Времето днес: Леко затопляне, градусите се качват

Максималните температури ще са до 16 градуса
11 мар 2020 07:46, Ния Христова
2
Времето днес: Леко затопляне, градусите се качват
Снимка: Pixabay
Днес ни очаква затопляне, като градусите ще са по-високи от вчера. 
 
Максималните температури ще са между 11° и 16°, в София - около 12°, сочи прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).
 
Облачността от северозапад ще се увеличава. Над югоизточната половина преди обяд облачността все още ще е значителна, следобяд ще се разкъса и ще намалее.
 
Атмосферното налягане ще е по-високо от средното за месеца, очаква се и слабо повишение. 
 
Над Черноморието облачността ще е променлива. Максималните температури ще са 12° - 15°. Температурата на морската вода ще е 10-11 градуса. 
 
Променлива ще е облачността над планините. Ще духа умерен до силен запад-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 8°, на 2000 метра - около 2°.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
баба ви Марта преди 4 години
Бг будалите разправят, че през лятото нямало да има коронавирус. Като се затоплело времето, и вирусът си отивал. Къде отива? Умира? Тогава защо не умира в топлите стаи на заразените пациенти? Тъкмо напротив. Когато е студено навън, вирусът търси топло тяло, за да оцелее от студа. А когато е топло времето, свободно си прескача от тяло на тяло, като пътем убива заразените, понеже времето позволява оцеляването на вируса.
1
0
 
2
 
! Отговори
Скачащ живак преди 4 години
От националния институт по метеорология е крайно време да започнат да дават информация и за метеорните потоци, а също и за метеорити, комети и ретроградния Меркурий.