Доналд Тръмп: Байдън ни води към трета световна война

В този вид конфликт няма да има победители, добави републиканецът
29 май 2022 12:15, Анисия Иванова
82
Доналд Тръмп: Байдън ни води към трета световна война
Снимка: БГНЕС

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп смята, че политиката на настоящата администрация на Джо Байдън към Украйна застрашава с конфликт от световен мащаб. Той изрази това мнение на митинг в събота пред привърженици в щата Уайоминг.

Тръмп за пореден път изрази мнение, че ако беше преизбран за президент на САЩ на изборите през 2020 г., конфликтът в Украйна „нямаше да започне“.

"Не забравяйте, че при Буш-младши те загубиха Грузия. При Обама те загубиха Крим, а при Байдън загубиха всичко. Но при Тръмп нищо не бе загубено", коза бившият държавен глава, цитиран от американски и чуждестранни медии.

"Ще получим милиони загубени животи, но вероятно ще получим и трета световна война“, аргументира се републиканецът, говорейки за конфликта в Украйна.

"Поради глупостта на нашите изявления и действия можем да получим трета световна война. Искаме да помогнем на тези хора заради това, което им се случва, те се унищожават. Но наистина можем да получим трета световна война заради начина, по който се държим по този въпрос“, предупреди Тръмп, подчертавайки, че в този вид конфликт „няма да има победители“. /БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Долно, по-долно, най-долно, Тръмп.
56
0
 
0
 
! Отговори
Малко за политика преди 1 година
Да си припомним и това, че преди началото на войната Путин поиска писмени гаранции от САЩ и НАТО че край границите на Русия няма да се разполагат нападателни оръжия и че Украйна и Грузия няма да влизат в НАТО. Какво получи в отговор? Нищо смислено. А им обясняваше, че и те са се подписали под договори, че сигурността на една държава не може да се гради върху несигурността на друга. Ако Тръмп беше на мястото на Байдън, САЩ щяхха да дадат тези гаранции и войната в Украйна можеше да се избегне.
55
0
 
1
 
! Отговори
1 преди 1 година
Лъжеш се Тръмп,зелевски,вече се определи за **победител**.
54
0
 
2
 
! Отговори
Тръмп преди 1 година
е прав!
53
0
 
1
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 година
Боли го фара Бай Дън. Той е на доста годинки и си е изпял песента. Да му мислят хората но които им остават години живот.
52
0
 
1
 
! Отговори
рибока преди 1 година
Байдън се държи като американски президент преди руснаците да пуснат пробно от самолет с парашут "Цар.бомба"(водородната бомба),която за да се намали мощта и три слоя уран от заряда били заменени с три слоя олово,тъй като учените се притеснявали от дълготрайни последствия върху околната среда,а за да не предизвика цунами е била взривена на 4 км височина.
51
1
 
4
 
! Отговори
ВАРНА преди 1 година
ТОЗИ ПАПАРДАК СЕ ОКАЗА МНОГО АЛЧЕН.(Байдън)
50
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да така е, дедо Байдън се е побъркал.
49
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Британското разузнаване е едно към едно с Британските учени. Върху думи като "може би", "вероятно" и "май открихме" се държи цялата им логика.
48
27
 
10
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 година
И Тръмп подобно на Баце се смята за уникален и велик и точи лиги да се докопа до властта. Но нито единият ще управлява отново, нито другият!
47
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
да
46
15
 
4
 
! Отговори
Vans преди 1 година
До 53, в Европа протестираха срещу войната, дори и правителставата. Но агресора не я спря, дори напротив, освен военни обекти почна да бомбардира наред мирното население
45
23
 
8
 
! Отговори
Сттоо преди 1 година
Нахлуването на Русия в Украйна е планирано отдавна. Подготвено е точно по времето на Тръмп, Русия блокираше всякакви оръжейни сделки за Украйна, помните складовете в Чехия, отравянето на Гебрев.
44
35
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тръмпито е гнусен петоколонник на Русия, дето само чака руските хакери да прецакат пак демократите след 3 години /Байдъня вече едва ли ще могат/. Освен това Тръмпито е предател към великата кауза на древните укри, най-чистата и богоизбраната раса, дала началото на татуировките. И не тачи употребата на бело. Да изврешим в единен глас на умряло срещу Тръмпито!
43
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре че преди 3 месеца послушах един приятел финансист да обърна всичките си спестявания в рубли. Сега съм 4 пъти по-богат.
42
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На Бай Дън му дреме на мекия. Я поживял още две три години я не. Ще направи третата световна за да го запомнят и да го запишат в световната история. Ще прати на наркомана далекобойно оръжие за да нацели цървения площад и се почва апокалипсиса. 237
41
3
 
9
 
! Отговори
Пендерасовски Стево преди 1 година
Боко Тиквоня с кви корени е някой може ли да ми каже?
40
31
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То Путин ни води към ядрена война но нали Байдън го нокаутира на изборите редно е да обвини него пък и да зарадва руското си приятелче.
39
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За Дончо знаем но знаете ли че Бай Дън е с украински корени и се възхищава на Бандера
38
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бай Дън найстина ще ни заведе на дъното