Шахта връз шахта и къдрав бордюр – "Ботевградско"

А отсечката трябва да бъде открита след по-малко от седмица
9 сеп 2016 17:00,
58

Снимка: Спаси София/Facebook

Ремонтът на столичните булеварди "Владимир Вазов" и "Ботевградско шосе" продължава да изненадва с решения.

Само преди два месеца от "Спаси София" се възмутиха как изпълнителят буквално е асфалтирал дървета по бул. "Владимир Вазов", за което отнесе колосалната глоба от... 910 лева.

Още по темата

Сега на ред е ремонтът на "Ботевградско шосе". "Мърлявата работа е видима по цялата дължина на булеварда: криво наредени бордюри, пропаднали шахти, некачествено асфалтирани тротоари, лошо изпълнени скосявания, вече разпадащи се бетонови замазки и т.н.", пишат от "Спаси София" във Facebook.

От снимките е видно - недобре положен асфалт, шахти по средата на кръстовищата, някои доста пропаднали, някои пък изпъкнали. Има дори и шахта върху шахта. Бордюрите пък са не точно редени, а по-скоро нахвърляни.

"Ако тези дефекти не бъдат отстранени до 15ти септември, когато е срокът за пускане на обекта, ефектът от този ремонт ще се изразява отново само в усвоени пари и инфраструктура, която се разпада почти веднага след построяването й", посочват още от "Спаси София".  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Докато фирмата герб са на власт ще е така дупките ще са наи малкият проблем,гласуваите пак за тях да могат да довършът еврофондовете а народа да тъне в мизерия.
45
0
 
3
 
! Отговори
Бухал преди 7 години
Докато не си вдигнете мазните *** от диваните и не излете на улиците, нищо няма да се промени.
44
0
 
1
 
! Отговори
asdf преди 7 години
До АнонименChoveche, povqrvai che tva e nai dobria otgovor koito sum chuval ot dosta vreme ! evala
43
0
 
4
 
! Отговори
Александър преди 7 години
Това е една тотална ТРАГЕДИЯ!!!
42
0
 
6
 
! Отговори
жалко преди 7 години
Полага се асфалт по тротоарите, защото няма кадърни строителни работници, които да полагат плочки и павета (апропо ценните и вечни павета бяха изнесени и продадени в пужбина). Навсякъде цари безхаберие и безразличие. Работата се претупва за да се спазят сроковете, а при липса на техника и квалифицирана работна ръка, качеството е ниско. Целта е да се усвоят парите, а как и резултата са на заден план. Така е вече от години. Не се вижда края на това безхаберие. Жалко !
41
2
 
7
 
! Отговори
просто човек преди 7 години
Гарантирано от ГЕРБ! Грабители на България!!!
40
1
 
20
 
! Отговори
Абсурдистан преди 7 години
Никъде по света няма ремонт на ремонта, на ремонта, на чисто нова отсечка. То не само се краде, ами са и тотлано некадърни от общият работник до техническият и нагоре.
39
0
 
10
 
! Отговори
Да преди 7 години
До Бай ГаньоЧакай да усвоим европарата,че изпускаме срока и тогава ще му мислим!
38
0
 
23
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 7 години
Кога ще предадем обекта, за да започнем с ремонта.
37
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички ремонти са така. В София пред зоркото око но батюшката ги има тези гледки. Знаете ли какво е извън столицата?
36
2
 
14
 
! Отговори
аз преди 7 години
хич не ми пука коя партия е на власт искам читав ремонт ! да разкопаят и да преасфалтират наново всичко за своя сметка тия пишман строителчета между другото това прословуто метро кога ще се строи в жк. левски ?!
35
2
 
27
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
Да ми припомните, коя партия е на власт, и освен такова нещо, нито може, нито знае друго? А така е навсякъде, от където са минали.
34
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако нищо не се промени, най-вече начина на мислене и начина, по който функционира и се управлява страната, след 10 години ще е леш и това въобще не е преувеличение, нито шега.
33
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По здравеопазването, по институциите, по пенсиите, по МВР, по организираната престъпност, по съдилищата, по гетата, по политиката, по време на избори, през цялото време и навсякъде си личи, че България се развива към по-добро и върви към просперитета и стандарта на живот на страните, в които няма мутренска демокрация и дебилен начин на мислене.
32
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Давате минуси от злоба и агресивност, че Ви се казва истината в очите. Защо някой не вземе да ме опровергае и да каже - ти не си прав, в България не се краде, мутри, политици и олигарси, и други бълхи, пиявици и кърлежи покрай тях дават всичко от себе си да си вършат отговорно и качествено работата, и това си личи по начина, по който функционира и изглежда страната, по инфраструктурата, по образованието, социалната политика, икономиката, качеството и стандарта на живот, по лицата на хората.
31
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Та, очаквайте младите все по-прогресивно да отиват на запад, тяхното ниво на съзнание е отворено за един по-добър свят и технологии, където хората си помагат и заедно еволюират, където научават нови неща и обменят опит със себеподобни, не за ограничена, комплексарска, мутренска демокрация, те искат по-голяма свобода и потенциал за модернизация, а не очевидна деградация.
30
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мхм, някои дават минуси, ама истината за запада и изтока си личи по снимките, и най-вече в начина на мислене на отделните нации. От самолет също си личи коя страна дали се управлява добре или само се краде, не само наземно по пътищата.
29
15
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И България можеше да изглежда модерно и да се развие като страните на запад, а не да е развалина като комунистическата Русия, ако населението и беше с отворено съзнание, и за 27 години не беше управлявана от бивши комунисти, агенти и русофили, с ограничен начин на мислене, в който няма и капчица мисъл за бъдеще или развитие, както и просперитет на нацията, само евтин, егоистичен материализъм.
28
0
 
15
 
! Отговори
xx преди 7 години
И В ШУМЕН ЕДНА ШАХТА СЕДИ БЕЗ КАПАК ВЕЧЕ ДВА МЕСЕЦА - В КВАРТАЛ ТРАКИЯ . ЯВНО КМЕТА НЕ СМЯТА ЧЕ ТОВА Е ЧАСТ ОТ ШУМЕН...
27
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако толкова не вярвате в западната демокрация пак чрез гугъл мапс отидете над русия, хванете човечето и го поставете в някой от градовете, в които колата на гугъл е минавала, разгледайте, сравнете с някой модерен европейски град, вижте бг, сравнете бг и русия, бг и страните на запад. Сами си преценете, докато го правите, младите вече ще са избрали и докато се усетите, те няма да искат никога повече да се върнат тук.