Тръмп доволен от срещата с Путин: Много добро начало!

Двамата първи си говориха два часа, само те и преводачите им
Обновена: 16 юли 2018 17:48 | 16 юли 2018 17:45, Камелия Цветанова
81
Тръмп доволен от срещата с Путин: Много добро начало!
Снимка: Reuters

Президентът на САЩ Доналд Тръмп определи като "добро начало, много добро начало" срещата си на четири очи с руския президент Владимир Путин, предадоха Асошиейтед прес и Ройтерс, цитирани от БТА.

Още по темата
Тръмп направи краткия коментар пред журналисти на конферентна маса, заобиколен от членове на американската делегация, в началото на работен обяд след двучасовата среща с Путин, на която освен президентите присъстваха само преводачите им. Белият дом беше предвидил само 90 минути за тази среща на четири очи.

В работния обяд на двамата президенти участват още държавният секретар на САЩ Майк Помпейо, посланикът на САЩ в Русия Джон Хънтсман и други високопоставени официални представители.

От руска страна участват външният министър Сергей Лавров, прессекретарят на Путин Дмитрий Песков и президентският съветник Юрий Ушаков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
2
 
6
 
! Отговори
до аууу преди 5 години
Тлъстият *** с днешните си изказвания сам се импична . Няма да се учудя ако на летището го посрещнат службите за сигурност .-----------Сериозно?????А, втора гражданска война???
66
6
 
1
 
! Отговори
аууу преди 5 години
Тлъстият *** с днешните си изказвания сам се импична . Няма да се учудя ако на летището го посрещнат службите за сигурност .
65
2
 
1
 
! Отговори
Крим преди 5 години
Чакаме НАТО да ни освободи и да ни върне на Украйна.
64
0
 
5
 
! Отговори
хохолите капут! преди 5 години
До Сата НАТОне притеснявайте моля, ти си какел нали
63
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
404 е "куфар без дръжка"!За Щатите е инструмент срещу РФ.За Европа "трън в за...а"За РФ най-тежкото разочарование, но дори и те разбраха, че 404 не може ба бъде върната в сферата на влияние на Русия в цялоста си.Не е разумно да инвестираш стотици милиарди $$$ в държава с недружествено население и с изключително корумпиран елит. Безсмислено е.Путин пропусна момента когато можеше да получи повече от двете непълни области ДНР и ЛНР в самото начало на кризата.А, 404 си заслужава съдбата.
62
4
 
3
 
! Отговори
8===o преди 5 години
Вероятно в отношенията им путин минава за жената - щото е по-дребен и с по-подпухнало личице.
61
10
 
3
 
! Отговори
Крим не е руски преди 5 години
"Знайте САЩ ще продължат да държат Русия отговорна за Крим, дори докато търсим нови допирни точки" каза вицепрезидентът Пенс . Това е отношението на САЩ към Русия . Путин очевидно вече е клекнал на Тръмп. Това е положението...
60
2
 
3
 
! Отговори
7 преди 5 години
Приказки и на двамата баба мей вече ревнува тръмп
59
9
 
4
 
! Отговори
Сата НАТО преди 5 години
до доктораВъзможен сценарий би бил демонтаж на хунтата в украйна връщането и в руска орбита-И как според тебе ще стане това, може би с военна сила?Предлагаш *** да извърши агресия срещу независима 30-млн държава?
58
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 39Когато решиш да демонстрираш своята грамотност, постарай се да не пишеш така:"..за германия може да еентин".А сега дай пример за зависимост на германия от Русия заради пусти газ! Мантри са това, вкиснала манджа!
57
2
 
5
 
! Отговори
ю ес еййй преди 5 години
От Сан Франциско съобщават за солиден чувал с екскременти с тегло 10 кг., който някой е изхвърлил на улицата. Подозират се бездомниците или жителите с изключена канализация - такива в града са хиляди. Коментара на градските власти: "Купчини екскременти на улицата стават обичайно нещо, но тук имаме не съвсем типичен обем".
56
10
 
2
 
! Отговори
cazzo duro преди 5 години
Троловете ще се напият безпаметно с боярищник тази вечер, зер кранчето май спира.......
55
3
 
10
 
! Отговори
Землянин преди 5 години
Основният проблем на Земята сега са масоните. Земляните ако искаме да се оправиме требе да се изчистиме от масоните, само тогава можеме да се оправиме.
54
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 44Стига да не се самоунищожим дотогава......"Отвън" всички ще се договорят (те никога не са се и карали). Истинското напрежение ще дойде от вътре, от масите ... истиският сблъсък в света ще бъде на хората срещу онова малко триъгълниче с оченцето, което жестоко ограби, граби и ще продължава да граби и изсмуква последните жизнени сокове на "плебеите"!Помни ми прогнозата - до сега всичко съм виждал в аванс! Тази Система е грешна и тя води до разложение.
53
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Така еОтносно транзита през Украйна, Путин го каза отдавна и ако си го слушал внимателно няма сега да гадаеш на кафе. Думите му бяха: Транзитът през Украйна може да бъде съхранен и след 2019 г. в количества, целесъобразни за руската икономика и интереси.Ключовата дума тук е целесъобразни. Колко точно е това? Само той знае. Най-вероятно количествата ще зависят от поведението на трансгендърите и бандеровците.
52
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
DANO SA RAZGOVARIALI KAK DA LIKVIDIRAT SHEFOVITE NA SOROS ONIA S BANKITE I PECATNIZATA
51
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз 51 съм *** боярищников
50
0
 
2
 
! Отговори
До доктора преди 5 години
Да ти го мурна бе фурна. Ти си Ерол Асанов. Не си адвокат.
49
2
 
2
 
! Отговори
доктора-продължение преди 5 години
Германия а с това и оставане на САЩ в европа.Общо взето връщаме се към състоянието от 1989 с граници изместени на изток. Мен лично по ми е интересно какво са си говорили за Китай а те можете да ми вярвате са си говорили за Китай. Този троен гамбит сие доста интересен. Е ще го отнесат няколко магарета най-вероятно втова число и ние ама на кого му пука. И от това не ми става никак весело
48
0
 
10
 
! Отговори
"-" преди 5 години
Капитализма... тоя води до разделения, защото стъпва на ограбването на едни и забогатяването в геометрична прогресия - на другите!----------Е, тук мненията ни съвпадат!