеят в съседни квартири. След събитията около баща му семейството се преместило във Великобритания.

Отношенията между двамата обаче не вървели и по думите на тъста му Александър започнал да пие и да посяга на жена си. Това довело до развод, пише "Фокус".

На 13 юли миналата година Александър и новата му приятелка Анна заминали за Санкт Петербург, където на 18 юли починал по официални данни от чернодробна недостатъчност.

Вестникът припомня, че британските власти наредиха ексхумация на останките на Александър и майка му, които са погребани в Солсбъри.

Съпругата на Сергей Скрипал умира от рак през 2012 година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
1
 
4
 
! Отговори
Да добавя преди 6 години
До Анонимен 86 Прав си. И самия Лавров каза, че целия свят мрази Русия. Защо ли ?
101
1
 
3
 
! Отговори
До Чапаев преди 6 години
Един ден учителката провеждала урок за великата революция. Попитала има ли някое дете което има роднина който е виждал Чапаев.Станал Вовка и разказал:Чапаев се къпел в реката. Моя дядо се спотаил и взел на мушка Чапаев. Влазла му мигла в окото, но той спокойно си разтрил окото и стрелял. След това никой не е виждал Чапаев.
100
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Англичаните прекаляват. Просто мужиците и в Англия са си мужици. Прекаляват с водката, разнообразяват с бояршник и в резултат *** по-бързо от цивилизонавото човечество. Сега какво да очакваме? Да намерят празна бутилка бояршник в гроба или какво?
99
13
 
9
 
! Отговори
Чапаев преди 6 години
А бе, огнянчо, с това словесно мастурбиране няма да станеш по-интересен. И как точно ти разбра, че британците са виновни - мърморите такива като теб, че няма доказателства срещу Русия, а вие с охота обвинявате без такива британците. Жалко, че най-вероятно няма да излезе истината, за да видя нааканата ти физиономия после.
98
21
 
23
 
! Отговори
До Гошо преди 6 години
Тази държава,която като си помисля последните 100г какво е дала на човечеството,освн ненормални диктатори. Единият запали втората световна война с Хитлер, а сегашният драска клечката за трета.Мисля,и не мога да се сетя да са създали нещо в служба на човека,освен средства за бързо пренасяне в рая или в ада,според заслугите. Русия е една безкрайно изостанала държава ,с генно обременено в мисленето население,от което се възползват управляващите им бандити.Колкото по далеч от нас толкова по добре.
97
7
 
17
 
! Отговори
Стига пропаганда! преди 6 години
До ГошоГошко, здравеопазването ни е под границата на търпение, образованието също. Икономиката ни не може да бъде по-зле. Корупцията, предизвикана от политическите назначения е страшилище, но има само усещане за нея. Демокрацията по модела на САЩ, която е майка на корупцията и духовния упадък на обществото няма да ми липсва. Хората вече искат ред, а не псевдодемокрация! И КНДР е демократична уж...
96
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ognyanzНяма никой да посмее да спре отбор от световното. Това не е пробита олимпиада. Само една футболна звезда реализира годишен приход, колкото олимпийския отбор на Норвегия и още малко. Изключвам хокея. Забележи как мрънкат западните лидери. Футболното и хазартното лоби ги натискат и то яко.
95
14
 
10
 
! Отговори
Гошо преди 6 години
Седя и си мисля ,има ли една разумна причина да съм в един евраазииски руски съюз.Какво,ще направят : икономиката ни по развита,технологично ще отидем по напред ли ,ще получим по-модерно здравеопазване ли, ще станем по образовани ли,обществото ни ще стане по демократично ли,ще намалее корупцията ли,ще живеем по добре .Не това в съюз с Русия никога няма да стане.140млн владеят 1/6 от богатствата на света и живеят ,като скотове.Не благодаря,такъв съюзник не ми е нужен.
94
6
 
10
 
! Отговори
Не е нормално! преди 6 години
До ИванОвцете като теб се възхищават на вълка, анаричат овчаря сатрап, защото иска да ги защити и да унищожи злия вълк
93
12
 
12
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Как може да си толкова извратен и продажен ,за да защитаваш незащитимото!? А бре руски *** кажете ми ,кое би сптяло Кремълският сатрап да не убива ,то не бяха журналисти ,политици адвокати ,или всичко това пак е измислена западна пропаганда. Как може да защитавате една открита антибългарска политика и да се кланяте на путинска Русия.Вие сре по зле от роби,тях поне ги е било страх ,ами вие бре *** продажници.
92
3
 
21
 
! Отговори
п преди 6 години
тази масирана пропаганда ми намирисва на ново използване на химически оръжия от Асад ....басирам се че скоро върху споносрираната от САЩ исламска "опозиция" ще се извърши атака с химическо оръжие и запада ще обвини за това Асад
91
9
 
15
 
! Отговори
Ели, Факти преди 6 години
До Огнянофоб,Ти нас "***" не ни мисли ние си пием с руски приятели "Russo-Baltique" - рядко, по-често го даваме на "OVAL Vodka Bottle", апваме "белуга" хайверче с хубав руски черен хляб и ви се смее как заработвате преко сили десет бона на месец!Да се подигравате на хора, които са изграждали Русия и/или БГ в името на идея е проява на нисък интелект.Ние, българи, руснаци, нормални хора в САЩ и др. сме отвратени от антируската ви пропаганда.Липсват ви знания и стремеж към честен труд!
90
7
 
15
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
До ангел: Напълно възможно. За да се осребри докрай британската провокация, западните им съюзници може да откажат да участват в Световното първенство по футбол 2018.Олимпийските игри са създадени по примера на древна Гърция. Там градовете-държавици са воювали от време на време, но като наближат олимпийските игри вестоносци с маслинови клонки са спирали войните и всички са отивали да участват в олимпиадата.Да видим сега западните "демократи" ще спретнат ли и тая провокация срещу Русия.
89
5
 
8
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
До Чапаев: Добре, чапайчо. Продължавай да вярваш на когото искаш, а също и в това, че си много умен. Има една китайска поговорка за споровете с такива като теб. Няма да ти я цитирам, би трябвало и сам да се сетиш.А на пропагандната кампания на британците няма да повярват много хора, поне не от тези, които могат да мислят непредубедено.
88
3
 
12
 
! Отговори
до 87 преди 6 години
"Целия свят" , това е САЩ и сателитите им -ЕС
87
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички коментирате британия и русия, а постоянно забравяте историята. А тя е:Англия е била готова да обяви война на Русия ако бъдещето кнажество България и Източна Румелия са били ЕДНА ДЪРЖАВА ОЩЕ С ПОДПИСВАНЕТО НА САНСТЕФАНСКИЯ ДОГОВОР! Англия НИКОГА НЕ Е ЖЕЛАЛА СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ А РУСИЯ СЪЗДАДЕ БЪЛГАРИЯ! МОля, всички евро - *** не забравят това, споменавайки Англия и Русия. Мислейки за Англия и Русия.
86
13
 
8
 
! Отговори
Чапаев преди 6 години
До огнянчо. Ами след като не си разбрал защо използвам ника Чапаев, значи не си достатъчно интелигентен. И никого не съдя, просто казвам, че вярвам повече на западните страни, заради много примери от миналото.
85
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До JOE. И как така почти целият свят е против Русия, а излиза, че тя е права? Нещо сбъркано има в такава логика, не мислиш ли?
84
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ангел. Абсолютни глуппости си написал.
83
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Англичаните този път се *** тотално.